تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 224 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2237

نام تاپيک: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اگه قرار باشه که کسی که بازی میکنه از قبل برنده باشه که خیلی مسخره میشه بازی. من تو مسیری که مکلارن رو تو کوهستان میده ورکورد 4:08 کامپیوتر رو باید بزنی خیلی ناامید بودم ولی 5 ثانیه زیر این رکورد زدم .بدن هیچ گونه ترینیرو چیزی والانم دارم کلی حال میکنم.بازی فوقالعادس.
    نه بحث اصلی من سر اینه که مثلا وقتی من و بقیه گروه همهBMW M3 داریم چرا باید هم شتاب و هم سرعت نهایی اونها بیشتر از من باشه و توی زمین صاف عین پژویی که از پیکان سبقت میگیره از کنار من رد شه در صورتی که در اصل هر دو ماشین یکی هستند!!

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من كركم پاك شد .يعني آنتي ويروسم پاكش كرد
    حالا كسي داره بزاره برا ما؟
    سلام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کرک خوبیه.

میشه یه لینک از بهترین کرک این بازی بدین؟
    سلام

کد:
    این کرک Reloaded هست کرک خوبیه. همون کرکیه که بالا هم لینکش هست.

سلام
    مسیر سیو بازی تو ویندوز 7 کجاست؟
    C:\Users\Your USERNAME\Documents\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuit\Save\Default

1-به جای Your Username پوشه USERNAME خود را انتخاب کنید.

2- فایل MUD.7.NFS11Save سیو بازی است.

دوستان این پچ رو از کجا دانلود کنم ؟

اصلآ نیازی به نصب داره یا نمیخواد ؟
    سلام

این لینک دانلود پچ از سرور EA است :

کد:
    اگر بعد از پچ کرک دچار مشکل شد، لینک دانلود کرک Reloaded در چند خط بالاتر همین پست موجود است.

این کرک مشکل بازی با CPU های Core 2 QUAD رو حل میکنه و یکسری مشکلات بخش آنلاین رو حل میکنه و همینطور مشکلاتی که در بخش آفلاین بازی بوده بهتره که نصبش کنید.

4. 5 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه بحث اصلی من سر اینه که مثلا وقتی من و بقیه گروه همهBMW M3 داریم چرا باید هم شتاب و هم سرعت نهایی اونها بیشتر از من باشه و توی زمین صاف عین پژویی که از پیکان سبقت میگیره از کنار من رد شه در صورتی که در اصل هر دو ماشین یکی هستند!!
    بابا 100 رحمت به این توی آندر کاور میدیدی ماشین استیشن پلیس میومد از لامبورگینی که دستت بود و داشتی فرار می کردی می زد جلو می پیچید جلوت این باگ ها توی NFS طبیعی هست توی شیفت هم بود می دیدی سر پیچ یه ماشین مضخرف تر از مال تو همچین پیچ تند رو با دریف دور می زد که امکان نداشت

6. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب کامپیوتر برای خودش اینجوری حال گیری میکنه !!!
    ببین من تو دوئل بوگاتی وکونگیتسگ چند بار شکست خوردم و لی بالاخره حال این کامپیوترو گرفتم. تو همه اگه بخوای میتونی حال این تبعیض کامپیوترو بگیری

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

فکر نکنم این باگ باشه تو بازی NFS بالاخره کامپیوتر هست و روی RANDOM تعریف شده یکوقت میبینی اون ازت زد جلو بالاخره یکم پیچوندن فرمون هم سرعت رو میاره پایین ممکنه اون مستقیم بدون هیچ انحرافی داشته میرفته . ولی باز هم میگم RANDOM انتخاب شده این اتفاقات هم هست. شما حتی اگر آنلاین هم دو نفره بازی کنید ممکنه ماشینتون با ماشین حرف یکی باشه ولی یک دست شما ببری یک دست اون. به نظرم طبیعیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم انقدر NFS بازی کردم خیالاتی شدم
    فکر میکنم حریف به نسبت خوب بودن اهنگ موقع مسابقه بهتر مسابقه میده!!!گاهی وقتا هم مسابقه ای که دارم میدم رو از زوایای مختلف تو ذهنم میبینم و با تریلر بازی مقایسه میکنم و تو ذهنم یه چیزی درست میشه از تریلر بازی بهتر!
    کلا فکر کنم زیادی NFS بازی کردم خل شدم

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

حالا دوستان منتظر نسخه بعد از Shift 2 باشین چون شرکت EA black box میخواد یه بازی street racing به سبک MW در نوامبر 2011 بده به بازار

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

گير دادينا . بازي ريسينگ فان گير ندين ديگه . قرار بود قانون فيزيك توش رعايت بشه كه ميشد درت و گريد و ... . همين باگ هاي بازيه كه حال ميده ديگه . مثل همين pes . در ضمن تو مولتي فكر نكنم همچين چيزي باشه و اين بازي بره مولتي ساخته شده ديگه .

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا دوستان منتظر نسخه بعد از Shift 2 باشین چون شرکت EA black box میخواد یه بازی street racing به سبک MW در نوامبر 2011 بده به بازار
    یعنی سال 2011 دوتا NFS میاد ؟؟

---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

گير دادينا . بازي ريسينگ فان گير ندين ديگه . قرار بود قانون فيزيك توش رعايت بشه كه ميشد درت و گريد و ... . همين باگ هاي بازيه كه حال ميده ديگه . مثل همين pes . در ضمن تو مولتي فكر نكنم همچين چيزي باشه و اين بازي بره مولتي ساخته شده ديگه .
    منظورتون اینه NFS:HP برای آنلاین ساخته نشده ؟؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مهدی راست میگی داداش..منم خیلی از جاها دیدم دارم با zonda که یکی از سریعترین خودروهای حال حاضر دنیاست میرم بعد از پشت سر یک m3 میومد ازم سبقت می گرفت!حالا کاش سبقت بگیره..نامرد پدر سوخته چنان از پشت میزد به در ک.. ماشین 3 دور دوره خودش می چرخید(انگار ما که با 300 تا داریم میریم اون با 400!تا از پشت میزد به ماشین)
    مسئله اینه که بازی تو حال و هوای تخیل خودش قوطه وره! : دی

حالا بهتره باز از الان واسه اون بیچاره پیش داوری نکنیم باز فردا میاد میبینیم اون از این تخیلی تر!!!

+

کلآ سری nfs بی نظمترین سری بازیهای ویدئویی بوده ... از همون اول هر سری داد بیرون یک سبک و سیاق بود واسه خودش...بعد carbon افتضاح پشت افتضاح ثمره این تغییرات بوده تا به امروز که hp اومده..حالا این قابل تحمل تره
    Last edited by B.3.S.T; 02-12-2010 at 00:13.

14. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •