تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 117 اولاول ... 1666106112113114115116117 آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

ولی اول بازی با آمریکا که جرارد گل زد من گفتم اوووه ! انگلیس چه تیمی ساخته !
    همین اول بازی گل زد !
    حیف ک حذف شد...
    شاید اگر گرین اون گل رو نمیخورد ، سرنوشت انگلیسم عوض می شد...اول می شد می خورد به غنا...یا اصلا کلا انسجامشون بیشتر می شد...
    منم مثل تگ این تاپیک ب انگلیسی ها می گم :
    به امید 2014

زنده باد فرانسه، زنده باد انگلیس !

2. 4 کاربر از مانی 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ولی اول بازی با آمریکا که جرارد گل زد من گفتم اوووه ! انگلیس چه تیمی ساخته !
    همین اول بازی گل زد !
    حیف ک حذف شد...
    شاید اگر گرین اون گل رو نمیخورد ، سرنوشت انگلیسم عوض می شد...اول می شد می خورد به غنا...یا اصلا کلا انسجامشون بیشتر می شد...
    منم مثل تگ این تاپیک ب انگلیسی ها می گم :
    به امید 2014

زنده باد فرانسه، زنده باد انگلیس !
    سرنوشت عجیب و غریبی بود !

حیف اون همه ستاره ی انگلیس و فرانسه ! اصلا فکر نمی کردم فرانسه حذف بشه ! خیلی ستاره داشت ! ستاره های دوست داشتنی !
    هم انگلیس ، هم فرانسه باید به فکر تجدید نسل در فوتبال ملیشون باشن . شاید آخرین فرصتشون یورو 2012 باشه و اون موقع نسل فوتبالشون کامل عوض میشه ... نسلی طلایی بود ! حیف !

ممنون

4. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان کی لینک د انلود گل فرانک لمپارد رو داره ؟؟؟؟
    لطفاَ ...

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

رکمک داور اروگوئه‌ای حاضر به عذرخواهی نشد

خبرگزاری فوتبال ایران - مائوریسیو اسپنوسا، کمک داور اروگوئه‌ای که در بازی تیم‌های انگلیس و آلمان، گل فرانک لمپارد را به اشتباه نپذیرفت از عذرخواهی کردن به خاطر این اشتباهش امتناع کرد.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، در این دیدار در حالیکه انگلیسی‌ها 2 ـ1 از آلمان عقب بودند، فرانک لمپارد با یک ضربه محکم دروازه حریف را گشود، اما در حالیکه توپ به وضوح از خط دروازه عبور کرده بود کمک داور دوم این بازی این گل را نپذیرفت و انگلیس در نهایت بازی را واگذار کرد. وقتی از این داور خواسته شد که در مورد این دیدار صحبت کند، گفت: «من در مورد بازی صحبت نمی‌کنم.» وقتی از او خواسته شد به خاطر اشتباهش عذرخواهی کند گفت: «نه، فیفا به من اجازه نمی‌دهد که درباره بازی‌ها صحبت کنم این جزو قوانین است.» گفته می‌شود که دیوید بکام در بین دو نیمه بازی نزد اسپینوسا رفته و او را از اتفاقی که افتاده بود آگاه کرد و زمانیکه او خود صحنه گل لمپارد را دید با صدای بلند گفت: «وای خدای من!»

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

با اون چند دقیقه طوفانی انگلیس خیلی حال کردم انگلیسی ها میخواستن نشون بدن که اگه بخوان میتونن آلمان رو به زانو در بیارن ولی بعدش دیگه ادامه ندادن و به نظرم آلمان ها 4 تا نزدند بلکه انگلیسی ها 4 تا خوردند شاید دلیلش خستگی فشار لیگ انگلیس ؛ بی انگیزه بودن یا مشکل با مربی باشه ولی انگلیس واقعی همون بود مثل بازی اسلونی که چند دقیقه طوفانی داشتن ؛ تو کل این بازی ها به نظرم انگلیسی ها منتظر بودن این بازی ها تموم بشه برن خونشون نگرفتن اون گل هم بهونه خوبی بود برای این قضیه ؛
    اکثر بازیکن های شاغل در لیگ انگلیس بد بازی می کنن مثل تورس که افتضاحه ، ون در وارت هم که نیمکت نشینه کلا همشون همیجوری بی حالند
    Last edited by mx_2dar; 01-07-2010 at 03:53.

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اشلی کول: از انگلیس و مردم بیخودش متنفرم

جمله ای که اشلی کول در بلکبری اش نوشته بود، برایش دردسرساز شد

سایت گل- به نظر می رسد که جنجال در اردوی تیم ملی انگلیس ادامه ندارد و این روزها این روزنامه های انگلیسی هستند تا با انتشار اخبار نه چندان جالبی درمورد ملی پوشانشان، به این اوضاع نابه سامان دامن می زنند.

اولین جنجال که این روزها ایجاد شده، در مورد اشلی کول است.روزنامه سان پیغامی را که اشلی کول پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی در "بلک بری" خود نوشته بود را منتشر کرده است.
    ستاره ملی پوش انگلسی پیش از آغاز اردوی تیم ملی انگلیس در آفریقای جنوبی در مقابل نامش در گوشی بلک بری خود نوشته بود: "از انگلیس و مردم بیخودش متنفرم"
    این در حالی است که اخیرا این ستاره انگلیس به دلیل خیانت به همسرش دچار بحرانهای متعددی در زندگی شخصی اش شده بود و انتشار این پیغام که در بلکبری کول نوشته شده بود، جنجال جدیدی در زندگی او ایجاد خواهد کرد.

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

آرسن ونگر: انگليس قرباني شتابزدگي اش شد

سرمربي توپچي ها معتقد است سه شيرها بايد در بازي مقابل آلمان از تجربه شان استفاده مي كردند

سايت گل- آرسن ونگر، سر مربي تيم آرسنال، معتقد است كه شتابزدگي و ناشكيبايي موجب شكست انگليس در مقابل آلمان شد.
    سه شيرها با شكست تحقير آميز 4-1 مقابل آلمان ها از جام جهاني حذف شدند و اين سرمربي فرانسوي از شيوه بازي شاگردان كاپلو زماني كه تنها 2-1 عقب بودند، بسيار نااميد شده است.
    او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه آرسنال گفت:" انگليسي ها صبور نبودند. آنها در نيمه دوم و زماني كه 2-1 عقب بودند بايد بازي را كنترل مي كردند. گل سوم آلمان روي يك ضد حمله به دست آمد كه در واقع ضربه آزاد انگليس بود.
    من فكر مي كنم آنها قرباني شتتابزدگي شان شدند.
    در مرحله گروهي بسياري از تيم هاي آغاز ضعيفي داشتند. به ياد دارم كه فرانسه در جام جهاني 2006 در مرحله گروهي بسيار ضعيف بود اما در مرحله يك چهارم نهايي و نيمه نهايي بهترين بازي هايشان را ارائه دادند زيرا فشاري روي آنها نبود. انگليس از فشاري كه رويش بود، ضربه خورد.
    انگليسي ها همچنين در سطحي كه نشان دهنده تمام قدرت شان باشد، نبودند. اين مسئله به آمادگي بدني ربط داشت يا مشكلات ذهني؟ نمي دانم. اما هيچ گاه نشاني از شور فوتبال انگليس را در آنها نمي ديديد."

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش از اردوی سه شیرها: سیگار و مشروبات الکلی پس از حذف

روزنامه سان عکسی اختصاصی را از اردوی انگلیسی ها منتشر کرده که در این تصویر که توسط لدلی کینگ گرفته شده، لنون، رایت فیلیپس، دفو، گلن جانسون، داوسون و وارناک دیده می شوند.

سایت گل- روزنامه سان انگلیس در وب سایت خود عکسی اختصاصی را منتشر کرده که در آن تصویری از تعدادی از بازیکنان تیم ملی انگلیس مشاهده می شود. این عکس ساعاتی پس از شکست تحقیر آمیز انگلیس مقابل آلمان در هتل محل اقامت سه شیرها در آفریقای جنوبی گرفته شده و تعدادی از بازیکنان مشغول استعمال سیگار و نوشیدن مشروبات الکلی هستند.
    انتشار این عکس جنجال فراوانی را در انگلیس داشته است. این عکس را لدلی کینگ گرفته و آن را از طریق موبایل برای هم تیمی هایش ارسال کرده است و در کنار این عکس نوشته: زمان رفتن به خانه و بعد هم زمان تعطیلات
    در این تصویر آرون لنون، بازیکنان تاتنهام درحال سیگارکشیدن است و شان رایت فیلیپس، دفو، گلن جانسون، داوسون و وارناک نیز در انتظار دریافت سیگا از او هستند.
    روزنامه سان در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که در روی میز مقابل این بازیکنان مشروبات الکلی نیز دیده می شود.طبق این گزارش، این عکس ساعاتی پس از دیدار مقابل آلمان گرفته شده.
    در این گزارش می خوانیم:« زمانی که بازیکنان در بار هتل بودند، میلیونها انگلیسی از شکسته شدن رویایشان در جام جهانی عصه دار بودند.»
    یکی از خوانندگان این گزارش در روزنامه سان که ازتماشای این عکس و رفتار ملی پوشان انگلیسی به شدت ناراحت و متعجب شده بود، در این رابطه گفته:« خیلی از دوستان من پول زیادی را برای سفر به آفریقای جنوبی و تماشای بازی این شکست خوردگان پرداخت کردند.پس از شکست تحقیر آمیز مقابل آلمان، دست کم انتظار داشتیم که بازیکنان شرمنده باشند و در مورد آنچه اتفاق افتاده اندکی بیندیشند. حالا می بینیم که آنها تنها چند ساعت پس از این شکست مشغول نوشیدن مشروبات الکلی و سیگار کشیدن هستند..آنها غرور ندارند و این مرا به شدت عصبانی کرده است.»

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

خبرويژه:دعواي ليورپولي ها و ستارگان چلسي در اردوي انگليس

. تری پس از بازی مقابل اسلوونی از بازیکنان خواسته بود گرد هم جمع شوند و حرف‌هایشان را بزنند، در حالی که جرارد به عنوان کاپیتان تیم باید در این باره نظر می‌داد

سایت گل – هر روز جزئیات بیشتری از جام جهانی مصیبت‌بار انگلیس فاش می‌شود. به تازگی مشخص شده که استیون جرارد و جان تری تهدید کرده بودند پیش از بازی مقابل آلمان اردوی تیم ملی را ترک کنند و دیوید بکام مداخله کرده و مانع شده است.

جرارد و تری در اردوی انگلیس دچار مشکل شده بودند. تری پس از بازی مقابل اسلوونی از بازیکنان خواسته بود گرد هم جمع شوند و حرف‌هایشان را بزنند، در حالی که جرارد به عنوان کاپیتان تیم باید در این باره نظر می‌داد.

این موضوع باعث دعوای جرارد و جیمی کاراگر، هم‌تیمی جرارد در لیورپول با جان تری شد و در نهایت دیوید بکام صلح را بین این دو دسته برقرار کرد. البته پس از خروج انگلیس از جام، شاید به این بحران دامن زده شود.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پیشنهاد می کنم تاپیک تیم هایی که حذف شدن قفل بشه !

11. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

راست میگی بخدا...
    روی جنازه باید خاک ریخت دیگه...
    خوبیت نداره اینجوری بمونه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگر قفل هم نمیشد این تاپیک میرفت زیرخاکی
    دیدین که آخرین پستش مربوط به 5 روز پیش بود تا شما با این پستت کشیدیش بالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •