من در ویندوز 7 دقیقا با همین راهنمایی که در صفحه اول هست پیش رفتم..و با همون فایلهایی که گزاشتن..بازی راحت اجرا شد![]()
من در ویندوز 7 دقیقا با همین راهنمایی که در صفحه اول هست پیش رفتم..و با همون فایلهایی که گزاشتن..بازی راحت اجرا شد![]()
خوب شما سیو هات رو بکاپ بگیر در ضمن هیچکی این مشکلو نداشته به احتمال 90 درست میشه فقط کامل پاک کردن رو از آموزش نگاه کن
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
سرور آموزش رو بگیر
سلام اون مرحله که پدرش میگه برو به فلانی این کاغذا رو برسون کجا باید برم؟مموری 5!
اصلا معلوم نیست یارو کجاست!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
لطفا کمک کنید....server.exe اینطور اجرا میشه و بازی هم همونطور که می بینید بالا نمیاد.....اونایی که بازی رو اجرا کردن بگن وقتی ubisoftgamelauncher.exe رو جداگانه اجرا میکنن چی میشه ؟
Last edited by Loaded_nigga; 09-04-2010 at 21:19.
عزیز دل این server تو 7 کار نمیکنه!l
تو xp هم 10 بار باید باز کنی تو اجرا شه!
کسی مشکل مارو حل نکرد؟؟!؟
در ضمن تمام server ها رو امتحان کردم 0.31 و 0.4 و 0.41 همه همین پیغامو میدن و بازی بالا نمیاد . . .
بعد از نصب رو سیستم من پوشه ای به نام Game Luncher ایجاد نمیشه.همش هم ارور پیدا نکردن Game Luncher رو میده موقع اجرا.کمک کنید لطفا.
اقا این 9 نفر رو بکشم چند ماموریت دیگه مونده تا تموم شه؟
value رو از امضا بگیر بریcتو پوشه ی server.exe
چیزی نمونده بعد این باید codex ها رو جمع رمزشکافی و رو دیوار مرتب کنی بعدم مرحله آخر باز میشه
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
شما بیا اینجا
بعد دقیقا طبق نوشته های بالا بازی رو پاک کن و دوباره بازی رو بازم دقیق مثل لینک بالا نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل داشت دو حالت داره dvd خرابه
سیستم عامل رو باید عوض کنی
دوستان این پیغام Error که بعد از اجرا کردن Server.exe میده به چی مربوطه؟ همه ی server ها رو امتحان کردم همشون این پیغامو میدن :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)