تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 228 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرور های تلگرام از صبح حدود ساعت 7 صبح تا الان از دسترس خارج هستند .
    که با فیلتر شکن نیز قطع هستند پاول دورف مدیر تلگرام با توئیتی این موضوع را توضیح داده که مربوط به بار سنگین سرورها و داغ شدن اونهاست
    همچنین حمله سنگین DDOS علیه آنها صورت گرفته و با توجه به اینکه هزاران ip و دستگاه باعث فشار روی سرورهای تلگرام شده اند (که احتمال زیاد دستگاه های حمله کننده خود قربانی هکر ها هستند) ، درنهایت تیم تلگرام قادر به مسدود کردن تمامی این ip ها نیست و به همین دلیل سرویس آنها از دسترس خارج شده است.
    ایشون گفته در حال رفع این مشکل هست ، اما در مورد زمان رفع مشکل خبر نداده است ، تلگرام در کشورهایی مثل ایران ، روسیه ، بریتانیا و آمریکا قطع گردیده است.

2. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سرور های تلگرام از صبح حدود ساعت 7 صبح تا الان از دسترس خارج هستند .
    که با فیلتر شکن نیز قطع هستند پاول دورف مدیر تلگرام با توئیتی این موضوع را توضیح داده که مربوط به بار سنگین سرورها و داغ شدن اونهاست
    همچنین حمله سنگین DDOS علیه آنها صورت گرفته و با توجه به اینکه هزاران ip و دستگاه باعث فشار روی سرورهای تلگرام شده اند (که احتمال زیاد دستگاه های حمله کننده خود قربانی هکر ها هستند) ، درنهایت تیم تلگرام قادر به مسدود کردن تمامی این ip ها نیست و به همین دلیل سرویس آنها از دسترس خارج شده است.
    ایشون گفته در حال رفع این مشکل هست ، اما در مورد زمان رفع مشکل خبر نداده است ، تلگرام در کشورهایی مثل ایران ، روسیه ، بریتانیا و آمریکا قطع گردیده است.
    خبری از ddos نیست اون اکانت فیکه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این خوکها قطعاً دارند کاری انجام می دهند. من اکنون کمبود پهنای باند شدید دارم که در این ساعت از روز اتفاق نمی افتاد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشکل تلگرام بین المللی هست .
    خبرگزاری های خارجی واکنش نشون دادن ، تویت خود دورف هم اینجاست ، میتونید مراجعه کنید به اکانت اون در تویتر و مشاهده کنید .

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نزدیک یک ساعت است که چیزشکن ( سای_فون ) کار نمی کنه. هات اسپات شیلد را هم امتحان کردم و اون نیز متصل نمی شه. اون کمبود پهنای باندی که تقریباً هر شب در این زمان ها دارم هم وجود داره ولی تا حالا پیش نیامده بود که چیز شکن متصل نشه.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نزدیک یک ساعت است که چیزشکن ( سای_فون ) کار نمی کنه. هات اسپات شیلد را هم امتحان کردم و اون نیز متصل نمی شه. اون کمبود پهنای باندی که تقریباً هر شب در این زمان ها دارم هم وجود داره ولی تا حالا پیش نیامده بود که چیز شکن متصل نشه.
    به پهنای باند ربطی نداره.
    بخاطر فیلترینگ تلگرام هست که دارن تمامی پروتکل های تانل و فیلترشکن رو مسدود میکنن.
    پ.ن: یکساعتی این وضعیت ادامه داشت و الان فعلا اوضاع برگشته به حالت قبل

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فقط برای اطلاع رسانی
    سایت توییچ بصورت ناقص بارگذاری میشه و هیچ لایو استریمی پخش نمیشه.

چیز شکن ها هم عملاً کار نمی کنند. یکبار تونستم با سای_فون متصل بشوم اما سرعت بقدری پایین بود که با هنگام قطع بودن تفاوتی نداشت.

این حرامزاده ها دارند باز اینترنت را به گند می کشند.
    Last edited by shahram83; 01-05-2018 at 13:34.

10. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برای من عملاً دیگه هیچ فیلتر شکنی کار نمی کنه. این مشکل از اواخر دیشب اتفاق افتاده است. گمان می کنم کلاً پورت ها رو مسدود کرده اند.
    من حتی نمی تونم به بازی war thunder وارد بشوم. ( پس از چند بار تلاش، log in میشه اما بعدش خطای اتصال به سرور میده و دوباره به صفحه log in بر می گرده )
    این خوک های ریشو نادان
    Last edited by shahram83; 02-05-2018 at 11:35.

12. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله زیرساخت اومده تمام پورت های ناشناس رو بسته .
    این باعث میشه سرویس دهی خیلی از برنامه ها و بازی ها از کار بیفته .
    حتی کل شبکه پلی استیشن نیز از کار افتاد ، وضعیت اتصالی خیلی بد خواهد بود .
    اما فیلتر شکن ها همچنان کار میکنند ، به این دلیل که خیلی از از اونها پورت های مجزا ندارند ، روی پورت های سازمانی و عمومی کار میکنند ، مثلا پورت 443 یا 80 رو نمیتونن ببندن ، چون صفحات وب از کار می افته .
    شادوساکس یک برنامه خوبه که میتونید برای اندروید استفاده کنید ، اگه سایفون ازکار افتاد اون کار میکنه و سرور های متعددی نیز داره و هر روزه سرورهای جدید معرفی میشه برای اون .
    درضمن بعضی فروشندگان VPN هستند که سرویس های خوبی ارائه میدن و با خرید سرویس ازشون هیچوقت پشت فیلترینگ نخواهید بود .
    پشتیبانی هر روزه و چک کردن ارتباطات باعث میشه اتصال سالم برقرار باشه ، البته الان که مشغول فیلتر کردن هستند ، ارتباطات کند و خاص رو ارائه میدهند و بعد از اتمام کار اونها یک مرتیه سرورهای عمده و پر سرعت خودشون رو به مشتریان خواهند داد .

همینطور برنامه هایی مثل تور هم اکنون قابل اتصال هستند، چون ساختار بنیادی اونها قابل ردیابی نیست و درضمن به سرعت نیز آپدیت میشوند و اگر در یک مقطع کوتاه از دسترس خارج شدند با یک آپدیت ساده مجدد به کار خواهند افتاد.

به هرحال نگران نباشید ، در وضعیت کنونی سرعت کاهش پیدا میکنه
    از فیلتر شکن هاتون نیز تو این مدت که نظارت خیلی زیاد شده ، بهتره استفاده چندانی نکنید تا پورت ها و سرورهاشون لو نرن .
    بعد از مدتی بخاطر مشکلات ارتباطی اینترنت و هزینه های تحمیلی اون ، شبکه رها خواهد شد .

توسعه دهندگان برنامه های ضد تحریم نیز الان برای اعمال تغییر در برنامه خودشون دست بکار نمیشن ، چون دوباره ممکنه مسدود بشه .
    اجازه میدن که خوب اینترنت رو در خیال خودشون فیلتر کنن ، بعد از اونه که دست بکار شده و دسترسی همه را به اینترنت آزاد فراهم خواهند کرد.

14. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امیدوارم همینطور که میگید بشه و خب، منطقی است که نمی تونن این سیرک کودنشون رو ادامه بدن. برنامه ها، بازی ها و وبسایت ها نمی تونن برای همیشه مسدود بشوند چونکه در غیر اینصورت دیگه اینترنت و هزینه کردن برای آن معنی نداره. من تازه اینترنت را برای یک ماه دیگه تمدید کردم و اگر این ادامه داشته باشه باید سعی کنم قراردادم رو فسخ کنم.
    حقیقت مفرح: در فیلد جستجوی گوگل سعی کنید چند کلید را بطور اتفاقی بر صفحه کلیدتون فشار بدید بعد کلید اینتر را بزنید ( اگر کمی شانس بیارید و اون حروف کاملاً بی معنی نباشند ) در صفحه نتیجه خواهید دید که تقریباً بیشتر لینکها فیلتر هستند. می خوام بگم عملاً بدون فیلتر شکن به بیشتر وبسایت ها دسترسی نداری یا اگر داشته باشی دسترسی کاملاً ناقص خواهد بود.
    اِسپیت بر گِرِیو پدران تازی بَستِردشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •