تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 296 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    منم با ليگ جديد موفقم
    ولي ديگه كوتاه نميام
    1.منچستر يونايتد
    2.منچستر يونايتد
    3.منچستر يونايتد
    4.رئال مادريد
    5.يووه البته با نقل و انتقالات
    البته حسين جان يكي دو نفر را كه كمي سرشون خلت است مامور كن در مورد اين كاميونيتي تحقيق كنند بعد شروع كنيم

آره مسعود جان حتما باید قبل از شروع لیگ تمام جوانب کار رو در نظر بگیریم از جمله همین مد کامیونیتی . راستی شما با جوایز هم موافقی ؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه پیشنهاد دیگه داشتم اینکه چون الان دیگه همه تیمهای بچه ها قوی هستن دیگه درصدی از تیمها کم نشه. فقط همون تغییرات سرعت و قدرت و شوت رو بدی فکر کنم کافی باشه.اینجوری کار تو هم راحتر هستش و دیگه نمی خواد آپشن فایل چند تا درست کنی و یه آپشن فایل کافی هست.ولی فکر کنم حسین جان شما با این کار مخالف باشی اگه مخالف هستی می تونیم یکمی با هم در این مورد بحث کنیم.البته به صورت مناظره نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

حسين جان اگه همه موفقن منم موافقم و مشكلي ندارم البته مهم همون تب مسابقات كه نصف موهاي سر بنده را سفيد كرده بازم من موافقم
    اهان تا يادم نرفته

1.منچستر يونايتد
    2.منچستر يونايتد
    3.منچستر يونايتد
    Last edited by masoodbr; 18-02-2010 at 15:04.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم میگم اگه جایزه نباشه بهتره چون یه مشکلاتی وجود داره.مثلا من الان عابر بانک ندارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یه پیشنهاد دیگه داشتم اینکه چون الان دیگه همه تیمهای بچه ها قوی هستن دیگه درصدی از تیمها کم نشه. فقط همون تغییرات سرعت و قدرت و شوت رو بدی فکر کنم کافی باشه.اینجوری کار تو هم راحتر هستش و دیگه نمی خواد آپشن فایل چند تا درست کنی و یه آپشن فایل کافی هست.ولی فکر کنم حسین جان شما با این کار مخالف باشی اگه مخالف هستی می تونیم یکمی با هم در این مورد بحث کنیم.البته به صورت مناظره نباشه

وحید جان اصلا علت اینکه ما از قدرت تیمها کم کردیم چی بود ؟ این بود که بچه ها بر اساس لیاقت و مهارتشون توی لیگ رتبه بندی بشن اگه قرار باشه بازیها آسون باشه و فقط با یک بازیکن سرعتی شما کل میدون رو دریبل کنی و توی هر بازی 2-3 تا گل بزنی دیگه این که نشد بازی نتیجه همه بازیها از قبل معلومه .
    اصلا اینکار به نظرت یک کم خنده دار نمیشه دیگه اصلا کسی به فکر استفاده از برنامه برای رسیدن به دروازه حریف نیست . کسی که با رئال بازی میکنه با رونالدو و کاکا یک تنه کل زمینو طی میکنه و توی هر بازی چند تا گل به ثمر میرسونه بقیه اعضاء تیم هم فقط تماشا میکنن . همینطور کسی که با بارسلون و مسی بازی میکنه و همینطور منچستر و رونی و ......
    این همه میگفتی بازیت خوبه همین بود که با یک بازیکن سرعتی کل میدون رو دریبل کنی و گل بزنی اینو که همه بلدن آخه .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان اصلا علت اینکه ما از قدرت تیمها کم کردیم چی بود ؟ این بود که بچه ها بر اساس لیاقت و مهارتشون توی لیگ رتبه بندی بشن اگه قرار باشه بازیها آسون باشه و فقط با یک بازیکن سرعتی شما کل میدون رو دریبل کنی و توی هر بازی 2-3 تا گل بزنی دیگه این که نشد بازی نتیجه همه بازیها از قبل معلومه .
    اصلا اینکار به نظرت یک کم خنده دار نمیشه دیگه اصلا کسی به فکر استفاده از برنامه برای رسیدن به دروازه حریف نیست . کسی که با رئال بازی میکنه با رونالدو و کاکا یک تنه کل زمینو طی میکنه و توی هر بازی چند تا گل به ثمر میرسونه بقیه اعضاء تیم هم فقط تماشا میکنن . همینطور کسی که با بارسلون و مسی بازی میکنه و همینطور منچستر و رونی و ......
    این همه میگفتی بازیت خوبه همین بود که با یک بازیکن سرعتی کل میدون رو دریبل کنی و گل بزنی اینو که همه بلدن آخه .
    حالا چرا میزنی
    من اینو گفتم که کار تو سخت نشه.آخه فکر کنم توی این نیم فصل که ما رفتیم یه 20 تا آپشن فایل تو درست کردی. تازه الان برای نقل و انتقالات این همه زحمت کشیدی و همه تیم ها رو تغییر دادی.
    راستی من الان توی community یه گشتی زدم یه نکته ای دیدم اینکه اصلا بازیها برنامه خاصی نداره یعنی الان می تونی هفته دهم رو بازی کنه و کلا برنامه بازی ها دست خودمون هست.این خودش یه مزیتی داره که دیگه مثلا یه نفر چند روز نبود و یه مشکلی براش پیش اومده بود دیگه نمی خواد بازیشو بزنیم بره و بعدا خودش بازی می کنه.
    در مورد جایزه حسین جان فکر نکنی با مبلغش من مشکل دارم اصلا شما بگو 100 میلیون دلار عیب نداره منم مشکل مثل عادل هست.عابر بانک ندارم.کلا با اینکه رشته خودم به بانک و این جور چیزها زیاد ارتباط داره ولی حال و حوصله این کار رو ندارم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حالا چرا میزنی
    من اینو گفتم که کار تو سخت نشه.آخه فکر کنم توی این نیم فصل که ما رفتیم یه 20 تا آپشن فایل تو درست کردی. تازه الان برای نقل و انتقالات این همه زحمت کشیدی و همه تیم ها رو تغییر دادی.
    راستی من الان توی community یه گشتی زدم یه نکته ای دیدم اینکه اصلا بازیها برنامه خاصی نداره یعنی الان می تونی هفته دهم رو بازی کنه و کلا برنامه بازی ها دست خودمون هست.این خودش یه مزیتی داره که دیگه مثلا یه نفر چند روز نبود و یه مشکلی براش پیش اومده بود دیگه نمی خواد بازیشو بزنیم بره و بعدا خودش بازی می کنه.
    در مورد جایزه حسین جان فکر نکنی با مبلغش من مشکل دارم اصلا شما بگو 100 میلیون دلار عیب نداره منم مشکل مثل عادل هست.عابر بانک ندارم.کلا با اینکه رشته خودم به بانک و این جور چیزها زیاد ارتباط داره ولی حال و حوصله این کار رو ندارم

وحید توجیه نکن فهمیدم تو هم از اون گیمرهایی هستی که با شلنگ تخته انداختن تیمهای حریفو میبری به قول معروف به زور توپو توی دروازه حریف میچوپونی دیگه توجیه نکن دستت رو شد .
    آره من الان یکی دو ماه میشه با یکی از فامیلا توی این مود لیگ راه انداختیم و این مسائل رو میدونستم اما برای اینکه نظم بازیها به هم نخوره نباید بیش از دو هفته یک بازیو به تاخیر بندازیم بعبارتی یک نفر نهایتا نباید بیشتر از دو تا بازی عقب افتاده داشته باشه . در ضمن بازیها رو مطابق با هفته ها پیش میریم در غیر اینصورت هرج و مرج میشه من قبلا این مود رو بازی کردم میدونم چطوریه .
    الان داره کم کم باورم میشه خونتون روی کوهه اگه اکثر بچه ها با جایزه موافقت کردن با عرض شرمندگی باید بگم باید از کوه پایین بیای و بری پولو واریز کنی کارت هم لازم نیست .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید توجیه نکن فهمیدم تو هم از اون گیمرهایی هستی که با شلنگ تخته انداختن تیمهای حریفو میبری به قول معروف به زور توپو توی دروازه حریف میچوپونی دیگه توجیه نکن دستت رو شد .
    درست نفهیمدم چی گفتی الان حداقل 5-6 سال هست که دارم مداوم pes میرم و اگه بازیم خیلی خوب باشه خیلی تعجب نداره چون فکر کنم بچه یه ساله هم جای من بود بازیش خیلی خوب می شدولی کلا زیاد گل زدن رو دوست دارم.یه شماره از این بازی در مسترلیگ یادم هست با آرسنال رفتم و 120 توی یه لیگ گل زدم و تیم هم به جز 2 تا مساوی همه بازی ها رو برده بود.یه دفعه دیگه یادم میاد از این بدتر تیمم توی یه فصل 170 تا گل زدش البته می دونم مسترلیگ شرایطش فرق داره. البته حسین جان شما فکر کنم مثل من زیاد فوتبال بازی کنی حتی خیلی بیشتر شاید بازی کردی چون مثل اینکه به جز فوتبال هیچ بازی کامپیوتری دیگه نمیری که من به هیچ وجه اینجوری نیستم.اگه اونجوری بود دیگه وحشتناک معتاد فوتبال می شدم.

الان داره کم کم باورم میشه خونتون روی کوهه اگه اکثر بچه ها با جایزه موافقت کردن با عرض شرمندگی باید بگم باید از کوه پایین بیای و بری پولو واریز کنی کارت هم لازم نیست .
    باشه حتما از کوه پایین میام ولی الان آخه از کوه پایین اومدن خطرناک هستش.شاید نزدیک عید پایین اومدم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درست نفهیمدم چی گفتی الان حداقل 5-6 سال هست که دارم مداوم pes میرم و اگه بازیم خیلی خوب باشه خیلی تعجب نداره چون فکر کنم بچه یه ساله هم جای من بود بازیش خیلی خوب می شدولی کلا زیاد گل زدن رو دوست دارم.یه شماره از این بازی در مسترلیگ یادم هست با آرسنال رفتم و 120 توی یه لیگ گل زدم و تیم هم به جز 2 تا مساوی همه بازی ها رو برده بود.یه دفعه دیگه یادم میاد از این بدتر تیمم توی یه فصل 170 تا گل زدش البته می دونم مسترلیگ شرایطش فرق داره. البته حسین جان شما فکر کنم مثل من زیاد فوتبال بازی کنی حتی خیلی بیشتر شاید بازی کردی چون مثل اینکه به جز فوتبال هیچ بازی کامپیوتری دیگه نمیری که من به هیچ وجه اینجوری نیستم.اگه اونجوری بود دیگه وحشتناک معتاد فوتبال می شدم.

باشه حتما از کوه پایین میام ولی الان آخه از کوه پایین اومدن خطرناک هستش.شاید نزدیک عید پایین اومدم

آره من فقط فوتبال بازی میکنم و بندرت بازیهای ورزشی . سمت بقیه بازیها نمیرم چون دیگه وقتم بیش از حد تلف میشه همین بازی کافیه . پیش خودمون بمونه من وقتی بازیهای اول شخص یا سوم شخص بازی میکنم سرم خیلی گیج میره و تا یکی دو ساعت حالت تهوع دارم .

در مورو جوایز بازی هنوز تصویب نشده اگه اکثریت موافقت کردن این کار رو میکنیم . من آخر کار رو میبینم که بچه ها ممکنه کم انگیزه بشن و لیگ نیمه تعطیل بشه . یا باید آدم یک کاریو نکنه و یا اگه شروع کردیم باید تا آخرش بریم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسين جان
    عصرت بخير
    ميخواستم با اين ليگ جديد كه گفتين منم ميتونم تيم انتخاب كنم واسه بازي
    البته برادر بزرگم هم ميخواست تو ليگ بعدي شركت كنه كه الان خونه نيست اما اومدني ميگم تو تايپك عضو بشه و بهتون پيام بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •