120% موافقم . من که اول حدس زدم . آخه مدل MB986 رو که اپل میده 2200 تو سایت بورس زده 2220 . یعنی فقط 20 تومن گرونتر![]()
120% موافقم . من که اول حدس زدم . آخه مدل MB986 رو که اپل میده 2200 تو سایت بورس زده 2220 . یعنی فقط 20 تومن گرونتر![]()
جالبه! البته بعید هم نیست که بورس لپتاباش ریفر باشه! ولی یه سوال ؟؟ از کجا میشه فهمید که فلان لپتاب ریفر هست یا نه؟
مگه وقتی تعمیر میشه پلمپش نمیکنن؟
بالاخره یه جوری میشه فهمید که ریفر هست یا نه!
من که خیلی وسوسه شدم !! ولی به هرکی میگم، میگه یه ریگی تو کفششون هست !
خودم باید دست به کار شم بعد از امتحانام برم یه سرو گوشی آب بدم!![]()
لپ تاپ ریفر با غیر ریفر هیچ فرقی نداره فقط یک فرق داره و اونم برچسب REFURBISHED هست که رو کارتن میزنن که فروشندگان با انصاف ما اون رو میکنن
به نظرم دیگه بورس رو فراموش کنید . به خاطر 200 تومن ارزونتر ریسک نکیند![]()
جدی فقط یه برچسب میزنن!!!
استیو ، با مرام ، فکر نکردی این فروشنده ها خیلی دغلن!!
ولی فکر نکنم فقط به یه برچسب اکتفا کنه شاید وقتی برای اولین بار روشن میکنن اون تنظیمات اولیش نمیآد!!![]()
Last edited by hamed254; 01-06-2010 at 19:33.
سلام
این آدرس رو هم چک کنید:
از این نظر که این کانفیگ رو همه جا 2700میدم اینجا2450کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا؟؟
این که دیگه خیلی مشکوکه باز بورس بدون گارانتی میده 2450 با گارانتی میشه 2550 اما سرزمین با گارانتی میده 2450![]()
من فکر کنم قیمت یکم اومده پایین چون همونجوری که صبح گفتم منم امروز قیمت گرفتم از مغازه 2500 فکر کنم بدون گارانتی بود..
دوستان واقعآ هیچ راهی نیست بشه مک بوک ریفر شده رو تشخیص داد؟؟ خیلی بده اینجوری.. ادم همش فکر میکنه مک بوکش خرابه....
چون سوال بچه ها در مورد ریفر بودن زیاد شده باید به استاد امید رجوع کنیم تا مشکل گشایی کنه
از نمایندگی هایی مثل نقش و الماس بگیرید تا خیالتون راحت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)