1- یک نامه با متن : با سلام. آقای ... با نام پدر ... جهت استفاده از خدمات اینترنت پر سرعت شرکت ایرانسل معرفی می گردد. نام شرکت+مهر و امضا
2- کپی از آگهی تاسیس شرکت
3- کپی از روزنامه رسمی
از موارد بالا دو سری کپی بگیر. چون از من دو بار خواستن!![]()
1- یک نامه با متن : با سلام. آقای ... با نام پدر ... جهت استفاده از خدمات اینترنت پر سرعت شرکت ایرانسل معرفی می گردد. نام شرکت+مهر و امضا
2- کپی از آگهی تاسیس شرکت
3- کپی از روزنامه رسمی
از موارد بالا دو سری کپی بگیر. چون از من دو بار خواستن!![]()
با درود
دوستان وضعیت پینگ وایمکس در برابر adsl چسور هست؟ کسی تونسته این دو رو با هم بسنجه؟
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
با درود
دوستان وضعیت پینگ وایمکس در برابر adsl چسور هست؟ کسی تونسته این دو رو با هم بسنجه؟
به نظر من الان مدل راه اندازی وایمکس ایرانسل خیلی مسخره است.
اینکه اول ثبت نام کنی بعد پول بریزی بعد بیان مودمو تحویل بدن بعد وایسی تا مدارکت به شرکت برسه و در آخر یه انتظار نامعلوم برای وصل شدن اینترنت واقعا خنده داره.
به عقیده من باید روش کار به این شکل باشه که بری یه نمایندگی ایرانسل و پول و مدارکت رو بدی و مودم رو همون موقع تحویل بگیری و همون موقع هم اینترنتت فعال بشه و وقتی رسیدی خونه فغقط مودم رو وصل کنی و بری نت.
شاید بعضی ها بگن بابا اینجا ایرانه ولی واقعا فکر کنید که چرا نباید اینجوری باشه؟
چرا انقدر انتظار الکی؟
مگه دوره چرکته است؟
بابا وقتی با زدن یک دکمه میشه نت یک نفرو قطع و وصل کرد پس این انتظارای طولانی چیه؟
جالبه که ایرانسل برای کم کردن پول از حساب و قطع کردن سرویس و اینجور چیزا هیچ تاخیری نداره ولی مثلا ممکنه برای شروع انترنت شما 20 روز وقت لازم داشته باشه
من کمتر از دو ماهه که وایمکس گرفتم
خداییش از زمان ثبت نام و پرداخت وجه تا نصب فقط 3 روز طول کشید از حق نمی شه گذشت.
مسئله اینه که وقتی خوبه واقعا خوبه ولی وقتی مشکل بهم بزنه قربون دیال آپ
توی روز تا حالا اصلا مشکلی نداشتم و جدیدا شبا دیگه رسما قطع هست و شبا از دیال آپ استفاده می کنم
توی روز سرعت صفحه باز کردنش خیلی خوبه و سرعت دانلود حدود 18 تا 20 هست. ترافیکمم 128 هست
فقط یه مشکل اساسی باهاش دارم و اونم اینه که کیلویی از حساب کم می کنه. خیلی سریع کنتور می ندازه.
منم همین مشکل رو دارم
به به . من 128 ADSL دارم سرعت دانلودم تو روز و شب 45 هستش.
فقط شبا 2 -3 باز قطعی داره که من متوجه نمشم و IDM جان خودش کانکت میکنه.
قید وایمکسو زدم در جا.
فقط اولی رو میخواد.
نه آگهی تاسیس میگبرن نه روزنامه رسمی
من فقط معرفی نامه دادم ازشون هم پرسیدم کپی روزنامه نمیخواد؟ گفتن نه فقط معرفی نامه
سلام نمی دونم آخر چکار کنم وایمکس بگیرم یا نه
یکی از دوستان داره من که راضی بودم نمیدونم داخلی یا وای فای بهتره بگیرم قیمت داخلیو هم ندارم
ممنون
با سلام
دوست عزیزم کافیه همین تاپیک رو به صورت رندوم مرور کنی و دستت بیاد کیفیتش
موفق باشید.
ممنون عزیز فقط خوبی هایی دیدم بدی هایی هم دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)