تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 1049 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان.تویکی از پستها یکی ازدوستان گفته بودتوپاساژشرکا rs30 رو با گارانتی 50 تومن ارزونترمیدن.کسی شماره تلفنش رو داره؟ضمناrs30 روکسی از usb تست کرده؟چه فرمتهایی رو میخونه؟
    سلام.ما تازه واردها رو تحویل بگیرین دیگه.
    چند تا ازدوستان RS30 رو گرفتن ولی به سوال من جواب ندادن.میخواهم RS30 با دی وی دی420 بگیرم لطفا راهنمایی کنید.منتظرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

دوست عزیزم rayan من دیروز پشت دی وی دی پلیرمو نگاه میکردم که همون سونی و تازه منوجه شدم که پلیرم هم خروجی ابتیکال داره و هم خروجی کواکسیال . پس شرایط بهتر شد درسته؟ البته چند تا عکس از پشت پلیر گرفتم که اگه بشه میذارم لطف کنید بهم توضیح بدید . یه چیز دیگه حالا با این شرایط من برای گرفتن بهترین تصویر کدوم یک از کابل هارو بگیرم ؟ کواکسیال یا ابتیکال؟

دوستان من چه طور میتونم این عکس ها رو که با موبایل گرفتم و الان تو desktop کامپیوترمه بیارم اینجا توصفحه ام و به عزیزان نمایش بدم؟
    همانطورریکه دوست عزیزمون گفتن این دو تا هیچ ربطی به تصویر ندارن
    خروجی کواکسیال سیگنال های صوتی رو بویسله سیم انتقال و ممکن است کمی نویز داشته باشه و پهنای باند کمتری داره
    خروجی اپتیکال سیگنال های صوتی رو بویسله فیبر نوری انتقال میده که کاملا بدون نویز است و پهنای باند فوق العاده بالایی داره
    برای داشتن تصویر می توانید از این گزینه استفاده کنید البته به ترتیب می نویسم و البته اگر دی وی دی پلیرتون داشته باشه
    composite خروجی انالوگ تصویر ( تصویر عادی)
    s video خروجی دیجیتالی تصویر با ارسال رنگ و تصویر به صورت جداگانه حداکثر فرمت خروجی
    576 اینترلیس ( تصویر خوب)
    componnet خروجی دیجیتالی تصویر به صورت با ارسال رنگ و تصویر به صورت جداگانه حداکثر فرمت خروجی
    1080 پروگستیو ( که البته در دستگاهای مختلف فرق میکنه) بسته به نوع خروجی دستگاه ( تصویر عالی)
    hdmi خروجی صدا و تصویر دیجیتال با ارسال پهنای باند فوق العاده بالا نویز بسیار پایین حداکثر فرمت خروجی 1080 پروگستیو ( بهترین تصویر)

3. 4 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان اگه لطف کنید این سهتا لینکو ببینید و نظر بدید ممنون میشم.
    دوتای آخری رو گذاشتم برای قیمتش چاره زده 360 و جی وی سی تهران 709 چرا به نظرتون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

چرا این مدل های پایونیر رو نمیگیری قیمتشون هم خیلی خوبه
    HTZ180_181_ باندهاش همشون جلو قرار میگیره کلا بر پاییه سوراند جلو ساخته شده
    البته هیچ کدوم ورودی اپتیکال ندارند
    Last edited by ata_webmaker; 23-05-2010 at 10:29.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا کیفیت صدای 3578w چطوره، تفکیک صدا و جزئیات وصدای ریز تو صدای کم (چون بعید می‌دونم هیچ‌وقت صداش رو بتونم زیاد کنم) برام کیفیت صدا فقط مهمه، اگر خوبه بگیرمش؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیزم rayan من دیروز پشت دی وی دی پلیرمو نگاه میکردم که همون سونی و تازه منوجه شدم که پلیرم هم خروجی ابتیکال داره و هم خروجی کواکسیال . پس شرایط بهتر شد درسته؟ البته چند تا عکس از پشت پلیر گرفتم که اگه بشه میذارم لطف کنید بهم توضیح بدید . یه چیز دیگه حالا با این شرایط من برای گرفتن بهترین تصویر کدوم یک از کابل هارو بگیرم ؟ کواکسیال یا ابتیکال؟

دوستان من چه طور میتونم این عکس ها رو که با موبایل گرفتم و الان تو desktop کامپیوترمه بیارم اینجا توصفحه ام و به عزیزان نمایش بدم؟
    عکس هات رو میتونی توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی.
    اگه پلیرت خروجی اپتیکال داره که خیلی بهتر هستش.تصویرت رو از طریق همون کامپوننت انتقال بده و صدات رو هم از طریق کابل اپتیکال به آمپ دستگاهت بفرست.قیمت یه کابل اپتیکال یک متری تقریبا بین 15 الی 20 تومنه.البته یکی دو تومن پایین تر از این هم گیر میاد.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام.ما تازه واردها رو تحویل بگیرین دیگه.
    چند تا ازدوستان RS30 رو گرفتن ولی به سوال من جواب ندادن.میخواهم RS30 با دی وی دی420 بگیرم لطفا راهنمایی کنید.منتظرم.

سلام دوست عزيز ؛
    در مورد RS30 خيلي تا حالا بحث شده . اگه به صفحات قبلي مراجعه بفرماييد مطالب زيادي رو پيدا مي كنيد . لينك براي دانلود كاتالوگ PDF هم هست .
    شماره تلفن فروشگاه مهر (آكايي) در پاساژ شركا : 66705815 - 66719084
    شماره تلفن نمايندگي زير پل حافظ : 66719101

موفق باشيد.

10. 2 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zenit52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

بلاخره تصمیممو گرفتم همون 787 میگیرم

برای اینکه تهران نیام فروشگاه اینترنتی چاره رو پیشنهاد دادن

البته برای شهرستان پول رو پیش میگیره و برای 787 زده 475000 تومان و هزینه حمل رو میگه رایگانه ؟ درسته ؟
    میخواستم ببینم نمایندگی هم همین قیمت میده و آیا گارنتی هم میکنن سیستم رو و آیا کلا مشکلی نداره که از سایت چاره بگیرم...؟
    ممنون از دوستان...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

mr_rayan عزیز با سلام
    خواستم بدونم شما مدل jvc g10 رو باهاش آشنایی دارید شکل ظاهریش دقیقا مثل d7 هست که معرفی کردید ولی با وات پایین تر میخوان بدونم با توجه به قیمت مناسبی که داره حدود 260 چطور دستگاهی هست.
    هدف من بیشتر برای تماشای فیلمه و اینکه میخام دستگاهی باشه که بتونم به کامپیوتر وصل کنم یعنی خروجی صدای کیس رو بدم به سینما حالا توی فیلم یا موزیک حالا این دستگاه این امکان رو داره یانه؟
    و اگر امکانش توی این مدل نیست لطفا مدلی که بتونه این کار رو انجام بده برام معرفی کنید.البته با قیمت حدود 300
    ممنون
    مدل g1o نه خروجی hdmi داره و نه ورودی اپتیکال،شما باید سیستمی بگیرید که ورودی اپتیکال داشته باشه تا براحتی صدای کامپیوتر رو بهش وص کنید.
    مدل G30 هستش که فکر کنم حدود 330 یا 340 تومنه و هم خروجی hdmi داره و هم ورودی اپتیکال.البته من صدای این مدل رو نشنیدم و در مورد صداش نمیتونم نظری بدم.

آقا کیفیت صدای 3578w چطوره، تفکیک صدا و جزئیات وصدای ریز تو صدای کم (چون بعید می‌دونم هیچ‌وقت صداش رو بتونم زیاد کنم) برام کیفیت صدا فقط مهمه، اگر خوبه بگیرمش؟
    صدای فوق العاده ای داره.

13. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

بلاخره تصمیممو گرفتم همون 787 میگیرم

برای اینکه تهران نیام فروشگاه اینترنتی چاره رو پیشنهاد دادن

البته برای شهرستان پول رو پیش میگیره و برای 787 زده 475000 تومان و هزینه حمل رو میگه رایگانه ؟ درسته ؟
    میخواستم ببینم نمایندگی هم همین قیمت میده و آیا گارنتی هم میکنن سیستم رو و آیا کلا مشکلی نداره که از سایت چاره بگیرم...؟
    ممنون از دوستان...
    فروشگاه چاره سایت معتبری هستش و خیلی ها ازش خرید کردن.قیمت نمایندگی هم همین مقداره.در مورد هزینه حمل هم اطلاعاتی ندارم ولی بعید می دونم که رایگان باشه.محصولات هم گارانتی شدست.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •