تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 481 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ایضا تاییدمیشه مشتاقانه منتظرم یکی از دوستان لطف کنن بگن چطور همچین عکسی رو میتونیم بگیریم
    لطفانحوه اتصالشون بهم رو هم بگید.
    سپاس فراوان از دوستان همیشه خوبه این انجمن

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

میشه بگید چه طوری این کار رو کردید تنظیماتش از کجاست؟
    واسه گوشی شم رو نمیدونم
    ولی گوشی خودم به صورت پیش فرض 8 تا عکس میندازه و در جواب اون دوستمون خودش عکس ها رو میچشبونه به هم
    گوشی من هم Vivaz نیست یعنی گوشیم I8510 سامسونگه

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

ایضا تاییدمیشه مشتاقانه منتظرم یکی از دوستان لطف کنن بگن چطور همچین عکسی رو میتونیم بگیریم
    لطفانحوه اتصالشون بهم رو هم بگید.
    سپاس فراوان از دوستان همیشه خوبه این انجمن
    سلام
    ماله ویواز فقط تا 3تا پشت سر هم میشه.البته خوبیشم همینه.چون بیشتر از این دیگه عکس خیلی عریض میشه و ارتفاعش در حد 2یا 3 سانت میشه که دیگه ارزشی نداره و جالب نیست.
    ویواز یکی از بهترین پاناروماهارو داره حتی بهتر از ساتیو.
    کار باهاشم آسونه .وقتی اولین عکس رو گرفتید باید دستتون ثابط باشه و فقط بچرخید و خود گوشی هم با اون مربع سبز رنگ راهنمایی میکنه که مثلا اگه از کادر صحیح خارج بشید اون مربع سبز هم از کادر سبز میاد بیرون و باید کاری کنید تا ازون نیاد بیرون و وقتی گوشی ویبره زد و مربع سبز شد کامل ایست کنید تا عکس بگیره و ...

4. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دوستان
    یک برنامه GPS برای این گوشی معرفی کنید؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    ماله ویواز فقط تا 3تا پشت سر هم میشه.البته خوبیشم همینه.چون بیشتر از این دیگه عکس خیلی عریض میشه و ارتفاعش در حد 2یا 3 سانت میشه که دیگه ارزشی نداره و جالب نیست.
    ویواز یکی از بهترین پاناروماهارو داره حتی بهتر از ساتیو.
    کار باهاشم آسونه .وقتی اولین عکس رو گرفتید باید دستتون ثابط باشه و فقط بچرخید و خود گوشی هم با اون مربع سبز رنگ راهنمایی میکنه که مثلا اگه از کادر صحیح خارج بشید اون مربع سبز هم از کادر سبز میاد بیرون و باید کاری کنید تا ازون نیاد بیرون و وقتی گوشی ویبره زد و مربع سبز شد کامل ایست کنید تا عکس بگیره و ...
    خب کاکو تا اینجا که شد عکس گرفتن معمولی! مگه عکسای عادی رو اینجوری نمی گیریم؟خب بعدش چی؟ببینم قبلش نباید نوع این مدل عکس گرفتن رو با گزینه خاصی فعال کرد؟بعد فرض کن 7 تا عکس بگیریم چجوری سه تا سه تا بهم بچسبن؟خیلی توضیحت کلی بودپلیز کمی توضیح بیشتر

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

معلوم نیست چرا دوستان زحمت یه توضیح کوتاه رو به خودشون نمیدن!
    توضیح میدم برای کسانی که ممکنه مثل من آماتور باشن و متاسفانه دوستان خیلــــــــی کلی راهنمایی میکنن!
    خب برسیم سر قضیه عکس گرفتن سه تایی،اول به بخش دوربین میریم .حالا در بخش shoot mode(ایکن دومی که در سمت چپ صفحه داریم) گزینه دوم رو انتخاب می کنیم از روی شکلش مشخصه یه کادر کشیده که به سه قسمت تقسیم شده و....
    اینو انتخاب می کنیم.حالا توی صفحه اصلیه عکس گرفتن ،یک کادر سه تایی مشاهده میشه اول کادر وسط با شماره یک سبز رنگه ،مطابق معمول عکس رو میگیریم.حالا کادر سبز به سمت راست و چپ با حرکت دادن دوربین حرکت میکنه وقتی فیکس شد گوشی ویبره میزنه وما باید عکس رو بگیریم .عکس سوم هم به همین ترتیب.
    امیدوارم توضیحاتم خوب بوده باشه.
    حالا گوشی خودش این سه تا عکس رو بهم متصل میکنه بعد از چند لحظه یه عکس عریض داریم.
    امکان فوق العاده ای بود.
    از دوستی که در موردش سوال پرسید واقعا ممنونم.چون اگر سوالش نبود ممکن بود حالاحالاها از این امکان بیخبر بمونم.و اینکه حق با این دوستمونه کیفیت دوربین در این حالت قابل تغییر نیست و 3 میمونه.

8. این کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوستان
    یک برنامه GPS برای این گوشی معرفی کنید؟
    smortcomgps
    nokia ovi map

10. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

خب کاکو تا اینجا که شد عکس گرفتن معمولی! مگه عکسای عادی رو اینجوری نمی گیریم؟خب بعدش چی؟ببینم قبلش نباید نوع این مدل عکس گرفتن رو با گزینه خاصی فعال کرد؟بعد فرض کن 7 تا عکس بگیریم چجوری سه تا سه تا بهم بچسبن؟خیلی توضیحت کلی بودپلیز کمی توضیح بیشتر
    معلوم نیست چرا دوستان زحمت یه توضیح کوتاه رو به خودشون نمیدن!
    توضیح میدم برای کسانی که ممکنه مثل من آماتور باشن و متاسفانه دوستان خیلــــــــی کلی راهنمایی میکنن!
    خب برسیم سر قضیه عکس گرفتن سه تایی،اول به بخش دوربین میریم .حالا در بخش shoot mode(ایکن دومی که در سمت چپ صفحه داریم) گزینه دوم رو انتخاب می کنیم از روی شکلش مشخصه یه کادر کشیده که به سه قسمت تقسیم شده و....
    اینو انتخاب می کنیم.حالا توی صفحه اصلیه عکس گرفتن ،یک کادر سه تایی مشاهده میشه اول کادر وسط با شماره یک سبز رنگه ،مطابق معمول عکس رو میگیریم.حالا کادر سبز به سمت راست و چپ با حرکت دادن دوربین حرکت میکنه وقتی فیکس شد گوشی ویبره میزنه وما باید عکس رو بگیریم .عکس سوم هم به همین ترتیب.
    امیدوارم توضیحاتم خوب بوده باشه.
    حالا گوشی خودش این سه تا عکس رو بهم متصل میکنه بعد از چند لحظه یه عکس عریض داریم.
    امکان فوق العاده ای بود.
    از دوستی که در موردش سوال پرسید واقعا ممنونم.چون اگر سوالش نبود ممکن بود حالاحالاها از این امکان بیخبر بمونم.و اینکه حق با این دوستمونه کیفیت دوربین در این حالت قابل تغییر نیست و 3 میمونه.
    عجب
    خودت سوال میپرسی و خودت جواب میدی
    من که ویواز نداشتم با این جواب کامل فهمیدم باید چه جوری عکس بگیریم
    در ضمن فکر اون 7 یا 8 تا عکس رو از سرت بیرون کن. گوشی من به جای اینکه مثل بقیه 3 تا عکس بگیره و به هم بچسبونه حدود 7 یا 8 تا میگیره و به هم میجسبونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من فایل منیجر xplore رو نصب کردم ولی موقعی که بازش میکنم یه پنجره باز میشه برای لایسنس و من هر چی روی ok فشار میدم پنجره نمیره.باید چیکار کنم؟

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

من garmin نصبیدم
    حالا نقشه هاش رو از کجا دانلود کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •