تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 290 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم من اینجا بیکار نیستم بیام یه سری توهمات تحویل دیگران بدم .. وقتی می گم انجام شده , حتما انجام شده ..
    خیلیا فکر می کنن با ادعاهای پوچ و دفاع از اونها می تونن واسه خودشون کلاس خاصی (یا هر چیزی که اسمشو) بزاری ایجاد کنن و اکثرا هم آدمهایی هستند که کمبود دارن و کلا خودشون هم فلسفه وجودیشون رو نمی دونن فقط دنبال جینگولک بازیین در زندگی (خوب بحث دیگه زیادی فلسفی شد) ....
    خلاصه عزیزم شما که امتحان نکردی (البته من نمی دونم شاید هم کرده باشی ولی از نوع اطلاع رسانیت ظاهرا که اینطور نیست !) چرا میای از چیزی که واقعا نمی دونی اتفاق می افته یا نه دفاع می کنی ؟!
    می تونم Id استیمتون رو داشته باشم ؟!

+ + شما یه دلیل منطقی بیار که چرا نشه ؟! (چون فکر می کنی که نباید بشه واقعا دلیل نمیشه که در حقیقت هم همینطوری باشه)
    من کار خاصی نکردم من در واقع اکانت یکی از دوستان که بازی Retail اریجینال خریده بود رو ازش خریدم و اون چون تو پروفایلش بازی رو قبلا add کرده به عنوان یه بازیه استیمی من فقط فایلهای نصب استیمی رو به اکانتش دادم و روی سیستم منم نصب شد
    عزیزم خسته نباشید اصلش همینه که شما کد رو داشته باشی و تو استیم بزنیش اگه فایل های کرک شده رو بریزی تو استیم بازی رو اجرا کنی استیم اون فایل هارو انالیز می کنه اگه کرک هم شده باشه یه سری فایل هارو تو همون دفه اول می ریزه بعد تمام دیگه هر وقت بازی رو بزنی اینگار بازی اورجینال رو باز کردی
    پس ببین یک چیزیو که نمی دونی در موردش بحث نکن
    البته ببخشید اگه توحین شد
    id:
    amirchifekkardi

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا اینا رو بیخیال از Emulator cod چه خبر ؟
    قرار بود که 2 ماه که گذشت بیاد
    نیومده هنوز؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

نخواهد اومد ديگه اين تاپيك به درد نخور هست

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

ما که از بس نیومد ....فردا میریم 360 میگیریم انلاین بزنیم به بدن

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم خسته نباشید اصلش همینه که شما کد رو داشته باشی و تو استیم بزنیش اگه فایل های کرک شده رو بریزی تو استیم بازی رو اجرا کنی استیم اون فایل هارو انالیز می کنه اگه کرک هم شده باشه یه سری فایل هارو تو همون دفه اول می ریزه بعد تمام دیگه هر وقت بازی رو بزنی اینگار بازی اورجینال رو باز کردی
    پس ببین یک چیزیو که نمی دونی در موردش بحث نکن
    البته ببخشید اگه توحین شد
    id:
    amirchifekkardi
    حاجی مارو گیر آوردی ؟! ... فایل کرک شده کلا برای چی باید بریزی ؟! تمامی بازیهای که تو ایران ما می خریم در اصل اول اریجینال نصب می کنیم بعد کرک رو میریزیم (اکثرا , چون بعضی شرکتها کلا کرک شده می دن که دیگه لازم نباشه کرک رو بریزی) خوب دیگه ما با همین دی وی دی هامون میریزیم کرکش رو نمی ریزیم تموم دیگه ... من اصلا نمی فهمم ما واسه چی داریم سر این موضوع بحث می کنیم ... ظاهرا منظور یا هدف جفتمون یکیه ولی یکی می خواد بپیچونه قضیه رو ... ممنون از id ...

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

ما که از بس نیومد ....فردا میریم 360 میگیریم انلاین بزنیم به بدن
    حاجی فکر می کنم خرید بازی اونم با قیمت 20 تومن زودتر کارت راه میندازه تا یه کنسول بگیری که اونم باید وصل شی به Live و با این کنسول های crack شده که خودش داستانه وصل شدن به Live بعد عضویت و حق شارژ لایو و دیگه بازی اریجینال اینها فکر نمی کنی یکم بیشتر طول بکشه ؟!

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

حاجی فکر می کنم خرید بازی اونم با قیمت 20 تومن زودتر کارت راه میندازه تا یه کنسول بگیری که اونم باید وصل شی به Live و با این کنسول های crack شده که خودش داستانه وصل شدن به Live بعد عضویت و حق شارژ لایو و دیگه بازی اریجینال اینها فکر نمی کنی یکم بیشتر طول بکشه ؟!
    اره ولی هر چی فکر کردم دیدم این همه بازی شاخ اومد فقط برای 360 دلم میگیره ما که پارسال پیرارسال کلی وامو اینها گرفتیم رفتیم8800gts512 اونم500 تومن بود اون موقه با بقیه قطعات گرفتیم فقط به عشق کرایسیس ...حالا شماره 2ش که بیاد دیگه وام نمیدن...از طرفی کف کردم اینقدر اومد اینجا به بن بست خوردم

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

3

حاجی مارو گیر آوردی ؟! ... فایل کرک شده کلا برای چی باید بریزی ؟! تمامی بازیهای که تو ایران ما می خریم در اصل اول اریجینال نصب می کنیم بعد کرک رو میریزیم (اکثرا , چون بعضی شرکتها کلا کرک شده می دن که دیگه لازم نباشه کرک رو بریزی) خوب دیگه ما با همین دی وی دی هامون میریزیم کرکش رو نمی ریزیم تموم دیگه ... من اصلا نمی فهمم ما واسه چی داریم سر این موضوع بحث می کنیم ... ظاهرا منظور یا هدف جفتمون یکیه ولی یکی می خواد بپیچونه قضیه رو ... ممنون از id ...

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

ببخشیدا 20 تومن؟ من شنیدن بیشتره.
    سی دی کی 20 تومن یا بازی اصل؟
    اگه بازی اصل این قیمت باشه من می خوام.اما سی دی کی برای من که یازیم شرکتی کرک شده بی فایدس

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشیدا 20 تومن؟ من شنیدن بیشتره.
    سی دی کی 20 تومن یا بازی اصل؟
    اگه بازی اصل این قیمت باشه من می خوام.اما سی دی کی برای من که یازیم شرکتی کرک شده بی فایدس
    عزیز خیلی ها الان فقط CDKEY دارن ! تو خود همین ایران دارن بازی می کنن ! شما نسخه razor 1911 رو داشته باشی که اکثرا دارن 3 dvd هست به جای setup خود razor باید setup واقعی استیم رو اجرا کنی و از طریق استیم که نصب کردی بعد از سریالت استفاده می کنی ...

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره ولی هر چی فکر کردم دیدم این همه بازی شاخ اومد فقط برای 360 دلم میگیره ما که پارسال پیرارسال کلی وامو اینها گرفتیم رفتیم8800gts512 اونم500 تومن بود اون موقه با بقیه قطعات گرفتیم فقط به عشق کرایسیس ...حالا شماره 2ش که بیاد دیگه وام نمیدن...از طرفی کف کردم اینقدر اومد اینجا به بن بست خوردم
    حالا چرا ایکس باکس من یه کلیپ دیدم طرف خرج کامپیوترش کرده بود شده بود 10 برابر ایکس باکس البته اینی که میگم مقایسه ی دو GTA IV در کامپیوتر و ایکس باکس بود که مال ایکس باکس در مقابل کامپیوتر مثل اتاری دستی به psp بود به نظر من ps3 بخر چون منم به این نتیجه رسیدم بازی ها داره انحصاری میاد و منم می خوام ps3 بخرم!!!!

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

فکر کنم به اینجا بیشتر مربوط باشه اخه فقط اینجا بچه ها استیم دارن:
    لیست بازی های مجانی استیم (بعضی ازین بازی ها فقط یه دوران محدودی مجانی هستند و بعد از اون دیگه نمی تونید اونو بازی رو دانلود کنید):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •