من چند هفته پیش که رفته بودم علائدین برای خرید مشکی-قرمز اش هم کم بود چه برسه به آبی! خیلی سخت نگیرید رنگ چه اهمیتی داره اخه.
من چند هفته پیش که رفته بودم علائدین برای خرید مشکی-قرمز اش هم کم بود چه برسه به آبی! خیلی سخت نگیرید رنگ چه اهمیتی داره اخه.
یه سوال شاید کاملا ابتدایی:
درایور سامسونگ اونیا لیت یعنی چی؟؟!!!
بچه ها هیچکی میدونه این عکسها مربوط به کدوک قسمت گوشیه!!!
![]()
setting --> display and light--> item on today --> windows
با سلام آیا محافظ صفحه امنیا لایت در بازار موجود است؟ اگر نه محافظ کدام گوشی برای آن مناسب است؟ من نتوانستم پیدا کنم و مال LG GD900 را گرفتم و بریدم، مارک آن SCREEN GUARD است و قیمت آن 1000 تومان ولی روی آن زود خط می افتد، آیا کیفیت این مارک پایین است یا همه مثل هم هستند؟ آیا میتوان این محافظ را بصورت بریده نشده و در ابعادی در حدود ابعاد کاغذ A4 پیدا کرد و برید؟ من با چند برنامه توانستم کامپیوتر را از پاکت پی سی کنترل کنم ولی نتوانستم صدا و تصویر فایلهای صوتی تصویری را در پاکت پی سی دریافت کنم ، آیا ممکن است با استفاده از بلوتوث و کارت تی وی بتوانم در پاکت پی سی تلویزیون تماشا کنم؟ کدام بلوتوث یو اس بی را برای این کار پیشنهاد میکنید؟ با تشکر
سلام .. همه ی مارک ها زود خط میوفتند و اصلا توجه نکنید .. مهم نیست
محافظ بریده نشده وجود نداره ولی میتونید مال آیفون رو تهیه کنید و اونو ببرید و بچسبونید رو گوشیتون .. یا محافظ psp بخرید که سایزش بزرگه![]()
دوست عزیز محافظ هایی در بازار هست که به صورت اینج بندی شده و شطرنجی و بریده نشده هستن میتونید از اونا تهیه کنید هزار تومنمحافظ بریده نشده وجود نداره ولی میتونید مال آیفون رو تهیه کنید و اونو ببرید و بچسبونید رو گوشیتون
منم همینطور!با نصب این برنامه میتونی برگردی به حالت استاندارد SMS ها.
PHP کد:
http://www.4shared.com/file/Sv_GFt01/Bigix_Mode_SMS.html
سلام
من این برنامه رو نصب کردم ولی تغییری ندیدم __________________![]()
دوستان چطور ميشه از طريق كابل با گوشي به اينترنت كامپيوتر وصل شد؟
ممنون بابت اطلاع رسانیتون.. من ندیده بودم همچین چیزی رو .. البته نیازی هم ندارم بهش .. ولی خوب شد که اطلاعاتم افزایش پیدا کرد
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
برنامه Microsoft ActiveSync یه تیک داره که بزنی میتونی فعالش کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)