تكيه كلام ها تكراريه .
من نمیدونم چرا فقط کارهای طنز مهران مدیری رو خوب درک می کنم. ولی بقیه کارگردانها که طنز میسازن ارتباط قوی برقرار
نمیکنم. شاید بخاطر اینه که آقای مدیری تنها کسیه که طنز رو جدی گرفته.
این قدردانی مدیری از مردم واسه کپی نکردن سریال توی پک چهارم بود؟
من الان یه لینک توی یوتوب دیدم داشت میگفت که سریال کپی نشد و من نمیدونم چی باید بگم خودمون هم این انتظار رو نداشتیم..الهی قربونتون برم) من پک چهار رو زدم رفت جلو تا رسید به سر سریال: دی الان این رو دیدیم تعجب کردم!
+این اخظار کپی رایت FBI هم که اول سریال هست به این دلیل هم هست که دیگه نمیتونن روی یوتوب بزارن سریال رو
چون تیتراژش روی یوتوب بود و پاک شده،خود یوتوب پاک میکنه به خاطر کپی رایتش و یه ایمیلی هم میده به کسی که آپلود کرده اگه تکرار بشه اکانتت رو پاک میکنیم...
فکر کنم زن افغانی رو (کاترین بوی میکر) رو بجای زن تزار به شاه غالب کردن![]()
سريال با آومدن مهران مديري بهتر ميشه..
بايد صبر كرد..!
کسایی که تا الان نتونستن با سریال ارتباط برقرار کنن،بعداز اومدن مهران مدیری هم نمیتونن از دیدن سریال لذت ببرن!!
چقدر دوستان مشکل پسندن![]()
یه سری فقط دوست دارن نظرشون با بقیه فرق داشته باشه چیزی رو که همه میگن قشنگه برای اینکه نظرش به چشم بیاد و با بقیه فرق داشته باشه میگه زشته
هر چی فکر میکنم میبینم حرکت زشتی بود که تو شهر ما دی وی دی نداد
حاضرم دی وی دی راتیشو بخرم اما سی دیاشو نخرم...
به نظرم هیچ سریالی طنزی به این اندازه تیکه های منظور دار نداشته. با این که چندین بار هر قسمتش رو میبینم اما وقتی با کسی بحث میکنم میبینم باز چندتا تیکه های دو پهلوشو نگرفته بودم. واقعا خوشم اومده ازش.
شهرشما کجاست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)