تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 323 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

اگه منظورت کنتیک اسکرولینگه، آره داره...! یکی از باحالی های نوکیا در همین زمینه هست!!!

شاد باشین
    آره خیلی باحاله
    من که خیلی خوشم میاد ازش

شما هم باشین

2. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

والا مدلایه دیگه زیاد نرفتم دنبالشون . به نظره شما مدل دیگه ای هم هست که بتونه با این دو مدل قابل قیاس باشه؟؟

اگه هست میشه معرفی کنین ؟؟

من از یه طرف خیلی دوس دارم X6 بگیرم از یه طرف هم نمیخوام بگیرم چون خیلی شبیه 5800 .

بعد دلم میخواد ویواز بگیرم از ویواز هم خیلی بد شنیدم هم صداش هم عکسبرداری تو شب . واقعا موندم ...
    بهت پیشنهاد می کنم ویواز نگیری. چون یه مدت کوتاهی داشتم (بعد ازم گرفتنش) هم تاچش کند بود هم سرعت عکس العمل گوشی یه کم پایین بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض سلام عليكم خسته نباشين جميعا

[QUOTE=NOKIA_N95;5153786]باید بگردی برنمه وبازی واسه سیمبیان سری 60 ویرایش پنجم خیلی کمه به mobile9.com مراجعه کن
    واسه بازی شتاب سنج می تونم آسفالت 4 رو پیشنهاد بدم
    http://www.herosh.com/download/4642938/Asphalt.4._a_b_.p30world.com.rar.html

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

يكي ميگه زياده يكي ميگه كمه پس چطور وقتي سرچ ميكني يهو 1000 برنامه و بازي معرفي ميكنه مگه بايد چندتا باشه كه زياد بحساب بياد 1000000
    اصلا مگه همينارو ادم فرصت ميكنه كامل استفاده كنه . حالا اگه كم انشاالاه مياد دي گه تند تند 5800 ميگفتن نرم افزاراش كمن حالا ميگن خيلي داره با پردازندي 300 وخورده ايش .ايكس 6 كه ازاون خيلي بهترو قويتره.راستي ميخاستم بگم من ازتو خيلي خوشم مياد باهات حال ميكنم واقعا پرفشيونالي

داره خودمونی میشه a_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

سلام.
    این دفه می خوام یه بازی باحال بذارم که خیلی سرگرم کننده است .رو x6 امتحان شده خیلی باحاله.

اینم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه تشکر کنید بیشتر میذارم .

6. 4 کاربر از a_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من به تازگی یک گوشی نوکیا x6 خریدم . از اینایی که روی جعبه گوشی نوشته شده فارسی . کنار کد سریال و بار کد به انگلیسی نوشته فارسی. گوشی ساخت چین بوده و پشت باتری نوشته سفارش نوکیا ساخت چین. من با گارانتی اصلی خریدم از اینایی که اس ام اس میدن و تاییدش میاد.
    خلاصه عرض کنم وقتی گوشی رو روشن کردم دیدم 132 تا آهنگ ایرانی توش ریخته شده. چه جوری ممکنه؟؟
    وقتی میخوام از جی پی اس استفاده کنم نمیتونم اینکارو کنم. داخل position method رفتم و دیدم فقط دو گزینه blutooth gps و wifi/network وجود داره و خبری از اینترنال جی پی اس نیست..
    لطفآ کمک کنید . من چه کار کنم؟؟ آیا گوشی تقلبیه یا خرابه؟
    جی پی اس درست میشه؟؟؟؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه a_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

گوشی شما کاملا درسته و گارانتی اصل هم هست .
    در مورد آهنگ ها که بله گارانتی فارسی دارای 132 آهنگ هست.
    در مورد gps هم اینکه این دستگاه مجهز به gps داخلی هست ولی باید راه اندازی بشه که من بلد نیستم ولی دوستان در این تاپیک بلدن.
    نگران نباشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام و حسته نباشید
    منم دقیقاً همین مشکل رو دارم امروز گرفتم خیلی سرچم کردم ولی چیزی گیرم نیومد
    لطفاً راهنمایی کنید....

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من به تازگی یک گوشی نوکیا x6 خریدم . از اینایی که روی جعبه گوشی نوشته شده فارسی . کنار کد سریال و بار کد به انگلیسی نوشته فارسی. گوشی ساخت چین بوده و پشت باتری نوشته سفارش نوکیا ساخت چین. من با گارانتی اصلی خریدم از اینایی که اس ام اس میدن و تاییدش میاد.
    خلاصه عرض کنم وقتی گوشی رو روشن کردم دیدم 132 تا آهنگ ایرانی توش ریخته شده. چه جوری ممکنه؟؟
    وقتی میخوام از جی پی اس استفاده کنم نمیتونم اینکارو کنم. داخل position method رفتم و دیدم فقط دو گزینه blutooth gps و wifi/network وجود داره و خبری از اینترنال جی پی اس نیست..
    لطفآ کمک کنید . من چه کار کنم؟؟ آیا گوشی تقلبیه یا خرابه؟
    جی پی اس درست میشه؟؟؟؟
    با تشکر
    با سلام و حسته نباشید
    منم دقیقاً همین مشکل رو دارم امروز گرفتم خیلی سرچم کردم ولی چیزی گیرم نیومد
    لطفاً راهنمایی کنید....
    برید به بخش لوکیشین GPS DATA یا در منو MAPS
    منتظر باشید وخدش کانکت میشه!
    راه اندازی همش حرفه! فوقش یه آموزش استفاده از نقشه هارو پیدا کنید و بخونید!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برید به بخش لوکیشین GPS DATA یا در منو MAPS
    منتظر باشید وخدش کانکت میشه!
    راه اندازی همش حرفه! فوقش یه آموزش استفاده از نقشه هارو پیدا کنید و بخونید!
    ------------------
    کاملا تایید می شه و راه اندازی همش حرف مفته و می خوان با این جمله سر کیستون کنن
    بهترین راه, گرفتن نقشه و تلفظ فارسی توسط برنامه Nokia Map Loader نوکیا هست که یرای این کار نیاز به 2 تا برنامه دارید یکی Nokia Map Loader که در کامپیوتر نصب می شه و دیگری maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_5.0.Nocs که در گوشی وصل می شه بعد باید Nokia Map Loader را اجرا کنید و گوشی را در حالت PC Suite به سیستم وصل کنید برنامه بعد از اینکه گوشی شما را شناخت از قسمت Asia کشور ایران را پیدا کنید و دکمه + را بزنید تا به سمت راست اضافه بشه بعد برید به قسمت Voice و اونجا هم Farsi Female را پیدا کنید و دکمه + را بزنید و در آخر روی Download کلیک کنید و منتظر باشید دانلود و نصب نقشه و تلفظ فارسی در گوشی تموم بشه
    اگر نتونستید بگید یک آموزش براش بسازم
    موفق باشید

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

یه سوال بسیار مهم
    از همه دوستان خواهشمندم جواب بدید ...
    آیا گوشی شما هم هنگام مکالمه صدایی که از طرف مقابل میاد کیفیتش پایینه ؟
    من خودم چند جا و حتی این تاپیک شنیده بودم همچین چیزی رو ولی دیروز خودم عملی امتحان کردم و صدایی که از طرف مقابل میاد خیلی کیفیتش پایینه و جز جز میکنه و تیز هست و قابل مقایسه با سایر گوشی های نوکیا (مانند 5700 ) نیست. همچین کیفیتی رو قبلا در 3250 دیده بودم.خیلی ضایعست!
    ؟ ؟ ؟
    همشون اینطورین؟
    خواهشن بدون تعصب...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •