سلام
مسلما سراسری و آزاد بهتر از علمی کاربردی هستن
قبولی در کاردانی هم نسبتا راحته ، شرایط بومی هم داره
تقریبا همه جا مدیریت خانواده هست
سلام
مسلما سراسری و آزاد بهتر از علمی کاربردی هستن
قبولی در کاردانی هم نسبتا راحته ، شرایط بومی هم داره
تقریبا همه جا مدیریت خانواده هست
دوستان عزیز من تو پی سی..
خبری از این اعلام نتایج پودمان نشد؟؟ کسی اشنایی چیزی نداره تو سازمان سنجش که ببینه قضیه از چه قراره!!؟
سلام دوستان
ثبت نام آزمون علمی کاربردی (ترمی) (کاردانی) تموم شده مهلتش؟![]()
سلام
نه هنوز دفترچش نيومده ! دفترچه ثبت نامي كارداني ترمي دانشگاه جامع علمي كاربردي هر سال آخراي آبان ماه ميياد! و آزمونش ديماه برگزار ميشه !
موفق باشيد![]()
نمدونم مربوط اینجا میشه یا جای دیگه !!
الان من دانشگاه علمی کاربردی پودمانی درس میخونم رشته سخت افزار ..ترم 1 داره تموم میشه ..مخواستم ببینم بنظرتون تغییر رشته بدم به IT یا .. بهتر نیست..بیشتر برای بازار کار کدوم بهتره !!؟ + اینکه میگن سخت افزار عین اسمش خیلی سختهمیخوام فیزیک میزیک نداشته باشه و راحت باشه
سخت افزار خیلی سخت تر از IT هست ، بازار کار هردوشون به نظرم فرقی با هم نداره
توی هیچکدومش هم فیزیک میزیک نیست!
.
ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس
با بيان اينكه نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي فردا 9 مردادماه اعلام ميشود افزود:
در آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي حدود 50 هزار و 635 داوطلب پذيرش شدهاند.
وي با بيان اينكه 108 هزار داوطلب در آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي ثبتنام كرده بودند، افزود: تقريباً نيمي از شركتكنندگان در كنكور كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي پذيرش شدهاند.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: نتايج آزمون كارداني به كارشناسي دانشگاه جامع علمي كاربردي از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور اعلام ميشود و داوطلبان بايد با وارد كردن اطلاعات مورد نظر از نتايج خود مطلع شوند.
برای مشاهده نتايج آزمون دوره کارشناسي ناپيوسته علمي -کاربردي پودماني سال 1390 اینجا را کلیک نمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها خوبین
در آزمون کارشناسي ناپيوسته علمي -کاربردي پودماني سال 90 دو تا رشته انتخاب کرده بودم
تو صفحه نتایج برای من جلو کد رشته متمرکز کد رشته اولی رو انتخاب کردم رو نوشته و اسم رشته رو هم نوشته ولی قسمت وضعیت داوطلب خالیه ( نه نوشته قبول و نه مردود)
یعنی من قبول شدم ؟
چرا اینجوریه ؟
سلام دوستان
من کاردانی دولتی دارم.. میتونم تطبیق واحد بدم دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)