تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 233 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حساسیت تاچ این گوشی تو چه حدیه ؟
    شنیدم که پاسخ به لمسش کمی کند هستش.

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

سلام
    منم همین مشکلو داشتم وقبلا هم گفته بودم که یه خورده باطریش ضعیفه ولی کو گوش شنوا
    (البته با عذر خواهی کامل از تمامی دوستان سامسونگی)
    این مطلبی که من نقل قول کردم, مال قبل سال تحویله (!) ولی یه نکته ای هستش که دیدم خیلی از دوستان بهش اشاره کردن, راجع به باتری گوشی اون هم در اول خرید. این چیزیه که من جاهای مختلف از دوستان شنیدم و خودم هم تجربه کردم, اگه گوشی رو وقتی میخرین, یه چند هفته ای, بزارین اخطار باتری بده (مثلا برای زیر 5%) و بعد هر سری بزارین تا 100% شارژ بشه, بعد از یه مدت به قول معروف آب بندی میشه و اون موقع هستش که باید راجع به باتری گوشی نظر داد. مثلا hd2 رو اولش که بگیرین (اینطور که شنیدم) حداکثر یک روز و نیم باتری نگه میداره, ولی وقتی آب بندی بشه به 2.5 روز ارتقا پیدا میکنه. (البته همینجا هم دوباره از دوستانی که توی فروم hd2 هستن تشکر میکنم که خیلی چیزها رو از اونها یاد گرفتم, خیلی !)
    و یه چیز دیگه هم اینکه تا جایی که میتونین از این که گوشی به خاطر کمبود باتری خاموش بشه جلوگیری کنین که این هم ضرر میزنه
    شاد و سربلند باشید

3. 4 کاربر از fasters7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DD22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من قصد خرید این گوشی را دارم چند سوال راجع به این گوشی دارم که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند
    1. ایا نرم افزارGPS بر روی گوشی نصب است و در کل ایا جی پی اس ان خوب جواب می دهد ایا نقشه ایران و شهری را که در ان سکونت داری را میتوانی در گوشی داشته باشی
    2.اینها مدل تقلبی هم دارتد یا خیر اگر دارند مدل اصلی را چطور می توان تشخیص داد
    3.ایا برای نوشتن اس ام اس از زبان فارسی پشتیبانی میکند یا خیر
    4.برای بدست اوردن فریمور گوشی از چه رمزی باید استفاده کنیم
    5. اخرین فریمور این گوشی که ارائه شده است چیست مشخصات انرا برایم بگذارید
    6.همراه این گوشی فروشنده باید چه چیزهایی را ارائه دهد رم داخل گوشی چند گیگ است و ایا امکان خرید رم جانبی برای گوشی هم وجود دارد تا چه مقداری را ساپورت می کند در مورد قیمت رمها هم توضیح دهید و اینکه ایا مدل تقلبی دارند یا نه برای خرید رم چه مارکی را بگیرم

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

حساسیت تاچ این گوشی تو چه حدیه ؟
    شنیدم که پاسخ به لمسش کمی کند هستش.
    این مطلبی که من نقل قول کردم, مال قبل سال تحویله (!) ولی یه نکته ای هستش که دیدم خیلی از دوستان بهش اشاره کردن, راجع به باتری گوشی اون هم در اول خرید. این چیزیه که من جاهای مختلف از دوستان شنیدم و خودم هم تجربه کردم, اگه گوشی رو وقتی میخرین, یه چند هفته ای, بزارین اخطار باتری بده (مثلا برای زیر 5%) و بعد هر سری بزارین تا 100% شارژ بشه, بعد از یه مدت به قول معروف آب بندی میشه و اون موقع هستش که باید راجع به باتری گوشی نظر داد. مثلا hd2 رو اولش که بگیرین (اینطور که شنیدم) حداکثر یک روز و نیم باتری نگه میداره, ولی وقتی آب بندی بشه به 2.5 روز ارتقا پیدا میکنه. (البته همینجا هم دوباره از دوستانی که توی فروم hd2 هستن تشکر میکنم که خیلی چیزها رو از اونها یاد گرفتم, خیلی !)
    و یه چیز دیگه هم اینکه تا جایی که میتونین از این که گوشی به خاطر کمبود باتری خاموش بشه جلوگیری کنین که این هم ضرر میزنه
    شاد و سربلند باشید
    اگه با آیفون کار کرده باشی ، شاید یه کمی به نظرت کند بیاد ولی من با این حال هیچ کندی خاصی ازش ندیدم
    من تو یه مجله خوندم که اگه با شارژر 1.2 میلی آمپر نوکیا شارژش کنید تا 40 درصد زمان شارژ شدنش کمتر میشه و دیر تر هم باتری خالی می کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درسته رابط کاربری یه چیز کاملا سلیقه ای هست ولي وقتي يك گوشي ميخري با اين قيمت اين همه تبليغ ديگه خنده داره همچين مشكلي داشتن.به قول دوستمون: تورو خدا تا چیزی رو ازش استفاده نکردین راجع بهش حرف نزنید و نظر ندید. پس معلومه شما هم تا حالا جت دستت نگرفتي
    تو گوشي قبليم ميشد يك آهنگ رو انتخاب كني بعد تو آپشن گزينه delete.ولي تو جت شما نميتوني كلا فايلي رو select يا highlite كني. بايد اول بزني delete بعد همه فايلاتو جلوي چشمت رديف ميكنه،سپس دو ساعت بايد بگردي فايل مورد نظر رو پيدا كني و در آخر خلاص بشي از اون فايل.
    تازه يك چيز جالب ديگه هم از اين سامسونگ ديدم كه نميدونم از گوشي منه يا براي همه هست.وقتي گوشي روشن خاموش ميشه يا به كامپيوتر با كابل وصلش ميكنم ،تمام setting ها حالت اول كارخونه رو پيدا ميكنه. در مورد Alarm كه دوساعت زنگ مورد علاقه و ميزان صدا و حالتش رو انتخاب ميكنم ،ديگه نبايد ريست كنم چون ميپره. البته با شناختي كه از سامسونگ پيدا كردم بعيده فقط گوشي من اينجور باشه!!!
    اینکه گفتی گوشیتو به کامپیوتر میزنی همه چیز برمیگرده به حالت کارخونه ای رو نمی دونم ولی من وقتی گوشیمو وصل میکنم به کامپیوتر و یه چیزی توش میریزم وقتی از کامپیوتر جداش میکنم یه چند دقیقه ای طول میکشه تا رممو بخونه تازه مصیبت از جایی شروع میشه که بخوای مثلا رم 4 گیگ و پرش کنی اون موقع که باید بری بیرون یه دوری بزنی یه آب هویج بستنی بخوری بعد بیای ببینی رمت و خونده یا نه.من قبلا نوکیا داشتم و اصلا چنین مشکلی رو نداشتم . ولی خواب بهش عادت کردم رمم و زیاد پر نمی کنم تا زود تر لود شه .ولی من جتم و دوست دارم چون چیزای دیگش منو کشته!!!

داره خودمونی میشه mohsen_nz87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان کسی میدونه که آیا میشه آیکن های منو را از یه صفحه به صفحه دیگه منتقل کرد یا نه؟

داره خودمونی میشه aminkh17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

[/RIGHT]
    [/LEFT]

عجب
    پس شما 2 برابر پول بیشتر نسبت به استار دادی که از چیزهای بی ارزشی مثل دوربین جلو و یا تویتر استفاده کنی ، اونم تو ایران !؟
    دقیقا
    بی ارزش شاید برای شما نه من

---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

من استار دارم. و فکر کنم الان با این مشخصاتی که جت داره با توجه به نیازهایی که هرکسی میتونه داشته باشه خریدن یا نخریدنش جای سوال داره. من خودم حاضر نیستم بخرمش چون هم گوشی با دوربین 5 داشتم هم مموری 8 گیگ رو استار دارم. وایرلس هم تو مکانش باید باشی ولی در کل LCD و سوکت 3.5 میلی متریش واقعا جای بحث داره.
    نمیگم بده ولی قبول کنین که با این قیمت نمی ارزه!!! الان بازای رقابت خیلی زیاده!!!!
    از رقیبای jet میشه LG Arena رو نام برد که هم قیمت هستند

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

کسی میدونه چطور میتونم فریمور (S800MDXJC1) رو از سایت 4shared دانلود کنم چون تا حالا بیش از ده بار خواستم دان کنم با IDM نتونسته و حتی بیش از 90 درصد فایل رو گرفته و بعد ارور میده که نمیتونه بقیه فایل رو دان کنه.لطفا اگه کسی میدونه چطور میشه از سایت 4shared دانلود کنم کمک کنه که خیلی گیر این فریمورم چون تا حالا بیش از 20 بار گوشی رو فلش کردم و هر فریموری یک مشکلی داشته میخوام این یکی رو هم امتحان کنم.
    میتونید از این سایت کمک بگیرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط چون ظرفیتش زیاده باید یه حساب بسازید 2هزار تومن هست هزینش خیلی راحت می تونید عضو شوید

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

اینکه گفتی گوشیتو به کامپیوتر میزنی همه چیز برمیگرده به حالت کارخونه ای رو نمی دونم ولی من وقتی گوشیمو وصل میکنم به کامپیوتر و یه چیزی توش میریزم وقتی از کامپیوتر جداش میکنم یه چند دقیقه ای طول میکشه تا رممو بخونه تازه مصیبت از جایی شروع میشه که بخوای مثلا رم 4 گیگ و پرش کنی اون موقع که باید بری بیرون یه دوری بزنی یه آب هویج بستنی بخوری بعد بیای ببینی رمت و خونده یا نه.من قبلا نوکیا داشتم و اصلا چنین مشکلی رو نداشتم . ولی خواب بهش عادت کردم رمم و زیاد پر نمی کنم تا زود تر لود شه .ولی من جتم و دوست دارم چون چیزای دیگش منو کشته!!!
    باید فریم ویرشو آپدیت کنی من آپدیت کردم درست شد

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

دوستان کسی میدونه که آیا میشه آیکن های منو را از یه صفحه به صفحه دیگه منتقل کرد یا نه؟
    اگر فریم ویرشو به ورژن اروپا یا S800MDXJC1 آپدیت کنی میشه

9. 2 کاربر از aminkh17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته همه چیزش برنمیگرده به حالت کارخونه(يعني تمام تنظيمات مثل موقعي كه آكبند از كارخونه اش درمياد).مثلا تنظيمات Alarmو Default memory ريست ميشه.Default memory يعني دوربين و بلوتوث و غيره رو ميزاري رو مموري كارد ذخيره بشه.
    حالتي كه وقتی از کامپیوتر جداش میکني یه چند دقیقه ای طول میکشه تا رم رو بخونه من هم دارم.كلا تو بحث pc connectivity نوكيا قويتره. برنامه pc suite نوكيا قابليتهاش خيلي بيشتره.كاركردن باهاش راحت تره.
    كلا من نميفهمم چرا تايپ فارسي تو سامسونگ اينجوريه. يعني اساسا كاربراي فارسيش رو آدم حساب نكرده. يعني واقعا خود مهندس هاي سامسونگ راضي ميشن اين ريختي تايپ كنن.
    يك نكته اي رو لازمه كه بگم.من تو اين يكي دو سالي كه عضو اين فروم هستم تا چند روز پيش هيچ پست و تاپيك و امثالهم نداشتم.فقط ميخوندم. ولي اين سامسونگ جت باعث شد كه بنويسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي تو اين تايپ مسخره اش كسي نميدونه چطوري ميشه رفت وسط نوشته ات؟ دو خط نوشته باشي اگر بخواهي بري چيزي رو پاك كني اعصابت رو خرد ميكنه. اگر ديديد ديگه نيومدم پست بذارم بدونيد گوشي ام رو عوض كردم

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آيا تو گوشي جت ، امكان قفل گذاشتن روي گالري ، دفترچه تلفن و.... وجود داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •