سلام دوست عزیز اگه شما تو گوشیتون رو نگاه کنید تو tochplayer و در tab>video خود گوشی 2 فایل داره که هر دوتاشون هم mp4 هستش.حالا من منظورتون رو نمی دونم که چرا می گید اجرا نمی کنه.
سلام دوست عزیز اگه شما تو گوشیتون رو نگاه کنید تو tochplayer و در tab>video خود گوشی 2 فایل داره که هر دوتاشون هم mp4 هستش.حالا من منظورتون رو نمی دونم که چرا می گید اجرا نمی کنه.
بله حرف شما درسته اما من 2 تا ویدیو از اینترنت دانلود کردم با فرمت mp4 که گوشی اجرا نمیکنه،فکر کنم mp4 چند نوع مختلف داره
بله MP4 کدک های مختلف داره
اون فایلای اینترنت حتی تو pc هم فقط توسط kmplayer جدید پخش میشه ،باید حتما تبذیل کنی
سلام به همه دوستان.
میگم این قضیه سوختن حافظه داخلی این گوشی چیه؟؟؟
اگه میشه کاملا واضح و شفاف پاسخ بدین ، یادمه یکی از دوستان میگفت که بخاطر نصب بعضی از نرم افزارها که برای گوشی مشکل امنیتی ایجاد میکنند ، حافظه داخلی غیر فعال میشه و با فلش کردن گوشی دوباره حافظه داخلی فعال میشه ، حالا این قضیه درسته و آیا کسانی که حافظه داخلیشون غیر فعال شده با نصب نرم افزار اینطوری شده یا با ریختن مثلا فیلم و عکس هم این اتفاق افتاده؟؟؟
چون راستش من با این تفاصیر هنوز جرات نکردم روی گوشی چیزی بریزم نه نرم افزار و نه فیلم و عکس و میخوام برم یه مموری کارت براش بخرم.
حالا از دوستانی که دقیق اطلاع دارن خواهش میکنم یه توضیح واضح و روشن در رابطه با این قضیه بدن.
با سپاس.
من دقیقاطبق اموزش اپدیت ویندوز به6.5 و فلش گوشی پیش رفتم.ولی بعد از رونوشت phone که تا100%میره.همون طوری میمونه ونه pc ونه گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیدن.8ساعت همون طوری موند و هیچ اتفاقی نیفتاد.رو دو تا pcتست کردم(با دو نوع رام)ولی بازم هون جوری شد.حالا من چی کار کنم؟خسته شدم از دانلود کردن!!!!!!
دوست من فعلا باید صبر کنی چون تو ای فروم در باره این گوشی تا اونجا که من میدونم فقط یه سعید هست که از این کار سر در میاره
سعید هم 15 روز دیگه میاد فعلا نیستش
من هم زیاد سر در نمیارم
منم دقیقا همین مشکل رو تو اپدیت ویندوزم دارم.لطفاکمکم کنید.من که هر کاری کردم نشد.نزدیک200باز امتحان کردم.تاحالا خیلی خوش شانسم که گوشیم dead نشده.
تاحالا خیلی از مطالب مفید همتوناستفاده کردم واقعا دمتون گرم.به این ادرس های پایین هم یه سری بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچقدر انشا هامون شبیه همه grichachجون!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بهترین برنامه برای چرخش اتوماتیک صفحه این گوشی چیه؟
سلام به همگی.
یه سوال یا شایدم حساسیت برام پیش اومده و اگه دوستانی که این گوشی رو دارن جواب بدن ممنون میشم.
میگم این پوشش پلاستیکی که بر روی درگاه USB این گوشی وجود داره کنده نمیشه؟؟؟
آخه مجبوریم چه برای شارژ کردن و چه برای اتصال به کامپیوتر ، این درپوش پلاستیکی رو باز و بسته کنیم ، حالا میگم یه وقت کنده نشه و از جاش در نیاد؟؟؟
نظر شما عزیزان چیه؟؟؟
با سپاس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)