سلام به همه
و تشکر فراوان ازgoogle_boy07 بخاطر اینکه این اطلاعات رو تو این تاپیک درج می کنه و همچنین حسین عزیز که سریع مطالب رو ترجمه می کنه واقعا ممنونم ...
اما دیگه کونامی سنگ تموم گذاشت و ما رو هم امید وار کرد ...
سلام به همه
و تشکر فراوان ازgoogle_boy07 بخاطر اینکه این اطلاعات رو تو این تاپیک درج می کنه و همچنین حسین عزیز که سریع مطالب رو ترجمه می کنه واقعا ممنونم ...
اما دیگه کونامی سنگ تموم گذاشت و ما رو هم امید وار کرد ...
دوست من دوباره این حرفو نزن ...
این وظیفه کوچک بنده حقیر هستش ....
.................................................. ....
راستی این اسپانسرها حقیقی هستند (مثل سونی و ..) یا خیالی ..............!؟
با تشکر .......................![]()
شرمنده یکم دیر جواب میدم!مسعود جان من دقیقا نمیدونم به چه شکل باید اینکارو انجام داد لطفا یک توضیحی بدین .
برای این کار موقع پست زدن به قسمت حالت پیشرفته برین و قسمت مورد نظر متن رو با موس مشخص کنین و در آخررو فشار بدین!
یکم با هاش ور برین دست تون میاد![]()
کاشکی درصد خسته شدن بازیکنها رو بعداز بازی کمتر کنن چون خیلی زود خسته میشن
بازیکن ها بعد بازی یه چیزی شبیه به جنازه میشن !!!
واقعا خیلی مسخره هست ,من تو مستر لیگ 2009 باید یه بازی در میان با تیم اصلی بازی میکردم و بازیه بعدی رو با یاران ذخیره چون بعد بازی دیگه جونی واسه بازیه بعدی نمیموند !!!
امیدوارم اینم درست شده باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saladii; 23-07-2009 at 06:28.
نه من منظورم نقل انتقال مربی هست . در ضمن چه ایرادی داری مثلآ استخدام یه مربی مثل مورینیو تو روند حرکتی بازیکنان مثلآ مقدار پیشرفتشون تاثیر داشته باشه .
مثل چیزی که فیفا داشت ولی واسه هر پست مخصوصی مربی ارتقا میدی اینجا سرمربی میزاشتن به هر حال تو دنیای فوتبال نقش سرمربی ها انکار ناپذیر هست و حتی بعضی مواقع اسمشون از بازیکنان هم بیشتر مطرح میشه
منم فکرشو نمی کردم این همه پیشرفت کنه، البته خداکنه همه حرفاشون عملی شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین کار واسه این قضیه بالا بردن استامینا بازیکنان هست ... چون تو بازیشون تاثیری نداره بالا بردنش به نظر من تقلب نیست![]()
البته فکر کنم توی بازی تاثیر داشته باشه مثلا توی درگیری های تن به تن درصد موفقیت بازیکنی که استامیناش بالاتره بیشترهبهترین کار واسه این قضیه بالا بردن استامینا بازیکنان هست ... چون تو بازیشون تاثیری نداره بالا بردنش به نظر من تقلب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)