سلام. ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی عجله دارم نمیتونم بگردم. رو اپل مبخوام 7 نصب کنم. آموزششو میذارین واسم ؟ مرسی
سلام. ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی عجله دارم نمیتونم بگردم. رو اپل مبخوام 7 نصب کنم. آموزششو میذارین واسم ؟ مرسی
Last edited by pesaremehraboun; 08-01-2011 at 10:28.
بفرمایید، آموزش تصویری نصب ویندوز بر روی تمامی سیستم های اپل:
برقرار باشی و سبزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزیز .
تکنولوژِی جدید دیگه آنا گلیف نیست و با استفاده از عینک هایی با لنز شفاف مخصوص کار میکنه. و نیاز به مونیتور 120 هرتز داره
سلام
داداشم یه لپ تاپ MackBook Pro خریده. 1.5 قیمتشه. (دقیقا مدلش رو نمیدونم)
میخواستم بدونم آیا میشه ویندوز مک رو کلا از روش پاک کرد و جاش ویندوز 7 نصب کرد؟
آخه داداشم خیلی آماتوره و کار کردن با مک براش سخته.
ممنون
من که نگفتم جدیدا آناگلیف ه، گفتم آنا گلیف اینطوری ه. حرف شما رو تایید کردم و گفتم g51 از اینهایی که با آناگلیف و crt استفاده میکنن بهتره.
اما بهتره که از بحث در مورد مزایای اپل و فوجیتسو منحرف نشیم.
سلام بله دوست عزیز میشه شما با استفاده از مک ویندوز بریز و بعدش مک رو پاک کن، اما آخه این کار درست نیست!سلام
داداشم یه لپ تاپ MackBook Pro خریده. 1.5 قیمتشه. (دقیقا مدلش رو نمیدونم)
میخواستم بدونم آیا میشه ویندوز مک رو کلا از روش پاک کرد و جاش ویندوز 7 نصب کرد؟
آخه داداشم خیلی آماتوره و کار کردن با مک براش سخته.
ممنون
به نظرتون منطقی ه؟ من مطمئنم که یادگیری مک از ویندوز برای ایشون آسون تره فقط یکم آشنایی با زبان انگلیسی میخواد و یکم حوصله.
مک خیلی کاربرپسند تر از ویندوزه.
موفق باشید
حرف من اصلا این نبود که فوجیتسو لپتاپ های خوبی داره. منظورم این بود که فوجیتسو بعضی تکنولوژِی هاش پیشرفته تره.
راستی. شما میشه بگی لپتاپت رو چند خریدی و مشخصاتش رو بگی؟؟
ممنون
میشه یه راهنما و یا آموزش برای این کار قرار داد؟
راستی دقیقا ویندوزش مثل ویندوز 7 خودمون میشه یا نه باید باز هم به طریقی از مک وارد شد؟
خود فروشنده که گفت تحت هیچ عنوان نمیشه مک رو پاک کرد.
راستی با توجه به مشخصاتی که گفتم میتونید حدس بزنید این مدل چه مشخصات سخت افزاری ای داره؟
بله، شما گفتین:
حالا من دنبال اون مدل هستم.و تمام مطالبی که گفتید رو لپتاپ های فوجیتسو هم دارند. و مثلا 2 - 3 مورد رو لپتاپ های دیگه نندارن که فوق العاده نیست.
من MC516 دارم که ۱۲۵۰ خریدمش، مشخصات هم
CPU:Core2dou 2.4GHz
RAM:4GB DDR3
VGA:Geforce 320M
H.D.D:250GB
LCD:13"
این مدل فوجیتسو حدود 6 ساعت رو حالت entertainment باتری داره. شارژر آهن ربایی داره. 12 اینچه و فول hd ، دی وی دی رایتر داره.
یه امکان خفن هم داره به عمرت ندیدی
dvd rw ـه ش در میاد و جاش یه هارد ساتا میتونی وصل کنی !!!! یا یه باتری اضافه ی 6 سل.(واقعا باور نکردنیه)
اونوقت اینا تمام امکاناتی بود که من گفتم؟؟؟؟؟
اپل با ۱ باتری ۱۰ ساعت شارژ داره ، نه اینکه دی وی دی رام نداشته باشی و به جاش باتری اضافه کنی.
تازه شما هیچوقت باتری اپل رو نخواهی دید در حالی برند های دیگه (مثلا وایو و دل) از پشتش به طرز فجیعی باتری گنده زده بیرون!
شما دیدی؟
جالبه.dvd rw ـه ش در میاد و جاش یه هارد ساتا میتونی وصل کنی !!!! یا یه باتری اضافه ی 6 سل.(واقعا باور نکردنیه)
ولی بازم که مدلش رو نگفتی؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)