خروجی صدا رو نمینویسه اپتیکال می نویسه دیجیتال ( قابل تذکر به دوستان مبتدی)
خروجی صدا رو نمینویسه اپتیکال می نویسه دیجیتال ( قابل تذکر به دوستان مبتدی)
dns را همونی ip بذار که برای gateway گذاشتی ; باید درست بشه
سلام دوستان .
خواهشا هرکی میدونه جواب بده.
من یه بلوری گرفتم(c6900) فیلمهای فرمت mkv رو با زیر نویس srt نشون نمیده.خط قاطی هست. ولی فیلمهای قبلی رو که از بیرون گرفته بودم و mkv نیست رو فارسی نشون میده. نمیدونم فرمت زیر نویسش چی هست/
حالا چه راهی هست که بتونم من فرمت mkv رو روی بلوری با زیر نویس فارس ببینم.؟؟؟
مرسی
ببخشید اگه خیلی مریوط به این بخش نبود.
کسی نبود جواب مارو بده؟دوستان میشه آخرین قیمت WD Live و WD TV Live Hub رو بدون گارانتی در بازار ایران بگید؟
با سلام
با برنامه subtitle creator زیر نویس srt رو به sub/idx تبدیل کنید ببینید پخش میکنه
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
با سلام
بدون گارانتی رو نمیدونم ولی با گارانتی رو من خریدم 135 حدود 15 روز پیش
[QUOTE=saeid3d;5591581]با سلام
با برنامه subtitle creator زیر نویس srt رو به sub/idx تبدیل کنید ببینید پخش میکنه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
نه.
ولی یه راه داره. من فرمت های srt وقتی با ورد بازش میکنم قاطی هست . فکر میکنم اگه بشه به فارسی درستش کرد و دوباره به فیلم چسبوند درست بشه. ولی هر کار کردم نشد srt رو فارسی درست کنم. قاطی هست . فقط رو این کدینگ arabic(windows فارسی میشه و سیو که میکنم دوباره باز میکنم بهم ریختس. راهنماییم کنید
قیمت این دستگاه الان چنده ؟ و در تهران کجا میشه تهیه کرد ؟ DVD های اکسترنال هم بهش میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان دیگه مشکل زیرنویس و ... ه نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه AVIAddXSubs تبدیل کنم رزولوشن زیرنویس رو هم بذار رو 1980 در 1080 و حالشو ببر. اینجوری زیرنویس واقعا با کیفیت در میاد تمام فونتای فارسی رو هم ساپورت میکنه و اما زینویسهایی که تبدیل کردم رو هم دستگاه بدون مشکل پخش کرد
همگی واقعا خسته نباشید !؟؟
من تازه عضو سایت شدم ولی جداً این تاپیک خیلی عالی بود .
فکر کنم دیگه مطمئن شدم که باید یه WD TV LIVE رو از بین چند مدل دیگه انتخاب کنم و درآینده منتظر رفع ایراد حروف گچپژ بشم!
با تشکر از همه دوستانی که اطلاعاتشون رو با دیگران قسمت میکنند.فرهاد
با سلام
مشکل گچپژ رو هم با تبدیل srt به sub/idx با برنامه AVIAddXSubsمیشه حل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)