تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 228 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2278

نام تاپيک: کلوپ N86

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

همون 11 رو عشقه
    البته همه ی این فعالیت ها موازی با طرحهای جدید برای ساخت با کیفیت تر بازی های N-Gage صورت گرفته ...
    این تیکه رو نگرفتم !: د ی

2. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

همون 11 رو عشقه

این تیکه رو نگرفتم !: د ی
    یعنی اینکه بره ساختن بازی های جدید و با گرافیک بالاتر ان گیج دارن هک گوشی هارو ناقص میکنن تا بتونن بازیهاشون رو به ما قالب کنن ولی نمیدونن ما زیر بار نمیریم

4. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

دوستان به اندازه کافی در مورد آپدیت گفتین حالا میشه در مورد تجربیاتتون با این گوشی و اینکه از چه قسمت و برنامه اش خوشتون میاد و بیشترین قابلیتی که براتون جالب و کاربردی تر بوده بگین؟
    و کمبود چه برنامه یا قابلیتی براتون بیشتر محسوس بوده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

راستی دوستان با این صدای کیپد وسط چیکار کردین ،اعصاب برام نذاشته مثل جیریجیرک همش صدا میده برا من چند روزه اینجوری شده یه راهی نیست براش؟مثلا روغن از بغلش بریزیم داخلش

داره خودمونی میشه tomi_fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    1- من بالاخره نفهمیدم قطب نما چطور کار میکنه اقا امیرم که گفتن واضح نبود،در نرم افزار اسمارت کام هم کلید 6 برا بازآوری قطب نمایه اما خوب هر طرف بچرخونی شمال همون طرفی میشه
    2- دوستانی که آپدیت کردن و چند روز ازش گذشته میشه بگن واقعا باگ ها زیادتر شده؟کلا یه توضیح کامل بدن تا خیالمون راحت بشه؟
    3- الان اپدیت جدید برا NSU نیومده و اگه این اپدیت باگ زیاد داره، ممکنه این نسخه بتا باشه؟ و برای NSU وقتی اومد این باگ ها رفع شده باشه؟یا اصولا این اپدیت نهائی و برا رفع این باگ ها باید منتظر اپدیت بعدی بود؟
    نه از نظر من که عالیه!!

8. این کاربر از tomi_fisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

دوستان به اندازه کافی در مورد آپدیت گفتین حالا میشه در مورد تجربیاتتون با این گوشی و اینکه از چه قسمت و برنامه اش خوشتون میاد و بیشترین قابلیتی که براتون جالب و کاربردی تر بوده بگین؟
    و کمبود چه برنامه یا قابلیتی براتون بیشتر محسوس بوده؟
    تجربیات زیادی نداریم فقط من یه 50-60 برنامه روش نصب کردم که کار نکردنالبته چون با پایتون و بعضی هاشون به شتاب سنج گوشی مربوط بود این شکلی میشد.یه دور هم یه دفعه قاط زد(گج شد)دیگه هیچی روش نصب نمیشد ریست کردم درست شد.الان 2 تا مشکل دارم یک اینکه وقتی گوشی رو هکیدم و پچ C2Z رو نصب کردم خیلی گوشی قاطی میکنه هنگ میکنه و هزار تا چیز دیگه(منظور از هزار تا یه چیزاونم اینکه وقتی تو یه برنامه هستم و اگر برنامه کمی حافظه ی زیادی مصرف کنه خود به خود بسته میشه)
    تا حالا کسی رو گوشیش فنت نصب کرده؟من با این FONTROUTER مشکل دارم تو 5700 هم نتونستم فنت نصب کنم.به نظر شما مشکل از کجاست؟من رو 5700 فنت روتر رو نصب میکردم گوشی دیگه بالا نمی اومد(البته نرم افزار رو ساین میکردم)تو N86 هم بدون ساین و توسط هک نصب کردم که باز هم گوشی بالا نیومد.شانس مائه
    راستی دوستان با این صدای کیپد وسط چیکار کردین ،اعصاب برام نذاشته مثل جیریجیرک همش صدا میده برا من چند روزه اینجوری شده یه راهی نیست براش؟مثلا روغن از بغلش بریزیم داخلش
    امید جان .مثل اینکه حالت خوب نیستا روعن چیهمیزنی یهو گوشی میترکهفکر کنم شما دارای جو زدگی گوشی شدینصبر کن برات مثال بزنم.من اونوقت که 5700 گرفتم از بس جوگیر شدم سر 2 هفته گوشی باتریش به دیار باقی شتافتخوشبختانه هنوز N86 دووم آورده.یه پیشنهاد از من به تو.زیاد رو مشکلات گوشیت فکر نکن.اگر مشکل اساسی هست که باید فکر کنی ولی اگر جزئی هست یا یه قسمتش صدا میده زیاد پاپی نشو.

10. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

تا حالا کسی رو گوشیش فنت نصب کرده؟من با این FORNTROUTE مشکل دارم تو 5700 هم نتونستم فنت نصب کنم.به نظر شما مشکل از کجاست؟من رو 5700 فنت روتر رو نصب میکردم گوشی دیگه بالا نمی اومد(البته نرم افزار رو ساین میکردم)تو N86 هم بدون ساین و توسط هک نصب کردم که باز هم گوشی بالا نیومد.شانس مائه
    امیر جان من با FORNTROUTE نصب کردم از همون روزاول و هیچ مشکلی هم نداشتم شاید 4بار فونت عوض کردم مشکلی هم نداشتم

امید جان .مثل اینکه حالت خوب نیستا روعن چیهمیزنی یهو گوشی میترکهفکر کنم شما دارای جو زدگی گوشی شدین
    امیر جام من به مزاح گفتم روغن بریزم یعنی فکر میکنی اینقدر گاگ..لم !!! جوگیر شدنم اول اینکه سنم از جو گیر شدن گذشته و دوم اینکه من رشته ام یه چیز دیگه است و ربطی به این موضوعات نداره اما به خاطر علاقه و کنجکاویه
    صبر کن برات مثال بزنم.من اونوقت که 5700 گرفتم از بس جوگیر شدم سر 2 هفته گوشی باتریش به دیار باقی شتافتخوشبختانه هنوز N86 دووم آورده.یه پیشنهاد از من به تو.زیاد رو مشکلات گوشیت فکر نکن.اگر مشکل اساسی هست که باید فکر کنی ولی اگر جزئی هست یا یه قسمتش صدا میده زیاد پاپی نشو.
    در مورد صداشم واقعا بعضی وقت ها آدم رو مجبور به فکر کردن میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

امید جان چرا کل متونو نقل قول کردی؟
    امیر جان من با FORNTROUTE نصب کردم از همون روزاول و هیچ مشکلی هم نداشتم شاید 4بار فونت عوض کردم مشکلی هم نداشتم
    اینم شانس مائه دیگه
    امیر جام من به مزاح گفتم روغن بریزم یعنی فکر میکنی اینقدر گاگ..لم !!!
    دستت درد نکنه دیگه .ما کی همچین توهینی کردیم.در ضمن زدی پدر گوشی رو در آوردی میگی از کنجاویه جلل خالق.

13. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

بازم سلام
    میگم وقتی یه ویدئو کلیپ رو تو مموریت میریزی موقع باز کردن با REAL playere خوده گوشی باز میشه ایا راهی هست که بصورت پیش فرض با core player باز کنیم؟مثل open with کامپیوتر؟
    و اینکه شما هم براتون این مشکل پیش اومده با اون که شماره ای رو در دفتر تلفن سیو کردین باز وقتی طرف تماس میگیره به جا اسمش فقط شماره اش میفته انگار که سیو نیست؟برا بعضی شماره ها اینطوری میشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

بازم سلام
    میگم وقتی یه ویدئو کلیپ رو تو مموریت میریزی موقع باز کردن با REAL playere خوده گوشی باز میشه ایا راهی هست که بصورت پیش فرض با core player باز کنیم؟مثل open with کامپیوتر؟
    و اینکه شما هم براتون این مشکل پیش اومده با اون که شماره ای رو در دفتر تلفن سیو کردین باز وقتی طرف تماس میگیره به جا اسمش فقط شماره اش میفته انگار که سیو نیست؟برا بعضی شماره ها اینطوری میشه؟
    خوب چه کاریه؟شما مگه همه ی فیلم هارو با CorePlayer میبینین؟فیلم های کوچیک و بهتر بگم کلیپ هارو با پلیر خود گوشی ببینین.و فیلم های سینماییتون رو در یک پوشه خاص بریزین و از CorePlayer ادش کنین.ولی این راهی که گفتین فک کنم امکام داره.زمان های دورکه داداشم 6600 داشت این کار رو روش انجام دادم.آهان شما میتونی فیلم هاتون رو با PvPlayer هم ببینین که به صورت اتوماتیک باعث میشه همه ی فیلم هارو خودش پخش کنه.ولی در کل خودمم میرم دنبالش ببینم چیزی دستگیرم میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •