همون 11 رو عشقه
این تیکه رو نگرفتم !: د یالبته همه ی این فعالیت ها موازی با طرحهای جدید برای ساخت با کیفیت تر بازی های N-Gage صورت گرفته ...
همون 11 رو عشقه
این تیکه رو نگرفتم !: د یالبته همه ی این فعالیت ها موازی با طرحهای جدید برای ساخت با کیفیت تر بازی های N-Gage صورت گرفته ...
یعنی اینکه بره ساختن بازی های جدید و با گرافیک بالاتر ان گیج دارن هک گوشی هارو ناقص میکنن تا بتونن بازیهاشون رو به ما قالب کنن ولی نمیدونن ما زیر بار نمیریم![]()
دوستان به اندازه کافی در مورد آپدیت گفتین حالا میشه در مورد تجربیاتتون با این گوشی و اینکه از چه قسمت و برنامه اش خوشتون میاد و بیشترین قابلیتی که براتون جالب و کاربردی تر بوده بگین؟
و کمبود چه برنامه یا قابلیتی براتون بیشتر محسوس بوده؟
راستی دوستان با این صدای کیپد وسط چیکار کردین ،اعصاب برام نذاشته مثل جیریجیرک همش صدا میده برا من چند روزه اینجوری شده یه راهی نیست براش؟مثلا روغن از بغلش بریزیم داخلش
نه از نظر من که عالیه!!
تجربیات زیادی نداریم فقط من یه 50-60 برنامه روش نصب کردم که کار نکردنالبته چون با پایتون و بعضی هاشون به شتاب سنج گوشی مربوط بود این شکلی میشد.یه دور هم یه دفعه قاط زد
(گج شد
)دیگه هیچی روش نصب نمیشد ریست کردم درست شد.الان 2 تا مشکل دارم یک اینکه وقتی گوشی رو هکیدم و پچ C2Z رو نصب کردم خیلی گوشی قاطی میکنه هنگ میکنه و هزار تا چیز دیگه(منظور از هزار تا یه چیز
اونم اینکه وقتی تو یه برنامه هستم و اگر برنامه کمی حافظه ی زیادی مصرف کنه خود به خود بسته میشه)
تا حالا کسی رو گوشیش فنت نصب کرده؟من با این FONTROUTER مشکل دارم تو 5700 هم نتونستم فنت نصب کنم.به نظر شما مشکل از کجاست؟من رو 5700 فنت روتر رو نصب میکردم گوشی دیگه بالا نمی اومد(البته نرم افزار رو ساین میکردم)تو N86 هم بدون ساین و توسط هک نصب کردم که باز هم گوشی بالا نیومد.شانس مائه
امید جان .مثل اینکه حالت خوب نیستا روعن چیهمیزنی یهو گوشی میترکه
فکر کنم شما دارای جو زدگی گوشی شدین
صبر کن برات مثال بزنم.من اونوقت که 5700 گرفتم از بس جوگیر شدم سر 2 هفته گوشی باتریش به دیار باقی شتافت
خوشبختانه هنوز N86 دووم آورده.
یه پیشنهاد از من به تو.زیاد رو مشکلات گوشیت فکر نکن.اگر مشکل اساسی هست که باید فکر کنی ولی اگر جزئی هست یا یه قسمتش صدا میده زیاد پاپی نشو.
در مورد صداشم واقعا بعضی وقت ها آدم رو مجبور به فکر کردن میکنه
امید جان چرا کل متونو نقل قول کردی؟
اینم شانس مائه دیگهامیر جان من با FORNTROUTE نصب کردم از همون روزاول و هیچ مشکلی هم نداشتم شاید 4بار فونت عوض کردم مشکلی هم نداشتم
دستت درد نکنه دیگه .ما کی همچین توهینی کردیم.در ضمن زدی پدر گوشی رو در آوردی میگی از کنجاویه جلل خالق.امیر جام من به مزاح گفتم روغن بریزم یعنی فکر میکنی اینقدر گاگ..لم !!!![]()
بازم سلام
میگم وقتی یه ویدئو کلیپ رو تو مموریت میریزی موقع باز کردن با REAL playere خوده گوشی باز میشه ایا راهی هست که بصورت پیش فرض با core player باز کنیم؟مثل open with کامپیوتر؟
و اینکه شما هم براتون این مشکل پیش اومده با اون که شماره ای رو در دفتر تلفن سیو کردین باز وقتی طرف تماس میگیره به جا اسمش فقط شماره اش میفته انگار که سیو نیست؟برا بعضی شماره ها اینطوری میشه؟
خوب چه کاریه؟شما مگه همه ی فیلم هارو با CorePlayer میبینین؟فیلم های کوچیک و بهتر بگم کلیپ هارو با پلیر خود گوشی ببینین.و فیلم های سینماییتون رو در یک پوشه خاص بریزین و از CorePlayer ادش کنین.ولی این راهی که گفتین فک کنم امکام داره.زمان های دورکه داداشم 6600 داشت این کار رو روش انجام دادم.آهان شما میتونی فیلم هاتون رو با PvPlayer هم ببینین که به صورت اتوماتیک باعث میشه همه ی فیلم هارو خودش پخش کنه.
ولی در کل خودمم میرم دنبالش ببینم چیزی دستگیرم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)