نینجا جان یک سوال.
به نظر شما وجود اف ام ترنسمتر تو گوشی واجبه یا وجود dlna ؟؟
ممکنه بعدا با آپدیت کردن و یا هک کردن گوشی اف ام بهش اضافه بشه؟؟؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
نینجا جان یک سوال.
به نظر شما وجود اف ام ترنسمتر تو گوشی واجبه یا وجود dlna ؟؟
ممکنه بعدا با آپدیت کردن و یا هک کردن گوشی اف ام بهش اضافه بشه؟؟؟
بحث سايت نيست
بحث رعايت حق كسي هستش كه اولين بار مطلبي رو از سايتي قرار ميده
چون تا حالا چندين و چند بار با فروم هاي ديگه
مشكل داشتيم چرا مطالب فروم پي سي رو بدون نام بردن اسم پي سي ذكر ميكردند
حالا از شما هم انتظار ميره
اسم يوزر و منبع فروم رو ذكر كنين .چون به نظر من خواسته بحقي هستش
حداقل مابين فروم هاي فارسي !
ایول حالا مهم نیست که بابا اینجا ایرانه یعنی شهری که
امین هم که منبعو گذاشته دستش درد نکنه
تو موبایلس هم از جایی دیگه کپی کرده دیگه اینجا موبالستانی پیدا بشه خودم ترورش میکنم![]()
سلام
دو سؤال از نینجای عزیز:
1. هنوز از باطری i8910 رضایت کامل دارید یا فکر می کنید شاید کمی ضعیفه و در حد انتظار نیست؟
2. تا حالا اکثرا از مزایا و محاسن این گوشی صحبت شده؛ به نظر شما معایب و نواقص این گوشی چیه؟ و آیا تا حالا موردی بوده که اذیتتون کنه و براتون دردسر باشه؟
سلام دوستان من که کل بازار موبایل اصفهان را گشتم نبود باید برم از تهران بخرم
راستی هنوز مایکروتل نیورده؟
نه هنوز...
درود بچه ها
از قرار معلوم بر خلاف اون شایعه که گوشی بطور وسیع از اول آگوست در بازارهای جهان توزیع میشه، درست از آب در نیومد (شاید هم بد قولی خود سامسونگ بوده) ....
هنوز توی سنگاپور و آفریقای جنوبی و ... هم توزیع نشده ...
واقعاً خیلی عجیبه .. یک سری گوشی رو توی ماه May به بازار فرستاده و دیگه رفته تعطیلات ...
اصلاً جالب نیست ...
.
سلام .از دوستان عزیز همچنین نینجای عزیز سوالی دارم
من تا چند روز دیگه دارم میام تهران که این گوشی رو بخرم
خواستم ببینم در موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم و اینکه گوشی اصلی باشه.آخه من تا حالا سامسونگ نداشتم و اینکه این گوشی رو از کجا بخرم که ارزون تر باشه(علائدین یا پایتخت یا ....)
ممنون
رضا جان این که شد دو تا سوال.
وجود هر دو تا هم تو گوشی واجبه و هر دو تا هم باشه که خیلی عالی میشه.من الان جای خالی اف ام ترنسمیتر رو با n97 پر کرده ام.و زیاد به اف ام ترنسمیتر i8910 فکر نمیکنم.
ولی من نمیدونم شما چرا گیر دادین به اف ام ترنسمیتر.
ماشالله این همه امکانات عالی تو گوشی جمع شده حالا اف ام ترنسمیتر نداشته باشه چی میشه در عوض dlna داره که یک تکنولوژی عالی هست و تو پستهای قبلی هم گفتم شما اگه یک تلویزیون hd داشته باشین که اونم تکنولوژی dlna داشته باشه دیگه میتونین فیلمهای hd خودتون رو روی تلویزیون نگاه کنین و حالشو ببرین و ... .
در کل این اف ام ترنسمیتر معایبش نسبت به مزایاش بیشتره به طور مثال کیفیت صدا رو آنطوری که انتظار داری نمیتونه از باندها پخش کنهبعضی جاها پارازیتش باعث میشه که هی فرکانس موجش رو عوض کنی و متاسفانه برد کمی داره و فاصله باید به ضبط نزدیک باشه.به نظر من اگه با همون نوار مغناطیسی با ضبط ماشین ارتباط برقرار کنی صداش بهتر و شفافتر از اف ام ترنمیتره.
در مورد اینکه بعد از آپدیت شدن میاد یا نه:من که گوشی رو آپدیت کردم ولی نیومد در مورد هک کردن هم نمیدونم بیاد یا نه.
1:باطری گوشی بستگی داره به استفاده شما اگه از گوشی زیاد کار بکشین که هر روز باید شارژش کنین با کار کردن متوسط 1.5 الی 2 روز راحت جواب میده و با کار کردن کم هم تا 3 روز میتونه جواب بده.
2:بالاخره هر گوشی نسبت به مزایاش یه سری معایبی هم داره که تو ریویو این گوشی هم gsmarena.com به معایبش اشاره کرده:بطور مثال نذاشتن کاور لنز به دوربین گوشی و ... که تو gsmarena.com بهش اشاره شده.
تو علاءالدین که صد در صد از پایتخت هم ارزونتره و هم پک آکبندش بیشتره و با خیال راحت میتونی بخریش.
در کل جنس آک قیافش از 1000 متری داد میزنه.در مورد اصلی یا تقلبی بودن هم کلا گوشیهای سامسونگ ساخت کره هستند و نگرانی وجود نداره که بهت چینیش رو بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)