خوب با اون برنامه ای که دوستان توی تاپیک آپدیت آرنا معرفی کردن کار کن.با این من کار نکردم
خوب با اون برنامه ای که دوستان توی تاپیک آپدیت آرنا معرفی کردن کار کن.با این من کار نکردم
یا اون هم خواست iRena بریزم نشد ، اونجا هم ارور Extract نکردن داد !
آقا آپدیت کردن ما درست شد و تونستم iRena رو بریزم ولی اصلا باهاش حال نکردم ، پر از ایراد بود و اصلا به دلم ننشست .
اون از لوگوی اپل که گوشی رو روشن میکنی نشون میده این هم از ایرادهای بسیار زیاد در حین عوض کردن بک گراند ، 2 بار بک گراند رو عوض کردم دیگه گوشی بالا نیومد !
چه معنی داره گوشی از برند X بخری وقتی روشنش میکنی لوگو برند Y رو نشون بده ؟؟! اون هم برای من که به لوگو ال جی تعصب دارم !
بعد از آپدیت باید حتما فکتوری ریستارت میکردیا.شاید ایرادایی که دیدی واسه این بوده که نکردی
چرا اتفاقا ریست هم کردم درست نشد ، ایراد آپدیت نشدن رو هم پیدا کردم ، فایل kdz مشکل داشت و به cab تبدیل کردم و از اون استفاده کردم حل شد .بعد از آپدیت باید حتما فکتوری ریستارت میکردیا.شاید ایرادایی که دیدی واسه این بوده که نکردی
چجوری فایلشو کب cab کردی؟
خیلی وقته تو فکر این کارم که آیرنا رو فارسی کنم.اما پیدا نکردم![]()
تو همین تالار یه آموزش برای نصب iRena هست که توی اون پست یه برنامه ای معرفی شده برای آپدیت ، با اون وقتی میخوای آپدیت کنی فایل kdz رو میدی تو همون مسیر فایل cab رو میسازه .چجوری فایلشو کب cab کردی؟
راستی یک نکته جالب در فیرمور J .
مشکل Seek نکردن در Music Player حل شده ! نوار نشون دهنده زمان آهنگ رو لمس کنین به زمان جلوتر یا عقب تر آهنگ میرین .
سرعتش هم نسبت به F بهتر هست و حتی از iRena بهتر ، مشکلی هم تو اجرای جاوا ندیدم ، مثل قبل خوب و سریع کار میکنه .
حس میکنم مصرف باتری هم کمتر شده
همه تایید میشه فقط سرعت گالری کمتره واسه من
دوست عزیز شما مشکل دیکشنری T9 رو داری مثل من یا نه ؟
هر وقت میخوام اس ام اس بدم روشنه و باید خاموش کنم ، تنها ایرادی که من تو J دیدم همین بود !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)