تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 314 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من که کوکی داشتم راحت وصل می کردم کار می کردم، نمی دونم قضیه چیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان! ببخشید من یه چند روزی دسترسی به اینترنت نداشتم جواب ندادم! از همتون بابات همدردی ممنونم! قربون همتون! کوروش جان به شما هم کوکیتون رو تبریک میگم! انشالله که هزار سال براتون کار کنه! امروز عصر دارم میرم جعبه ی گوشی رو ببرم دادسرا! دعا کنید مشکلم حل بشه! راستی ممنون میشم کمک کنید که دقیقا باید چیکار کنم (یعنی کل جعبه و محتویات رو ببرم یا فقط سریالشو و...)ممنون بابت این پست خیلی امیدوارم کردی! منم وقتی یارو رو گیر آوردم حالشو جا میارم! هنوزم باورم نمی شه که گوشی رو دزدیده! اگه باز خودش از جیبم زده بود یه چیزی! ولی اینکه از جیبم افتاده باشه اونم سوئ استفاده کنه خیلی ناراحت کنندست!

سلام.

فاکتور خرید و شماره سریال لازمه.ظاهرا" پس از تشکیل پرونده شماره سریال گوشی به مخابرات اعلام میشه و اولین باری که گوشی روشن بشه از روی اطلاعات سیم کارت روی گوشی آدرس و مشخصات صاحب سیم کارت بدست میاد و به آگاهی اعلام میشه.

البته با توجه به حجم بالای پرونده های مختلف و بعضا" سنگین در دادسرا و آگاهی به این گونه موارد زیاد اهمیت نمیدن مگر اینکه خودتون آشنا داشته باشین و پیگیری کنید و مطمئنن نتیجه میده.
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشيد.

داداشم مي‌خواد يه گوشي بخره. مي‌خواستم يک ديد کلي‌اي از کوکي داشته باشم. يعني راستش سوالم اينه که آنتن‌دهي ال‌جي به نسبت بقيه چطور هست؟ و خب کلا مي‌خواستم ببينم که معايب اين گوشي واقعا چه ها هستند؛ قيمتش يه کم بيش از حد پايينه و اين مسلما نمي‌تونه بي دليل باشه.

سپاسگزارم.

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشيد.

داداشم مي‌خواد يه گوشي بخره. مي‌خواستم يک ديد کلي‌اي از کوکي داشته باشم. يعني راستش سوالم اينه که آنتن‌دهي ال‌جي به نسبت بقيه چطور هست؟ و خب کلا مي‌خواستم ببينم که معايب اين گوشي واقعا چه ها هستند؛ قيمتش يه کم بيش از حد پايينه و اين مسلما نمي‌تونه بي دليل باشه.

سپاسگزارم.
    بحث آنتن دهی برای دوران دقیانوس عظیم بود......دیگه تموم شد...الانم کوکی خیلی خوب آنتن میده...
    بعد دلیل ارزون بودنش هم...سیساست شرکت الجی هست...گوشی با امکانات بالا و قیمت کم...
    عیب خاصی هم نداره...نسبت به قیمتش خیلی مفته...

6. 4 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقیقا دلیلیش همینی هست که دوست عزیز گفتند ... یعنی من تا حالا هیچ اشکالی توش ندیدم ، بجز اینکه تصاویر رو در حالت فول اسکرین نمیشه rename کرد یا اینکه ... نمی دونم الان هیچ اشکالی یادم نمیاد ... من الان حدود 30 ساعته که گوشی رو گرفتم و به شدت دارم باهاش حال می کنم ، منتها نمی دونم چرا این کامپیوتر احمق من یو اس بی رو نمیخونه و تا حالا هر چی ریختم توسط بلوتوث لپ تاپ بابام بوده :(

8. 4 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

آقا امروز که تو اینترنت یه سرچی کردم ، چند تا کاور توپ واسه کوکی پیدا کردم ، اگه تو علا الدین ( یا هر جا دیگه ) نمونه شو دیدین با آدرس بگید تا موقعه ای که خواستم گوشی رو بخرم کاورشو هم بخرم :

خدا کنه تو بازار این آخریه ( سه تا عکس آخری یه قابه تو سه زاویه مختلف)

10. 3 کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

اینم محتویات جعبه گوشی

12. 3 کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

شرمنده این دو تا کاورو فراموش کردم :

14. 2 کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام.

فاکتور خرید و شماره سریال لازمه.ظاهرا" پس از تشکیل پرونده شماره سریال گوشی به مخابرات اعلام میشه و اولین باری که گوشی روشن بشه از روی اطلاعات سیم کارت روی گوشی آدرس و مشخصات صاحب سیم کارت بدست میاد و به آگاهی اعلام میشه.

البته با توجه به حجم بالای پرونده های مختلف و بعضا" سنگین در دادسرا و آگاهی به این گونه موارد زیاد اهمیت نمیدن مگر اینکه خودتون آشنا داشته باشین و پیگیری کنید و مطمئنن نتیجه میده.
    موفق باشید.
    آقا ممنون از راهنماییت! من یه جورایی یه آشنا دارم تو مخابرات. فقط یه چیز میمونه! باتری گوشی تا الان 100 درصد تموم شده، گوشیش هم الجی هست هر کسی که شارژرش رو نداره!

جز اینکه تصاویر رو در حالت فول اسکرین نمیشه rename کرد
    متوجه نمی شم منظورتون رو؟! آخه تو حالت فول اسکرین ما فقط میخوایم عکس رو ببینیم. میشه یکم توضیح بدید.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستی دیروز رفتم مرکز خرید موبایل قم (پاساژ الزهرا). البته بهتره بگم مرکز خرید گوشی چینی قم!!!! هر گوشی بخاید از 1200(!!!!!) تا آیفون تقلبیش وجود داره!!!! ولی یه گوشی چینی دیدم شاخ در آوردم! (شاخ که چه عرض کنم!!) یه گوشی مشابه الجی پرادا زده بودند (البته شباهت کامل نداشت یکم دکمه هاش فرق داشت و دراز تر بود.....یعنی راحت میشه تشخیصش داد) که بالای گوشی زده بود PRADA و پایینش...............................Sony Ericsson!! از دست این چینی ها!

خوب بگذریم از گوشی چینی ها، یه سری مغازه هستند گوشی های روز رو میارن! مثلا یکی از اونها بود که تمام گوشی های معروف الجی که تو بازار ایران هست رو داشت!!! تعجب کردم چون تو قم الجی کم پیدا میشد. یه سری قیمت پرسیدم نتیجه این شد (گرون میدن نامردا!):

کوکی: 175 تومان
    رنوار: 385 تومان
    آرینا: 445 تومان
    KS360: 170 Toman

جالب بود که آرینا داشت! فکر کنم تنها مغازه ای بود که آرینا داشت. بقیه ی گوشی ها مثل سیکرت، ویوتی، بستنی و... رو دیگه نپرسیدم. تو مغازه های دیگه از گوشی های دیگه سوال کردم، تفاوت قیمت رو توی دوتا مغازه مختلف رو ببینید حال کنید: یکی گوشی جت رو میداد 400 تومان یکی دیگه میداد............570 تومان!!!!!!!!!!!!!!

و اما در آخر! یه مغازه پیدا کردم همش گوشی کارکرده داشت میذاشت باهاشون کار کنی (البته من یکم با یارو صحبت کردم تا گذاشت! ). برای کسانی که قم هستند بگم که: از در دوم پاساژ که وارد میشید، سر نبش سمت راست دومین مغازه. خوب ما رفتیم و گفتیم آقا بده استارو تست کنیم (الان امیررضا قاطی میکنه!). روشن کرد و داد به ما و کار کردیم. اینم نتیجه چند دقیقه تفحص:

اول از همه بگم که تاچش خیلی خوب بود. اینترفیس خوبی داشت، یعنی رنگهاش اکثرا شاد و روشن هستند مثل سفید. سرعت دستگاه خوب بود فقط موقع گذاشتن ویجت یه مقدار لگ میزد، به خاطر اینکه میخواست ویجت رو باز کنه.

در کل استار گوشی خوبیه، من اگه بخوام گوشی جدید بگیرم، احتمال داره استار بگیرم، دلیلش هم اینه که: من اگه دوباره کوکی بگیرم احساس میکنم 340 تومان (یعنی دو تا 170 تومان) بابت کوکی دادم! چون اولی رو راحت از دست دادم، پولش رفت! ولی اگر استار (یا هر گوشی دیگه ای) بگیرم این احساس رو دارم که گوشی جدید گرفتم! و تنها گوشی مشابه کوکی (تو قیمت و امکانات) همین استاره! البته فعلا نمی خوام پول خرج کنم همین KP100 که 30 تومنه برام کافیه!

زیادی صحبت کردم! فعلا تا بعد بروبچ!
    Last edited by Michael Ropy; 12-10-2009 at 09:01.

17. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •