تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 334 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پیش فروش تیبا آغاز شد
    پرشین خودرو: پیش فروش خودرو "تیبا" محصول ملی گروه خودروسازی سایپا آغاز شد.
    به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، در پیش فروش گروه خودروسازی سایپا، خودرو ملی "تیبا" برای تحویل در ماه های تیر، شهریور، مهر، آبان و آذرماه سال جاری ثبت نام می شود.
    براساس این گزارش، این پیش فروش بصورت عادی است و مابقی قیمت خودرو زمان تحویل پس از ارسال دعوتنامه با سود مشاركت 18 درصد با امكان صلح صورت می گیرد.
    همچنین مبالغ پیش پرداخت به ترتیب 50، 60، 70 و 80 میلیون ریال برای زمان ها و شرایط مختلف تحویل اعلام شده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

14 امکان سفارش مدل EX

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من هم به جمع شما اضافه شدم.
    ثبت نامی تیبا در بهمن ماه 1389 هستم.
    و موعد تحویل ما تیرماه 90 میباشد.
    حدود 3 هفته ی پیش از شرکت در مورد مدل تحویلی جویا شدم.
    در جواب به من گفتند در ثبت نامی های سری اول فقط مدل SL تحویل داده شده و در حال حاضر همه سفارشات مدل
    SX میباشند.
    من متقاضی مدل EX (فول اپشن) میباشم.
    و پارامترهایی نظیر شیشه عقب برقی و تهویه اتوماتیک و ایینه برقی برایم اهمیت دارد.
    حال رینگ آلومنیومی را نمیدانم مزیت یا احیانا عیبش چیست به جز زیبایی .
    هرچند به دلیل پهن شدن لاستیک مزیت و معایب مشخصی به همراه دارد که همه از آن ها آگاهیم.
    حال ازین مبحث بگذریم.
    خواستم بپرسم از میان شما دوستان عزیز فردی بوده که مدل EX به ایشان تحویل شود یا متقاضی این مدل باشند.
    اگر بله لطفا راهنمایی بفرمایید.
    مورد اخر هم اینکه در مورد رنگ های انتخابی با توجه به زیاد در دسترس نبودن خودرو تیبا و جدیدالورود بودن خودرو خواستم نظرتان را در مورد رنگ مناسب برای این خودرو و رنگی که از آن دیده اید و بیشتر پسندیده اید بفرمایید.
    من تا به حال از نزدیک خودرو بنفش آن را دیده ام که همسایه ی خودمان است .و انصافا باید بگویم از نظر من اصلا رنگ بنفش زیبایی نداشته است.هرچند نظر کامل شخصی است.
    رنگ نقره ای را بیشتر دیده ام.
    و رنگ سفید را فقط 1 بار آن هم فقط از پشت سر دیدم و خیلی کوتاه.
    حال اگر ممکن است در مورد رنگ تاپ و زیبایی از تیبا اگر با نظر شما دوستان خیلی خوب بوده است ممنون میشوم اگر مرا هم راهنمایی فرمایید.
    با تشکر از همکاری شما.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    مدتی هست که بصورت مهمان از صحبت و بحث های شما استفاده میکنم
    منم مثل این دوست عزیز بهمن ثبت نام کردم و موعد تحویل شهریور هستم.از روز ثبت نام تا به حال 1000 بار تصمیم به انصراف. عوض کردن خودرو و .. داشتم اما با این حال صبر کردم.قیافه تیبا در کل بد نیست نقاط قوت و ضعف هم رو میپوشونه.اما یه نکته که برام خیلی خیلی مهمه مصرف بنزین و شتاب اون هست.کل بحث دنبال کردم نه مقایسه هست نه عدد ارقام درست.یه جا عدد 18 رو برای 0 تا 100 دیدیم که اگر اینجور باشه صد رحمت به رنو 5 و ژیان ...

از نظر قیمت اگر هم برای ما تو رنج 11.800 هم در بیاد خوبه چون با این پول اطلا ماشین صفر با این امکانات (حدافل) متاسفانه پیدا نمیشه.من بیشتر دنبال راحتی ماشین هستم تا اینکه اسم ماشین سوار بشم .
    خیال مارو راحت کنید شتاب سرعت این ماشین چه جوره؟دوستایی که دارید یه بار هم گاز به این ماشین ندادید؟منتظر جواب شما هستم تا از این بلا تکلیفی در بیایم
    ممنون

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    منم مثل این دوست عزیز بهمن ثبت نام کردم و موعد تحویل شهریور هستم.از روز ثبت نام تا به حال 1000 بار تصمیم به انصراف. عوض کردن خودرو و .. داشتم اما با این حال صبر کردم.قیافه تیبا در کل بد نیست نقاط قوت و ضعف هم رو میپوشونه.اما یه نکته که برام خیلی خیلی مهمه مصرف بنزین و شتاب اون هست.کل بحث دنبال کردم نه مقایسه هست نه عدد ارقام درست.یه جا عدد 18 رو برای 0 تا 100 دیدیم که اگر اینجور باشه صد رحمت به رنو 5 و ژیان ...

از نظر قیمت اگر هم برای ما تو رنج 11.800 هم در بیاد خوبه چون با این پول اطلا ماشین صفر با این امکانات (حدافل) متاسفانه پیدا نمیشه.من بیشتر دنبال راحتی ماشین هستم تا اینکه اسم ماشین سوار بشم .
    خیال مارو راحت کنید شتاب سرعت این ماشین چه جوره؟دوستایی که دارید یه بار هم گاز به این ماشین ندادید؟منتظر جواب شما هستم تا از این بلا تکلیفی در بیایم
    ممنون
    بحث هاي قبلي رو كه خونده باشي دوستان97 درصد گفتن كه شتايش خوبه!!!

--------------------------------------------------------------------------------------
    امروز تماس گرفتم گفتن هفته ديگه توزيع آغاز ميشه
    هي امروز فردا ميكنن
    متاسفانه تو اين مملكت دروغ و سركار گداشتن مستحب شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اخه خوبه که نشد جواب نسبت به چی خوبه؟پراید؟اردی؟پی کی؟
    این ماشین باید با ریو و 206 اس دی 1300 و ... ماشین مقایسه کرد

داره خودمونی میشه free_rockboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

ممنون
    شتاب تو دنده 1 و 2 کاملا مورد قبوله نسبت به ماشین.
    در ضمن! کی گفته 0 تا 100 . 18؟ تراکتوره مگه؟

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

چطور مگه ؟ اکثر ماشینها یعنی ماشینهای بزرگتر یا هم اندازش ؟ غیر از اندازه چه عامل دیگه ای میتونه موثر باشه ؟ ینی چرخش چرخهای جلوش نرمال نیست ؟!!!
    اگه بخوایم یک ماشین تو قد هیکل خودش مثال بزنم که به شخصه خودم امتحان کرده باشم. میشه گفت ریو .
    واسه نرمال بودنشم من نظری ندارم. باید اونایی که دانش فنی این کارو دارن نظر بدن. اما همون طور که دوستمونم گفت شعاع چرخش فرمان کمه.

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    در جواب به من گفتند در ثبت نامی های سری اول فقط مدل SL تحویل داده شده و در حال حاضر همه سفارشات مدل
    SX میباشند.
    و پارامترهایی نظیر شیشه عقب برقی و تهویه اتوماتیک و ایینه برقی برایم اهمیت دارد.
    هرچند به دلیل پهن شدن لاستیک مزیت و معایب مشخصی به همراه دارد که همه از آن ها آگاهیم.
    حال ازین مبحث بگذریم.
    خواستم بپرسم از میان شما دوستان عزیز فردی بوده که مدل EX به ایشان تحویل شود یا متقاضی این مدل باشند.
    مورد اخر هم اینکه در مورد رنگ های انتخابی با توجه به زیاد در دسترس نبودن خودرو تیبا و جدیدالورود بودن خودرو خواستم نظرتان را در مورد رنگ مناسب برای این خودرو و رنگی که از آن دیده اید و بیشتر پسندیده اید بفرمایید.
    من تا به حال از نزدیک خودرو بنفش آن را دیده ام که همسایه ی خودمان است .و انصافا باید بگویم از نظر من اصلا رنگ بنفش زیبایی نداشته است.هرچند نظر کامل شخصی است.
    حال اگر ممکن است در مورد رنگ تاپ و زیبایی از تیبا اگر با نظر شما دوستان خیلی خوب بوده است ممنون میشوم اگر مرا هم راهنمایی فرمایید.
    با تشکر از همکاری شما.
    من موقعي كه دعوتنامم اومد گفتم مدل ex ميخوام ولي اونا گفتن مدل ex نداره مدل فولش sx ،
    Last edited by a5_big; 17-05-2011 at 13:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به نظر من بهترين رنگهاي تيبا مشكي و نوك مدادي هست
    البته رنگ بستگي به سليقه داره ولي من فكر ميكنم اين دوتا رنگ بيشتر به تركيب چراغها و نماي ماشين مياد

داره خودمونی میشه farshid gandomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اتفاقا من كاملا با دقت به موضوع رنگ متناسب تيبا فكر ميكردم و با اين كه خودروي تيباي خود را واسه فروش گذاشته ام ولي بهترين رنگ متناسب تيبا را نقره اي ديدم. در رنگ سفيد خطوط اضافه تيبا بيشتر به چشم ميخورد و ضمنا كوچكتر از حد معمول نشان ميدهد. رنگ مشكي نيز بدليل كوچك بودن ذاتي تيبا جالب نميباشد چون رنگ مشكي بيشتر برازنده خودروهاي سايز متوسط و بزرگ است. اما رنگ نقره اي تا حد زيادي توانسته است شماتيكي از يك خودروي جديد را در نظر ناظري كه براي اولين بار آن را مي بيند به تصوير بكشد. ممنون

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    SX میباشند.
    حال ازین مبحث بگذریم.
    با تشکر از همکاری شما.
    من رنگ سفید و نقره ای و مشکی رو از نزدیک دیده ام ،به نظر من نقره ای از همه بهتر بود.در مورد مدل هم بگم تا الان EX تولید نشده ولی ممکن برای ثبت نام شما تولید بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •