من اون txt رو دانلود کردم و برای من کار کرد . خیلی ممنون عماد.
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
من اون txt رو دانلود کردم و برای من کار کرد . خیلی ممنون عماد.
ببخشید آیا سیو 100٪ بازی GTA IV وجود دارد؟
اگر نیست هر کی نیمه های اون هم رفته باشه یک لطفی کنه و اون رو به ما بده
با تشکر![]()
بله اونم برای من کار نکرد..ولی بهتون پیشنهاد می کنم اون کاری که من گفتم رو انجام بدید..
ممنون عماد . خیلی توپ بود البته من یکم تغییرش دادم دو تا فریم به بازیم اضافه شد :
اگه تنظیمات رو اینطوری انجام بدین احتمالا صفحه کوچیک نمیشه . اونایی که روی 1 هستن فکر کنم بتونید بیشترشون کنید . الان که این دو تا تنظیم رو با هم مخلوط کردم استفاده از گرافیکم رسیده به 29 درصد !!!!! فکر کنم اینطوری واسه کسایی که گرافیک ضعیف دارن خیلی خوب باشه قبلا بالای 60 درصد بود . کاش میشد استفاده cpu هم کم بشه اگه اینطوری بود خیلی فریم میرفت بالا .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره..من تعجب کردم که با یک فایل txt بازی اینقدر تغییر می کنه..ممنون عماد . خیلی توپ بود البته من یکم تغییرش دادم دو تا فریم به بازیم اضافه شد :
کد:
-width=1024
-height=768
-renderquality 1
-shadowdensity 1
-texturequality 1
-viewdistance 1
-detailquality 1
-nomemrestrict
-norestrictions
-novblank
-noprecash
-minspecaudio
-availablevidmem 3
اگه تنظیمات رو اینطوری انجام بدین احتمالا صفحه کوچیک نمیشه . اونایی که روی 1 هستن فکر کنم بتونید بیشترشون کنید . الان که این دو تا تنظیم رو با هم مخلوط کردم استفاده از گرافیکم رسیده به 29 درصد !!!!! فکر کنم اینطوری واسه کسایی که گرافیک ضعیف دارن خیلی خوب باشه قبلا بالای 60 درصد بود . کاش میشد استفاده cpu هم کم بشه اگه اینطوری بود خیلی فریم میرفت بالا .
راستی این تنظیماتی که الان دادی رو همیجوری ستونی باید کپی کنیم؟
فکر کنم یه راهی برای cpu هم باشه..
Last edited by king of the kings; 06-09-2009 at 12:48.
اره ستونی. حالا یه تنظیمات جالب تر که یه فریم هم روش اومد برام خیلی حال کردم تازه علاوه بر فریم تنظیماتم تونستم بالا تر ببرم . به صفحه زیر یه سری بزنید :
خب اگه زبانتون خوب نیست من یه توضیح میدم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- بازیو بدون هیچ commandline ای اجرا کنید .
2- گرافیکتون رو پایین بزارید مثلا 800 در 600 و تنظیمات دیگه رو هم در سطح لخواه تاجایی که Vram شما میکشه .
3- یه commandline با مشخصات زیر ایجاد کنید :
البته میتونید طول و عرض رو بیشتر کنید مثلا نویسنده آموزش خیلی بالا تر گفته بود . این راه برای کسایی که مشکلی در مورد فریم پایین ندارن هم مفیده حتما انجام بدید .من که خیلی حال کردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه تشکر بزنین لیست تمام commandline هایی رو که میشه انجام داد براتون میزارم .
چیز خوبی بود..راستی چنتا از بهترین commandline هارو بزار یه توضیح هم بده که چه تغییری میدن..(اگه تونستی یکی از بهترین هاش یعنی اخر اخرش که بازی رو بهتر و ..می کنه رو معرفی کن)
ممنون
نه مد نریختم اصلا
سلام به همه دوستان .
شرمنده نمی خواستم زحمت بدم اما تو 116 صفحه که گشتم پستی که باعث رانندگی از داخل ماشن ها بشه رو پیدا نکردم.{اگه همشو ببینم حالا حالا ها گیرم}
ممکنه یه کمکی بکنین.
اگه میشه پستهایی که خیلی جالب و کار امد بود و نظم و زیبایی و سادگی بازی رو به هم نمی زد رو معرفی کنین.
مثلا پستهایی که اگه ممکن بود خود rock star همون اول برا بازی میزاشت.{ماشین وامکانات و جدید ترین برنامه های ویرایش گر و واردکننده و....}
یه جمع بندی تمیزی هم میشه.![]()
Last edited by MmahdiB; 06-09-2009 at 20:50.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)