تا جایی که میدونم یک سری ساخت چین تحت لیسانس فنلاند هست و یک سری هم که بازار هدف اروپا هست ساخت فنلاند هست!
تا جایی که میدونم یک سری ساخت چین تحت لیسانس فنلاند هست و یک سری هم که بازار هدف اروپا هست ساخت فنلاند هست!
اون ساخت فنلاند تو ایران پیدا میشه؟هک شده تو گوشی ساخت فنلاند؟؟؟
ینی اونایی که صفحه کلید عربی داره ساخت چین هستن دیگه؟؟؟
به صفحه کلید نیست!
من فنلاند دارم، البته بزرگترین مشکلی که دارم اینه که زبان انگلیسی و یه زبان لاتین دیگه داره! عربی هم نداره!
کیبورد مهم نیست، کیبورد گوشی های نوکیا 10 دقیقه ای قابل تعویض هست!
آقا سلام من یه مشکلی که دارم اینه که شماره هایی رو که سیو کردم تو گوشیم وقتی بهم زنگ میزنن اسمشون نمیوفته چیکار باید بکنم تا شماره کسایی رو که تو گوشیمه وقتی زنگ میزنن بهم بیوفته؟ گوشیمم ان ۹۷ هستش
سلام دوست من یحتمل شما شماره هارو دو یار در گوشی سیو کردید یک بار در گوشی و یک بار در سیم چک کن و شماره هایی رو که دوبار سیو شده رو پاک کن درست میشه
اه این نوکیا چقدر لوشه گوشی به این باحالی چرا باید اینقدر قابلیت پخش مدیاش کم باشه ؟
من قبلا n96 داشتم اگه اونم کاری نمی کرد ولی باز روش یه برنامه باحال مثل core codec player نصب میشد ولی رو اینیکی کار نمی کنه
دوستان لطفا توجه کنند
کسی آیا پلیر ویدیو مثل coreplayer واسه n97 میشناسه؟
اگر میشناسید لطفا معرفی کنید ممنون.
سلام دوستان منم بالاخره N97ای شدم
سفید دست2 گرفتم 2ماه کار کرده فنلاند هم هست 375
ورژن دستگاه 11 بود فلش کردم به 21
اینم تجربه من توی استفاده از دستگاه:
1-به دلیل نداشتن چیپ 3D بازی های 3D گرافیکش اصلا به پای OmniaHD,Satio نمیرسه.
2-ویدئو پلیرش واقعا افتضاحه! نه H.264 پخش میکنه نه WMV نه DivX فقط MP4 ASP (H.263) رو درست و حسابی پخش میکنه اونم فقط وقتی با Jetaudio تبدیل کردم درست نشون داد،با Avidemux تصویر درست نمیاد.
برای حل این مشکل فقط باید منتظر Core Player 2.0 بود.
3-گالری عکسش بد نیس ولی برنامه PhotoBook خیلی بهتر و روون تر عکسارو میاره.
4-فضای درایو C بشدت محدوده و تقریبا 40مگابایته اولش و بعد از نصب یکسری برنامه که تازه همشونم روی Mass Storage نصب کردم فضای خالیش به 18 مگ رسید! نوکیا 1 برنامه درست کرده به اسم Reorganiser این برنامه یکسری فایل های درایو C رو انتقال میده به E که باعث میشه یکم فضای خالی C بیشتر بشه.
در کل گوشیه خوبیه ولی فضای کم درایو C ، استفاده از CPU 434 بجای 600 و نداشتن چیپ گرافیکی نقاط ضعفشه.
امیدوارم توی ورژن 30 کارکرد دستگاه بهتر بشه.
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
در آینده ای نه چندان دور Core Player 2.0 میاد.
فقلا فقط Smart Movie برای پخش AVI میشه استفاده کرد که اونم سرعت پخشش افتضاحه.
متاسفانه هنوز برای سیمبین 9.4 پلیر خوبی وجود نداره![]()
راستی تم رسمی Rihanna هم خیلی باحاله ، از Ovi Store گرفتم.
![]()
سلام دوستان من یه برنامه یوتوب خوب دارم که ویدئوهای نت رو براحتی با استفاده از جی پی آر اس میبینم اما یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم دانلودشون کنم میخواستم ببینم برنامه ای نیومده که بشه ویدئوها رو دانلود کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)