تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 199 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

پیمان جان یک سوال، آقا این آپدیت جدید که قراره این 2-3 روز بیاد قضیه اش چیه ؟ میگن باید بعد از آپدیت دوباره قبل از اینکه lt+ نصب کنی Serial number کنسول رو فکر کنم برداری و.... میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟! (الان ما لایو باز ها باید آپدیت کنیم یا نه؟!)
    ممنونم
    مایکروسافت قراره یه حالگیری اساسی کنه اینبار ظاهرا.. این آپدیت 2.0.13152.0 دو روز دیگه 19 می عرضه میشه و اینطور که گفته میشه دیسک های کپی رو غیر فعال میکنه و فرم ور +LT رو هم از کار میندازه!
    متاسفانه کسانی که DVD Key کنسولشون رو ندارن به مشکل میخورن و باید حداقل 1-2 ماهی صبر کنن تا هــکرها یه کاری بکنند. شما به محض اینکه به لایو وصل بشی در اون تاریخ کنسول آپدیت میشه و اجباری هست.

2. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مایکروسافت قراره یه حالگیری اساسی کنه اینبار ظاهرا.. این آپدیت 2.0.13152.0 دو روز دیگه 19 می عرضه میشه و اینطور که گفته میشه دیسک های کپی رو غیر فعال میکنه و فرم ور +LT رو هم از کار میندازه!
    متاسفانه کسانی که DVD Key کنسولشون رو ندارن به مشکل میخورن و باید حداقل 1-2 ماهی صبر کنن تا هــکرها یه کاری بکنند. شما به محض اینکه به لایو وصل بشی در اون تاریخ کنسول آپدیت میشه و اجباری هست.
    مطمئن نیستم ولی داشتم لایو بازی می کردم یکی از دوستام پیغام داد آپدیت نیومده -- شد

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

یعنی الان ما که اسلیم ۰۲۲۵ داریم و ه ک نشده اگه اون داشبورد بیاد بازم ه ک نمیشه !!؟؟!؟!؟!؟
    Last edited by HESAM_5700; 17-05-2011 at 11:31.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی الان ما که اسلیم ۰۲۲۵ داریم و ه ک نشده اگه اون داشبورد بیاد بازم ه ک نمیشه !!؟؟!؟!؟!؟
    خیــر متاسفانــه.
    باید منتظر موند.

6. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

آپديت جديد اومد دوستان مراقب آپديت جديد مايكروسافت باشيد
    دوستاني كه ميرن لايو مراقب باشن، مايكروسافت در فاز اول طبق كد بندي و سريال دستگاها آپديت رو واسه
    يكسري ريليز كرده كه تا چند وقت ديگه واسه همه توي لايو پيغام آپديت مياد.
    هنوز اين آپديت توسط تيم هاي هكر آناليز نشده و گمانه زني هاي زيادي در موردش هست كه از اصلي ترين
    موارد اون ها فلش شدن فريمور درايو هاي Lite-on و BenQ و تبديل اون به فريمور مورد نظر مايكروسافت هست
    يعني دوستاني كه LT+ دارن اگه آپديت كنن احتمالا فريمور درايوشون پريده و چون مشخص ميشه كه از فريمور
    اصلي استفاده نميكردن فلگ ميشن و در ليست سياه قرار ميگيرن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گفته می شه که بهتر هست قبل از آپدیت درایو رو به فرم ویر اصلی خودش فلش کنید، بعد از آپدیت در صورت استفاده از lt+ شما برای Live ایمن نخواهید بود و باید منتظر نسخه جدید فرم ویر توسط c4eva باشید.

8. 4 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت z00r00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض HELP

با سلام
    یه سوال داشتم و اینکه من یه بازی برای امتحان کنسولم گرفتم اسمش THOR هستش و برای اجرای اون میگه کنسول باید آپدیت بشه از روی دیسک
    من هم هنوز LTپلاس رو نزدم و ورژن داشبوردم 2.0.12416.0 هستش نمیدونم اگر بذارم آپدیت بشه میشه بازی کرد یا فریمور درایو رو تغییر میده یا ربطی به فریمور نداره وبازیهای کپی رو میخونه
    و در کل با کدوم آپدیت موجود در پست اول میتونم فعلا بازیهای جدید رو بازی کنم همچنین قصد بازی در لایو هم ندارم + بازیهای پچ شده کدامند که نیاز به +LT دارند
    درایو کنسولم هیتاچی هستش

شرمنده یه کم طولانی شد
    با تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه *LionHeart*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    امروز من رفتم بازی Portal 2 رو گرفتم که به مشکل خوردم البته این مشکل رو قبلا هم تو Hot Per suit خورده بودم که وقتی میخوام نصبش کنم میزنه که disc unreadable با دو نفر که مثلا بلد بودن پرسیدم گفتن که باید آپدیت کنی ولی Dashboardam همین آخرین نسخه ای که تاریخ ژانویه اومده ....
    میخواستم بدونم باید چی کار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشتم و اینکه من یه بازی برای امتحان کنسولم گرفتم اسمش THOR هستش و برای اجرای اون میگه کنسول باید آپدیت بشه از روی دیسک
    من هم هنوز LTپلاس رو نزدم و ورژن داشبوردم 2.0.12416.0 هستش نمیدونم اگر بذارم آپدیت بشه میشه بازی کرد یا فریمور درایو رو تغییر میده یا ربطی به فریمور نداره وبازیهای کپی رو میخونه
    و در کل با کدوم آپدیت موجود در پست اول میتونم فعلا بازیهای جدید رو بازی کنم همچنین قصد بازی در لایو هم ندارم + بازیهای پچ شده کدامند که نیاز به +LT دارند
    درایو کنسولم هیتاچی هستش

شرمنده یه کم طولانی شد
    با تشکر فراوان
    سلام
    بازی THOR این آپدیت جدید رو در خودش نداره و شما میتونی آپدیت کنی.
    جواب سوال دومت: در ضمن این بازی ap 2.5 نیست و شما برای اجرای این بازی به فرم ور +LT احتیاجی نداری اما این رو بالاخره برای اجرای بازی های جدیدتر باید نصب کنی.. لینک آخرین آپدیت رو به استثنای آپدیت ماه may در صفحه اول گذاشتم.

سلام
    امروز من رفتم بازی Portal 2 رو گرفتم که به مشکل خوردم البته این مشکل رو قبلا هم تو Hot Per suit خورده بودم که وقتی میخوام نصبش کنم میزنه که disc unreadable با دو نفر که مثلا بلد بودن پرسیدم گفتن که باید آپدیت کنی ولی Dashboardam همین آخرین نسخه ای که تاریخ ژانویه اومده ....
    میخواستم بدونم باید چی کار کنم ؟
    صفحه قبل توضیح داده بودم؛ شما باید دوباره از این بازی ایمیج بگیری، پچش کنی و دوباره رایت بزنی:
    3. بازی های رو پج AP 2.5 کنید.

12. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان یعنی ما نباید به لایو وصل بشیم؟؟ اگر وصل شدیم و آپدیت 19 می ..شد کنسول..

انوقت دیگه هیچ بازی کپی رو نمیخونه و فقط ارجینال؟؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان الان یعنی ما نباید به لایو وصل بشیم؟؟ اگر وصل شدیم و آپدیت 19 می ..شد کنسول..

انوقت دیگه هیچ بازی کپی رو نمیخونه و فقط ارجینال؟؟
    دقیقا
    اصلا به لایو وصل نشو تا اطلاع ثانوی

15. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •