سلام بر همگی
دوتا سوال داشتم
1.باطری در شرایط همش کخ ریزی،نیم کخی و بدون دست زدن چقدر دووم میاره
2.نور صفحه رو چکار کنم همش تو افتاب اصلا دیده نمیشه با افتاب چکار کنم راهی چیزی نیست
سلام بر همگی
دوتا سوال داشتم
1.باطری در شرایط همش کخ ریزی،نیم کخی و بدون دست زدن چقدر دووم میاره
2.نور صفحه رو چکار کنم همش تو افتاب اصلا دیده نمیشه با افتاب چکار کنم راهی چیزی نیست
من چطور میتونم یه محافظ مثل روکش شفاف فابریک که اون خطهارو نداشته باشه برای گوشیم پیدا کنم؟
دقیقا تاچ واقعیه برای همین شاید اولش یکم سخت باشه. مهمترین فاکتور برای خریدش چینی بودنشه و لوازم جانبی کامل![]()
مرسی
ازش راضی هستید ؟
من خیلی با گوشی کار می کنم
به خاطر کار که می کنم
چت با موبایل گاهی اوقات
و اینترنت خیلی استفاده می کنم
خوبه این گوشی؟ ( همیشه با گوشی های دیگه دستم درد می کنه از بس دکمه هارو فشار میدم)
نه صفحه تچ گوشی خیلی راحته و مثل آیفون مشکل اس ام اس نداره
اینترنت خیلی باهاش راحته چون نسل سومه و سرعت دانلودش 2/7 هست
به نظر شما چه قدر قیمت این گوشی افت میکنه در اینده نزدیک ؟
ديروز يه 5800 خريدم تاخالا 7تا8دفعه موقع اس ام اس هنك كرده
جيكارش كنم
نرم افزاري مشكل?
كارانتي النصر داره
فکر نکنم تا اوایل تابستان 320 کمتر بشهبه نظر شما چه قدر قیمت این گوشی افت میکنه در اینده نزدیک ؟
ورژن چنده؟؟؟ديروز يه 5800 خريدم تاخالا 7تا8دفعه موقع اس ام اس هنك كرده
جيكارش كنم
سلام دوستان نميدونم اين گوشي رو بخرم يا نه و بين اين و n79 و n85 گير کردم!
ميدونم قبلا در بعضي از اين سوالات جواب داده شده ولي اگه جواب بدين مشکل خيليي ها حل ميشه چون همه مشکلاتش رو جواب دادين!
من بررسي شو تو جي اسم اريا خوندم حالا از شما چند تا سوال دارم:
1.آيا واقعا ال سيديش تو نور آفتاب اين قدر اذيت ميکنه که مانند دايموند بايد زاويه خورشيد و خود رو هي عوض کرد؟
2.منظورش از نرم تفزاراي کمي وجود دارد يعني s60 v5 تو چند گوشي بيشتر خلاصه نميشه يعني ميخوان s70 چيز ديگه رو مثل s60v3 پر نرم افزار و بازي کنند؟
بعد ازn97 کوشي ديگه اي به جز سامسونک اچ دي وجود داره يا خواهد داشت که از اين سيمبين استفاده کنه؟
3.منظورش از منو از کارايي لازم برخوردار نيست چيه؟
4.صفحه نمياش از حساسيت زيادي برخوردار نيست يعني مشکل داره يا همون دابل کليک و يک بار کليک منظورش بوده؟
5.شماره گيري هوشمند ندارد زياد مهم نيست ولي اگه ميشه يه کم توضيح بديد!
6.دوربين عکس برداري با اين که زياد مهم نيست ولي در چه حده در مقايسه با k800 ؟
7. درباره gps geatagging ميشه برام توضيح بدين؟
8.شارژر آن سوزني است يا يو اس بي؟
9.از دو کليد کال و اند بد تعريف کرده بود وگفته بود صفت و مشکل دار است درسته؟منو که خوب بود!؟
10.زوم عکس چه جورياست تا 32x هست يا کمتر يا بيشتر؟
11.چرا طرف چپ گوشي اين جوري ساخته شده و چرا نميشه سيم کارت رو مستقيم برداشت؟(در کل توضيح بديد تا بقيه تازه واردا هم بدونند)
12.باتري گوشي چه جورياست با توجه به مصرف ال سي دي بزرگ و wifi و ......... ؟
13.مکان نماي مجازي در همه نرم و بازي هاي جاوا وجود داره يا فقط در بازي هاي خاصي؟
(چون اگه همه باشه پرنيان و اف بوک هم به راحتي ميشه استفاده کرد و مکان نماي مجازي!
اينطور نيست؟)
*.کلا جاوا و سيمبين چه جوري نصب و اجرا ميشن کند يا با سرعت يا با اذيت؟
14.در مورد اين دابل کليک هم و يک بار مليم بيشتر توضيح ميديد؟
15.کار با انگشن خال چه جورياست؟
16.آيا منوي دوربين نميچرخد؟
17.صفحه کليد با پروداکت کد فارسي گچپژ روهم دارد و فول فارسي هست يا در تايپ فارسي مشکل دارد؟
18.در تايپ مانند iphone وe71 ورودي متن پيشگويانه وجود ندارد منظور چيست؟
19. واز همه مهم تر از مرورگر وب بد تعريف کرده بود در کل از نظر ساپورت و نمايش چه جورياست؟
20.قيمتش تا نهايتش چه قدر ارزون خواهد شد و آيا خوبه الان بخرو يا داره ارزون و يا گرون ميشه؟
ببخشيد سرتون رو درد آوردم!
يا حق!
آقا 350 از کجا قیمت دارین وسایلش کامله ؟! گارانتی متفرقه بدرد میخوره -باتریش رو عوش نمیکنن ؟! بهتر نیست گارانتی اصلی بگیریم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)