نه وقت گواهی من رفته تموم شده !!!
الان من برم قبول بشم چی میشه ؟ اگه بگم مثلا تا دو هفته دیگه برگه سبز من میاد اونو بیارم میشه میشه ؟؟؟
گواهی اشتغال من تا بهمن همین یه ماه پیش وقت داشت که اونم وقتش تموم شده !
نه وقت گواهی من رفته تموم شده !!!
الان من برم قبول بشم چی میشه ؟ اگه بگم مثلا تا دو هفته دیگه برگه سبز من میاد اونو بیارم میشه میشه ؟؟؟
گواهی اشتغال من تا بهمن همین یه ماه پیش وقت داشت که اونم وقتش تموم شده !
Last edited by arash66_2m; 25-02-2011 at 09:22.
سلام دوستان،من 3 سال پیش تو یه آموزشگاه تو اصفهان موقع دانشجویی ثبت نام کردم؛وقتی کاردکس و اینا تشکیل شد،من کارهای رفتنم درست شد و رفتم از ایران.
الان اگه بخوام دوباره برم سراغ گواهینامه؛باید چطوری اون کاردکس رو باطل کنم که بتونم تو تهران برم کلاس و گواهینامه بگیرم؟
در ضمن اون آموزشگاه اولی مثه اینکه بسته کلاً!!!
اصلا" نمیتونی توی آزمون چه آئین نامه چه شهر شرکت کنی چون ملاک شرکت یکی فیش های واریزیه و یکی گواهی اشتغال به تحصیل
با برگه سبز میشه واسه گرفتن گواهینامه اقدام کرد ؟@!
به شرطها و شروطها!
برو آموزشگاه بهت میگن
سلام
یه جا دیدم از یه عده با ون امتحان می گرفتن
به اونا بعد از قبولی چه گواهینامه ای میدن؟
ب2....................
سلام . آقا مارو امروز برای سبقت غیر مجاز جریمه کردن . بعد افسره گواهینامه را گرفت گفت خلافی ماشینتو بگیر شنبه برو راهنمایی رانندگی کارتتو بگیر . حالا امکانش هست گواهینامم را باطل کنن؟
به گواهینامه تون بستگی دارهسلام . آقا مارو امروز برای سبقت غیر مجاز جریمه کردن . بعد افسره گواهینامه را گرفت گفت خلافی ماشینتو بگیر شنبه برو راهنمایی رانندگی کارتتو بگیر . حالا امکانش هست گواهینامم را باطل کنن؟
اگه از این جدیدا باشه و از اعتبارش یک سال نگذشته باشه فکر کنم یا به خاطر جرایم حادثه ساز یا هر تخلفی گواهینامه رو باطل میکنن.
ولی فکر کنم نباید توی این یک سال تخلف کنین البته اگه با اون شرایطی که گفتم دیگه.
جدی تو این یه سال نباید تخلف کنیم؟!
من تو شهر خیلی ناجور میرم که!!
تو شهر چه تخلفاتی هست که باطلش میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)