تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 241 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

6

CoolReader3 for Cowon O2:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    D2+ new firmware 3.13:

کد:
    or
    کد:
    راستی جناب آقای آخوند تبریک میگم انشاالاه s9 دروازه ای برای رسیدن به برکات بیشتری باشد. راستی, این تم های فوقالعاده s9 رو حتما استفاده کن.
    Last edited by peaceful1; 26-01-2010 at 14:09.

2. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    كسي ميدونه o2 ميتونه فايلايي كه از روي ماهواره با كارت --- ضبط ميشه رو بخونه يا نه؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    كسي ميدونه o2 ميتونه فايلايي كه از روي ماهواره با كارت --- ضبط ميشه رو بخونه يا نه؟
    این فایلها فکر میکنم فرمت ts باشن...
    ببین میتونه بخونه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

نه منظورم كارت --- هستش كه فرمتش يك نوعي از mpeg2 هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

salam cowon d2+ ba update 4.02 anjam dadam motasefane safhe screen siah mande va aslan reset nemishavad chekar konam الان نرم افزاري نيست كه خودم اين مشكل را برطرف كنم ؟؟؟ لطفا اگر ميتوانيد توضيحات كاملتري راجع به اين نرم افزار براي من پيدا كنيد... با تشكر از همه شما دوستان

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    نه منظورم كارت --- هستش كه فرمتش يك نوعي از mpeg2 هست
    منظورت فایل هایی هستش که توسط ----S ها ضبط میشه .. همونطور که گفتی فرمت شون Mpeg2 هستش که مشابه vob (فرمت dvd های ویدئو) هستش ... ظاهراً توانایی پخش اینها رو نداره ..

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اره منظورم هميين فايلهاست
    فكر ميكنم حق با شما باشه mpeg2 رو نمي تونه بخونه تست كرديم

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

باز هم سلام خدمت همه دوستان گلم ...
    من هم چنان در حال نوشتن ریویو هستم ، با توجه به این که تو طول هفته ، سرم شلوغه ، بیتشر آخر روز و جمعه ها وقت می کنم ، به هر حال اگه کسی منتظر ریویوی منه ، ببخشید بابت تاخیر ...
    فعلا یه خبر دیگه رو هم بدم ، و اون این که تونستم تم عوض کنم و بسیار بسیار زیبا تر شده ، و مورد مهم تر این که می تونه srt هم بخونه ، هم چنان مرد ...
    بدیش اینه که فارسی رو ساپورت نمی کنه ، و چرت و پرت نشون می ده ، مشکل همینه فعلا ...
    راستی ، تا اینجا ، متاسفانه 2 _ 3 بار مجبور شدم ریست کنم از پشت ، البته من بد رفتار می کنم با دیوایسها معمولا ، با گوشی ، همین طور با پی سی ، پی سی که هیچ کس نتونسته هنگ اش کنه ، من کرده ام به هرحال ، به نظرم می تونست او اس قوی تری داشته باشه .

فعلا
    یا حق

10. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام خدمت هم دوستان گرامی .

الآن تقریبا یه 5 _ 6 روزی می شه که این اس 9 ما رسیده دستمون ،در طول هفته درگیرم ، برای همین وقت نشد که چیزی بنویسم ، جمعه وقت خوبیه برای کارهای عقب افتاده .
    خب ، بریم سراغ Review By Moin

تاخیر

به عنوان مقدمه می تونم بگم که قرار بود این دیوایس تا 15 ژانویه برسه دستم (11 حرکت اش به سمت ایران بوده ) اما اون بابایی که می آد ایران ، اهل ساری بوده ، می ره ساری ، و می بینه که جواز کسب اش کنسل شده (از بس که این آمریکایی ها ظالمند و از خدا بی خبر ) این جوری شد که این بابا درگیر کارش بوده تا این که یکشنبه (24 ژانویه) دیوایس رو به دست من رسونده (دقیقا بعد از آخرین امتحانم ) ( امیدوارم من رو ببخشه ، چقدر صاف اش کردم این بنده خدا رو ... )
    برای دوستانی که اطلاع ندارن ، عرض کنم که 32 گیگ ، 259 دلار ، کیف چرمی کاوون هم 30 دلار ، در مدل 32 گیگی ، فقط تیتان هست ، و کروم نیست اش .

آن باکسینگ

اول بریم سراغ آن باکسینگ ، درسته که قبل از من یک بار باز شده جعبه ( برای رد کردن گمرک ، و نیز این که کیف چرمی رو گذاشتن کنار دیوایس ، تا راحت تر بشه آوردش ) اما باز هم آن باکسینگ لذت خودش رو داره .
    جعبه اس 9 ، یه جعبه مستطیلی دراز سفید رنگ هست اش ، روش عکس اس 9 هست ، به همراه لوگوی کوون و همین طور یه رَدی از Amoled گذاشته بالای جعبه . پشتش هم به هر زبونی که بخواهید ، براتون نوشته ، حتی گینه بی صاحاب ، ولی فارسی بی فارسی .
    جعبه داخلی ، به صورت کشویی خارج می شه ، و حالا خود جعبه اصلی در اختیار شماست ، بازش که می کنید ، اول از همه مینی "سی دی" که توی در جعبه قرار گرفته ، خود نمایی می کنه ، بعدش خرت و پرت و "یوزر منوآل" هست اش که خودشو نشون شما می ده ، این ها رو که برمی دارید و کنار می ذارید ، دوست دارید دیوایس رو ببینید ، اما باز نمی تونید، چون دیوایس رو لای پر قو می پیچیدنش که آخ نگه ...
    برای رسیدن به دیوایس ، یه لایه پلاستیکی هست که برش می دارید ، و اون وقت می تونید دیوایس رو بر دارید ، از لای زرورق درش بیارید و دیگه اطرافیان رو نشناسید .
    خونه کناری، محل قرار گرفتن سیم "یو اس بی" و هدفون هستش ، هدفون سر جاشه ، حتی "سی دی" اش رو هم هنوز دست نزدم، اگه سیم "یو اس بی" استاندارد داشت، اون رو هم بر نمی داشتم .

محتوای مخفی: چیه مگه ؟ 
    شرمنده ، حس عکسینگ نداشتم

ظاهر دیوایس

ظاهر بدی نداره ، می شه گفت که خیلی روش مانور نکرده ، ولی ااااای ی ی ، بدک نیست ، می شه باهاش ساخت ، ولی باید اعتراف کرد که به زیبایی و دل فریبی عکس های اینترنتی اش نیست ( منطقی هم هست ).
    به نظرم جای دکمه ها، خوب قرار گرفته، اما می تونست برای دکمه پلی، فکر بهتری بکنه، یه جوریه، من که سختمه ازش استفاده کنم. ضمناً ، در "یو اس بی" اش هم عذاب آورده ، واقعا صافم کرده ، از شیطون اصرار که جداش کنم ، از من انکار ، شاید هم چون نو هست این جوریه ، هر چی که خیلی بد دسته ...
    درباره وزن دیوایس باید بگم واقعا واقعا واقعا سبک هست ، با 70 گرم وزن ، اصلا وجودش رو احساس نمی کنید ، اندازه های خود دیوایس هم منطقی هست ، راحت توی جیب جا میشه ، اما جرات نمی کنم بدون کیف استفاده کنم ، با این که وزنش بیشتر می شه ، حجم اش رو هم بیشتر می کنه ، اما اگه تو این 5 روز ، دو باری که از دستم افتاد توی کیف نبود ، خدا می دونه چه بلای سرش می اومد با این حال (حجیم تر شدن ، سنگین تر شدن ) باز هم می شه راحت توی جیب گذاشت و استفاده کرد . اصلا تو ذوق نمی زنه ...

فرست لود

دیوایس رو که روشن می کنید ، با گرافیک نه چندان دلچسبی روشن می شه ، و اعلام می کنه که لودینگ داره انجام می شه .
    اولین سوالاتی که پرسید ، زبان بود و Region که برای رادیو استفاده می کنه ، ولی فرقی نمی کنه اصلا و ابدا ...
    من "پی سی" ام پاک نبود ، برای همین هم تا دو روز به سیستم وصلش نکرده بودم، خود دیوایس هم چیز چندانی نداره، یه آهنگ داره و 4 تا فیلم ، که تبلیغ Q5 و I7 هست و 2 تای دیگه که به راحتی برتری دیوایس در "ال سی دی" و تصویر و رنگ ها رو به رخ می کشه ، از زاویه دید هم که نگم، بهتره ، مثل مرد، به اندازه یه اپسیلون هم تغییر نمی کنه تو زاویه های مختلف ...

فعلا قسمت اول رو تقدیم می کنم ، تا بریم سراغ بقیه چیز ها .

فعلاً
    یا حق
    Last edited by akhoond; 29-01-2010 at 21:05.

12. 8 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی ، تا اینجا ، متاسفانه 2 _ 3 بار مجبور شدم ریست کنم از پشت ، البته من بد رفتار می کنم با دیوایسها معمولا ، با گوشی ، همین طور با پی سی ، پی سی که هیچ کس نتونسته هنگ اش کنه ، من کرده ام به هرحال ، به نظرم می تونست او اس قوی تری داشته باشه .
    اینکه اون اوایل بیش از حد عادی هنگ کنه و مجبور بشی reset کنی خیلی چیز عجیبی نیست و یه تجربه مشترک واسه همه کسانیه که تازه یه پلیر خریده ان (فرقی نمی کنه پلیر اول باشه یا دهم) .. از این لحاظ که بیش از حد عادی باهاش ور میری و خب دستگاه هم بنده خدا غریبی می کنه دیگه! ... یه مدت که بگذره، 80-90 درصد فعالیت های تو تبدیل میشه به یه سری فعالیت های روتین و در نتیجه فشار پردازشی سیستم هم معقول میشه و اون اتفاق کمتر میفته .. جای نگرانی نیست و خیلی هم به معنای ضعیف بودن دستگاه نیست..

14. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •