از نسخه 2010 استفاده ميكنيد؟اگر اينطوره بدون اينكه به اينترنت وصل بشيد روي گزينه Activate Trial كليك كنيد.بعد از چند ثانيه كه نتوتست به اينترنت وصل بشه صفحه جديدي باز ميشه كه ميتونيد Key را وارد كنيد.
از نسخه 2010 استفاده ميكنيد؟اگر اينطوره بدون اينكه به اينترنت وصل بشيد روي گزينه Activate Trial كليك كنيد.بعد از چند ثانيه كه نتوتست به اينترنت وصل بشه صفحه جديدي باز ميشه كه ميتونيد Key را وارد كنيد.
سلام
من می خوام برای آپدیت کسپراسکای 2008 ام از کلید استفاده کنم.
در واقع تا حالا با key file آپ نکردمش. قبلا چون نسخه 8 قابلیت آپدیت در 30 روز داشت همینجوری آپدیت میشد ولی الان میخوام از key file استفاده کنم.میرم توی سایتی که key ها هست ولی نمیدونم کدومو باید دانلود کنم به سال و نسخه مربوط میشه دیگه ! لطفا راهنماییم کنید!
trial رو فعال کردم...ولی کم کم داره تموم میشه...راه دیگه ای نیست
براي اينترنت سكيوريتي كاسپر از كليدهاي تحت عناويني چون KIS و براي آنتي ويروس كاسپر از عناويني چون KAV استفاده ميشه.
يك سريال دوستان قرار داده بودند كه در ليست سياه قرار داشت.از همون سريال در حالتيكه به اينترنت وصل نيستيد استفاده كنيد تا پس از تماس ناموفق كاسپر با سرور خودش صفحه مربوط به وارد كردن Key ظاهر بشه.يك كرك هم هست به نام Trial rest كه زمان 30 روزه Trial را مجدد صفر ميكنه.فقط قبل از دانلود اين كرك كه در صفحات قبل معرفي شده بايد كاسپر را غيرفعال كنيد تا آنرا بعنوان ويروس شناسايي نكنه.
منظور شما از عددهاي ديگه چيه؟
دوستان من هر چی میخوام به روز کنم نمیشه سریال رو هم وارد کردم و 184 روز اعتبار داره
Last edited by gggmail; 26-07-2009 at 17:37.
باید کانکت باشید.
من کانکتم دویت عزیزباید کانکت باشید.
جدیدن با موزیلا همه جا میتونم برم ولی اینترنت اکسپلولر و اپرا اصلا کانکت نمیشن
دوست عزيز شما با كرك و سريال كاسپر مشكل داريد يا با خود كاسپر؟اگر با خود كاسپر مشكل داريد لطفا مشكل خود را در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح نماييد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)