یعنی من یه بار بزارم این 80 مگ دانلود شه. بعد این آپدیت رو ذخیره کنم و اگه نورتون رو روی یه سیستم دیگه تصب کردم آپدیتهای ذخیره شده رو روی اون سیستم بریزم و دیگه احتیاج نیست دوباره 80مگ دانلود کنه؟ مثل ذخیره آپدیت های ناد 32؟
ممنون
یعنی من یه بار بزارم این 80 مگ دانلود شه. بعد این آپدیت رو ذخیره کنم و اگه نورتون رو روی یه سیستم دیگه تصب کردم آپدیتهای ذخیره شده رو روی اون سیستم بریزم و دیگه احتیاج نیست دوباره 80مگ دانلود کنه؟ مثل ذخیره آپدیت های ناد 32؟
ممنون
آخه نمیشه به این نرم افزارا اعتماد کرد. بیشتر وقتا کارهای عجیب غریبی انجام میدن. اینقدر ازشون باگ دیدم
مشکل از اینترنت من نیست اینترنت ایران خرابه. اینترنت رو از بورکینافاسو که نیاوردم.
23 هزار تومان دادم واسه adsl 128 سه گیگ. اینم وضعشه بعضی وقتا حتی نمیشه تو جیمیل هم رفت
خوب دیگه
کاریش نمیشه کرد
بای بسوزیم و بسازیم
سلام دوستان
نسبت به شرکت های دیگر نورتون خیلی خیلی باگ کمتر داره و به نظر من بهترین انتخاب هست .
دريافت نسخه جديد از TrialReset محصولات 2011 نورتون
(البته هنوز در نسخه بتا به سر ميبره)
لينک دريافت TrialReset v.3.0.1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چه سریعتر استفاده کنید nis2011
J467GMKT72QT7BWRT6RQJY4CM
JKGKBTKJT8DR4MPMX884PHRW4
J6XC2QWTYRBJ24XQMBXVGXR9Y
سلام داداش محسن جون
حرف نداری . عالیه . واقعا ما رو شرمنده کردی . خیلی زحمت می کشی . دستت درد نکنه .
واقعا لطف می کنی .
انشالله همیشه سلامت باشی .
سلام
خواهر من توی بانک کار می کنه و کامپیوتر های بانک با هم شبکه هستن و یه دونه از کامپیوتر ها ویروسی شده زده اون یکی ها رو هم ویروسی کرده و در ضمن کامپیوتر های بانک ضعیف و در پیت هستش بنابر این نمی خواد روی یک به یکه کامپیوتر ها نورتون نصب کنه چون خیلی سنگین میشه.
حالا می خواستم بدونم آنتی ویروسی هست که فقط روی سرور بریزیم و همه ی کامپیوتر های شبکه رو اسکن کنه؟
تا اونجا که می دونم Norton Internet Security 2011 بدرد اینکار نمی خوره به نظرم باید از Symantec Endpoint Protection استفاده کرد اگه این طوریه چه جوری باید این کارو کرد؟
دوستان من این نورتونه 2011رو نصب کردم و آدبیت کردم ولی این صفحه اومده و نمیره من یه ایمیل الکی بش دادم ولی بازم میگه رمز عبور بده
چی کنم؟
![]()
داداش این که کار نمیکنه لینکش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)