پروداکت گوشی من 0569601 ایا میتونم اپدیت کنم.و ایا در اپدیت جدید مشکل صدای کم رادیو,سرعت پایین گوشی و هنگ کردن هنگام استفاده از هند فری حل شده.ویبره گوشی من عشقی کار میکنه ایا سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
پروداکت گوشی من 0569601 ایا میتونم اپدیت کنم.و ایا در اپدیت جدید مشکل صدای کم رادیو,سرعت پایین گوشی و هنگ کردن هنگام استفاده از هند فری حل شده.ویبره گوشی من عشقی کار میکنه ایا سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
تغییرات محصوصی نداره
فقط باگ ها برطرف شده (به گفته سایت نوکیا)
برای این که فارسی هم روی گوشی داشته باشی
باید پرئداکت رو به 0561234 تغییر بدی تا هم فارسی داشته باشی هم بتونی اپدیت کنی
مشکل ویبره فکر کنم سخت افزاری باشه (کامل تر توضیح بده چجوری عشقی میزنه)
بله در اپدیت ورژن 20 مشکل هنگ کردن به طور کامل حل شده ولی من به ورژن 30 اپدیت نکردم ببینم چی شده
اگر هنگ ههنگام تماس و ثطع اون هم حل شده باشه عالیه
سلام دوستان
ورژن جدید برنامه IR Daroo روی N85 نصب میشه اما موقع اجرا application Will Be Close میده و اجرا نمیشه..جریان چیه ؟!
فکر کنم کلا این برنامه هر چند که جاوا هستش رو FP2 مشکل داشته باشه ...
بعضی وقت ها کار میده بعضی وقت ها نه.
Last edited by ali shah; 08-07-2009 at 15:26.
دوستانی که این گوشی رو خریدن ازش راضی هستن ؟
یه سوال دیگه از لحاظ کیقیت تصویر این گوشی با گوشی های سامسونگ که Oled دارن از لحاظ تصویر بهترن یا نه ؟
ممنون
گوشی های جدید سامسونگ کیفیت LCD شون AMOLED هستدیروز دست یکی از دوستان یه S8300 دیدم کیفیت صفحه نمایش و رنگ بندیش خیلی دلنشین بود..N85 خیلی خوبه اما یه جوریه انگار رنگش پخشه..البته در مقایسه با گوشی های جدید سامسونگ گفتم..
ممنون
اگه از دوستان تمایلی به فروش این مدل گوشی داشت من در خدمتم .
بعضی از برنامه های جاوا روی گوشی های نوکیا مخصوصاfp2اجرا نمیشن
شما فکر نکنید که وقتی یه برنامه جاوا هستش رویه همه ی گوشی ها اجرا میشه مثلا برنامه شاغول برای گوشی های شتاب سنج دار که جاوا هستش روی n85اجرا نمیشه
یا بازی فرار از زندان میپره بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)