سلامم...
والا من موووندم این مدل سونی مگه چی بیشتر داره که شما ره اینقدر شیفته ی خودش کرده؟؟ البته قبول دارم یکسری مزایای بنظر بنده مختصر داره ولی نه اووونقدر که شما اینجوری مردد باشین......اینم فراموش نکنین که سونی برند معتبرتریه!! دی:
![]()
سلامم...
والا من موووندم این مدل سونی مگه چی بیشتر داره که شما ره اینقدر شیفته ی خودش کرده؟؟ البته قبول دارم یکسری مزایای بنظر بنده مختصر داره ولی نه اووونقدر که شما اینجوری مردد باشین......اینم فراموش نکنین که سونی برند معتبرتریه!! دی:
![]()
یه خبر جدید بدم سری جدید لپ تپ های HDX18t با مدل های 1255ee و 1275ee وارد بازار خاورمیانه شده
تنها فرقاشونم از سری 11 رو در عکس زیر بینید.بلاخره کارت گرافیک جدید ار اچ پی دیدیم.
HDX18t serie 11
HDX18T serie 12
اینم تفاوت کارت گرافیکاشون .فرق آنچنانی ندارن اما خوب جدید باز بهتره :d
[URL=http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html]
[URL=http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-130M.13789.0.html]
Last edited by samoeli; 27-03-2009 at 19:46.
خبر خوبی بود samoeli
توووی همین مروری که خودت گذاشتی نشون میده تفاوتشون فقط توووی کارت گرافیک نیستش....توی نمایشگر و توان مصرفی کلی سیستم هم هستش.ضمنن کارت GT130M توووی بنچمارکها نشون داده که توووی بعضی بازیها از 9600GT عقبتره!! ظاهرن یک معماری هم دارن
ببین Radeon HD 3650 از 9600GT ضعیفترهdv5-1135 dv5-1235 fw290jqb گير كردم اين سونيه اگه يه جا معتبر پيدا كنم سريع اقدام ميكنم هم گرافيش عاليه هم
پس فكر كردي چرا مردد موندم!! اگه ضعيفتر نبود كه 100% سوني بر ميداشتم !! همين يكم ضعيفتر بودنش باعث شده كه به hp بيشتر فكر كنم!ولي خودمونيم زياد هم اختلاف ندارن توي benchmark كلي كه ديدم 9600 gt رديف 50 بود و radeon 3650 رديف 65 بود!!! جفتشون فكر كنم واسه بازي مناسب باشند
شرمنده بابت تاخیر در پاسخ.
اون فایل exe هم برنامه آپدیت هست و هم آخرین بایوس رو شامل میشه.
من هم DV5 دارم، البته یکی از مدلهای استرالیایی هست نه اماراتی که کانفیگی شبیه به 1070 داره. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من اگه جای تو بودم سونی میگرفتم تا بعدن پشیمون نشم! بنظرم hp مال اوووناییه که یخورده توووی زمینه ی سخت افزار حرفه ای ترن! ولی سونی مال اوناییه که به شیکی و قشنگی بیشتر اهمین میدن! البته این یک نظر شخصیه! مثلن یکی از مسائل dv5 همین آلومینیومی بودن قابش هست که باعث رسانایی بالای گرماییش میشه و خیلی از کاربرای ناوارد ترس برشون میداره! مخصوصن اگه یک مدتی کار کرده باشه و هیتسینک و فن هاش گرد و خاک هم گرفته باشه! بنظر من استفاده از کیس قاب پلاستیکی بهتر بود چونکه باعث میشه گرما یکجا تجمع داشته باشه و پخش نشه تا کاربر عادی ترس برش داره فقط ایراد اینه که فن و هیتسینک بزرگتری میخواد و فن بیشتر باید کار کنه تا گرما ره دفع کنه.خودم شخصن فقط از سری hp hdx و توشیبا کوزیموی سفید خوشم میاد!
دوستان 1135 دار این مدل فینگر پرینتر مگه نداره!! ؟؟
من ندارم،ولی از نزدیک که دیدمش،نه نداشت،و تا انجایی که من دیدم 1کانفیگ بیشتر نبود،حالا شایدم کانفیگ های دیگرش داشته باشن.
بزار یک چیزی بهت بگم،اگه گیرت سر اینه که این مدل فینگر پرینت نداره،خیالت رو راحت کنم که چیزه شاخی نیست،فقط واسه کلاس گزاشتن خوبه،زیاد کاره خاصی نمیکنه،من خودم میخواستم 1135 بگیرم قبلا،چیزه جالبی هست،دیگه حالا خودانی.
امیدوارم توانسته باشم کمکت کنم.
اقا كشتين مارو!! نه نداره!!!!!!نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)