ببینید مرطوب کننده های ایرانی پوست چرب رو که کلا من پیشنهاد نمیدم....ولی اگه اصرار دارید میتونید از مرطوب کننده فاقد چربی فیس دوکس استفاده کنید
هیچ مرطوب کننده ای هم باعث بهبود جوش صورت نمیشه...همه ش جملات تبلیغاتی هست
ببینید مرطوب کننده های ایرانی پوست چرب رو که کلا من پیشنهاد نمیدم....ولی اگه اصرار دارید میتونید از مرطوب کننده فاقد چربی فیس دوکس استفاده کنید
هیچ مرطوب کننده ای هم باعث بهبود جوش صورت نمیشه...همه ش جملات تبلیغاتی هست
پس در مرحله ی آخر آکوتـان براتون تجویز شده. داشتم تعجب میکردم ، دکترهای پوست همیشه از قرصهای ضعیف شروع میکنن
و در صورت نگرفتن نتیجه از داروهای قویتر استفاده میکنن. جوشی نیست که آکوتان از بین نبره ولی عوارضش بر روی دستگاه کبد
و ... رو نمیشه نادیده گرفت..
بـرای جلوگیـری اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که برین یه رشته ی ورزشی که عرقتون رو در بیاره یعنی فعالیتـــــش زیاد باشه.
ورزش خیـلی گام مهمیه. شیرینی جات ، چربی جات ، گرمی جات تعطیل ! درعوض به مصرف مواد خنک رو بیارید ، طبق تجربه بهتون
میگم از خوراک ماست و اسفناج - کاهوی خالی - اسفناج خالی و خام - ماست و خیار تغذیه کنید که بهترین داروهه. اگه صورتتون مو
درمیاره اصلاح نکنید و همیشه ته ریش داشته باشید. با جوشها ور نرید... !
بازم برای تاکیــد میگــم ورزش و اون تدابیر لازم در رژیمهای غذایی حتمن باید انجام بشه. هر دکتری هم که برین این رو بهتون گوشزد
خواهد کرد. اگه سنتون بین 16 تا 20 هست که کاملن طبیعیه و این جوش ها باید دوره ی خودش رو طی کنه ولی میشه کنترلش کرد.
اگه هم بالای 20 سال دارید که دیگه کم کم مشکلتون برطرف میشه. اصلن دائمی نیست خیالت راحت.
ماشالله چقدر اطلاعات دارید شماها
دیدید کنار بینی بعضی اوقات مویرگ های زیر پوستی قابل رویت تشکیل میشه که با بالا رفتن سن بیشتر هم میشه برای درمانش چه کرم یا محلولی رو پیشنهاد میدید ؟
من خودم اینو پیدا کردم به نظرتون موثره ؟ حالا قیمتش هم مهم نیست فقط جواب بده
Plant System Cleansing Miceller Water (محلول رزاکالم ضد قرمزی پلنت سیستم)
پاک کننده ایده آل برای پوستهای حساس و فوق حساس
دارای خواص درمانی برطرف کردن التهاب و قرمزی پوست
کمک به درمان رزاسه (مویرگهای زیرپوستی قابل روئیت)
در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم.
مویرگهای قابل رویت سطح پوست اطراف بینی و لپ که broken capillary نامیده میشن بیشتر در پوستهای حساس وجود دارن.
از شرایطی که تشدیش میکنه :
- محیطهای گرم
- وزش باد به سمت صورت
- سوختگی ( مثلن آفتاب سوختگی )
- وقتی که از یک محل به محلی دیگر با دمای بسیار متفاوت برین
- هرگونه فشاری که روی صورت وارد بشه ( مثلن گاهی پشت کامپیوتر دستتون رو میزارین روی لپتون ناخوداگاه )
من شنیدم براش کرمهایی با ادعای بهبود این هست. ولی قطعی ترین راهش لیزر.
ضمنن ویتامین سی هم مصرف کنید.
آره پوست صورتم حساسه
اونقدرا تو چشم نیست ولی چون پوست صورتم روشنه به این خاطر تو آینه زیاد دقت کنی دیده میشه
ممنون![]()
از محلول رزاکالم ضد قرمزی پلنت سیستم میتونی استفاده کنی کار این محصول اینه که
- پاک کننده ایده آل برای پوستهای حساس و فوق حساس (آرایش صورت و چشم)
- دارای خواص درمانی برطرف کردن التهاب و قرمزی پوست
- کمک به درمان رزاسه (مویرگهای زیرپوستی قابل روئیت)
من یه ماسک خیلی راحت رو برای کسایی که از جوشاشون خسته شدن یا موهایی دارن که شوره داره پیشنهاد میکنم من امتحانش کردم الان جوشم خیلی کم شده و سرم اصلا شوره نداره
یه قاشق چای خوری جوش شیرین
یه قاشق مربا خوری عسل مرغوبی که به هیچ عنوان شکرک نزنه
دو قاشق سوپ خوری آب
بعد از استحمام کامل که سر جوشا بازه فقط کافیه این رو به پوستتون بمالین و چند ثانیه ماساژ و بعد هم شستن پوست و آبکشی
برای مو نیازی یه عسل نیست فقط جوش شیرین کافیه
یکم سوزش رو داره اما باعث میشه که پوستایی که باز هستن خشک بشن
خودم حتی سر جوشام رو باز میکنم که به خوردش بره و خیلی بهترم
البته من زیاد جوش نمیزنم اما همونم خوب کرده
دوستان موادی مانند الکل ، آبلیمو و سرکه برای جوش مفیده یا مضر ؟!
من الان از یه ژل دارم استفاده میکنم .... یکی از دوستان استفاده کرده بود نتیجه گرفته بود
اصلن و ابدن ؛ بـــه هیچ وجه این کارو انجام نده آقا آرش. یعنی به طـور کلی
هیچوقت راهـــکارهایی که این و اون میزارن جلوی پات رو همینطوری انجام
نده. استفـــاده از آبلیمو و سرکه به شدت به پوستتون آسیب میزنه. باعث
میشه در روی پوستتون فرو رفتگی هایی ایجاد بشه که گاهن خیلی عمیق
هستن ( در نقاط جوش )؛ این تاکید من رو کاملن جدی بگیر.
زدن مواد اسیدی به پوست باعث چروک خوردن پوست میشه
و الکل هم باعث میشه جوش زخم بشه که یه حالت سوختگی به خودش میگیره و جاش هم میمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)