تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 394 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از وفتی که میزارین
    یک فکر دیگه ای هم به ذهنم رسیده میخوام نظرتون رو بدونم
    می خواهم یک نت بوک Acer Aspire One d250 بخرم و یک ریکوردر ارزون با حجم پایین حالا اگه بخوام مثلا تا نهایت 100 تومان هزینه کنم چیز بدرد بخوری می تونم بخرم ممنون میشم چند تا گزینه مناسب در رنج زیر 100 تومان (هر چی ارزون تر بهتر ) پیشنهاد بدین
    من هم یه Aspire دارم (البته چند سال پیش واسه ام آوردن) ... سری خوبیه .. اما در مورد سوالت:

در حد 100 تومن می تونی 1 گیگ ux رو بگیری که باید 105 تومن باشه ... ویس ریکورد PX720 رو بگیری که 75 تومنه ... دیگه بعدش باید بری سراغ پلیرها : کارای iriver و سری u سامسونگ کیفیت ضبط خوبی دارن و میشه با 70-80 تومن جور کرد.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

دوستان ، چند روز پیش ، یکی از دوستان داشت با 5800 اش بازی می کرد ( با این قابلیت Accelerometer sensor ) داشتم به این فکر می کنم این سنسور ، تو دیوایس های مختلف ، به خوبی عمل می کنن ، یا مثلا به طور مشهودی عملکرد بهتری داره ؟
    آیا تا به حال این سنسور تو این دیوایس ها مقایسه شده ؟ تقریبا عین همه اند ؟
    *** یا من دارم مته یه خشخاش می ذارم و این قدر شبیه هم / عملکرد خوب دارن که دیگه این بحث ها پیش نمیاد ؟

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله من هم 5800 داشتم هم یه سونی اریکسون دستم بود که این سنسور رو داشت و هم ایفون که دارم
    ایفون از همشون بهتره با کوچکترین تکون تشخیص میده درباره اون دو تاهم بهتره صحبت نکنیم

5. 2 کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.

ظاهراً یه مدل جدید mp4 player از شرکت Transcend به بازار اومده: MP860. می‌خواستم بدونم آیا کسی این مدل رو داره، یا از کیفیت و دوامش مطلعه یا نه. ممنون می‌شم اگه کمکم کنین.
    اگر در مورد دوام و کیفیت MP850 هم خبر دارین، لطفاً کمکم کنین.

ممنون.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

ظاهراً یه مدل جدید mp4 player از شرکت Transcend به بازار اومده: MP860. می‌خواستم بدونم آیا کسی این مدل رو داره، یا از کیفیت و دوامش مطلعه یا نه. ممنون می‌شم اگه کمکم کنین.
    اگر در مورد دوام و کیفیت MP850 هم خبر دارین، لطفاً کمکم کنین.

ممنون.
    برای کسی که محدودیت بودجه داره (بودجه پایین-امکانات زیاد-حافظه بالاتر از متوسط) انتخاب بدی نیست ... اما اگه به کیفیت بیشتر اهمیت بدی، توصیه میشه از بین مارک های معتبرتر انتخاب کنی ... مثلاً از کریتیو هنوز فکر می کنم بشه zen v plus رو پیدا کرد که با قیمت و امکانات مشابه، کیفیت بالاتری نسبت به این مدلها داره ...موزائیک (باز از کریتیو) ، و کمی بالاتر Creative zen (که افزایش حافظه هم داره) و نیز irviver سری E موجوده.

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من هم یه Aspire دارم (البته چند سال پیش واسه ام آوردن) ... سری خوبیه .. اما در مورد سوالت:

در حد 100 تومن می تونی 1 گیگ ux رو بگیری که باید 105 تومن باشه ... ویس ریکورد PX720 رو بگیری که 75 تومنه ... دیگه بعدش باید بری سراغ پلیرها : کارای iriver و سری u سامسونگ کیفیت ضبط خوبی دارن و میشه با 70-80 تومن جور کرد.
    سلام دوستان
    با راهنایی های شما قصد خرید ریکردر سونی سری ux 2 gb رو کرده بودم اما جایی که رفتم فقط 1 یا 4 گیگ شو داشتن در ضمن به این مدل هم برخوردم که قیمتش وسوسم کرده چون هیچ اطلاعاتی راجع بهش نداشتم می خواستم نظرتون رو بدونم کینگستون مدل dvr -904
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا چد تا سوال
    dvr با ریکوردر فرق می کنه ؟ کلا یعنی چی ؟
    حتما می خوام نظرتون رو بدونم با توجه به قیمت و کارایی و کیفیت ( قیمت 4 گیگ این کینگ 125 تومان بود)
    کدوم پیشنهاد میشه
    کسی این مدل کینگ رو داره یا ازش استفاده کرده ؟؟؟
    ممنون از زحماتی که می کشید یا علی به امید پیروزی..

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

درود به همه
    اقا این سرعت پردازش d2+ از s9 بیشتره؟
    یعنی این کندی که توی مرور عکسها و لودینگ های کند توی d2 وجود داره یا نه؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    با راهنایی های شما قصد خرید ریکردر سونی سری ux 2 gb رو کرده بودم اما جایی که رفتم فقط 1 یا 4 گیگ شو داشتن در ضمن به این مدل هم برخوردم که قیمتش وسوسم کرده چون هیچ اطلاعاتی راجع بهش نداشتم می خواستم نظرتون رو بدونم کینگستون مدل dvr -904
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا چد تا سوال
    dvr با ریکوردر فرق می کنه ؟ کلا یعنی چی ؟
    حتما می خوام نظرتون رو بدونم با توجه به قیمت و کارایی و کیفیت ( قیمت 4 گیگ این کینگ 125 تومان بود)
    کدوم پیشنهاد میشه
    کسی این مدل کینگ رو داره یا ازش استفاده کرده ؟؟؟
    ممنون از زحماتی که می کشید یا علی به امید پیروزی..
    digital voice recorder
    وقتی میگیم ریکورودر معمولا منظورمون همینه گرچه اگه بخوایم ملا لغتی باشیم آره ریکوردر معنی عام تریه(عام به معنی جامع تر)

دنبال کینگ یا مارکای متفرقه نرو .در مورد ریکوردر فاصله بین مارک های گمنام وبی نام به مراتب بیشتر از یه پلیر محسوس میشه
    در مورد ریکوردر روی این برند ها تحقیق کن

سری یو ایکس سونی هم جدیدتره هم مقرون یه صرفه تره در هر حال اگر دقیق تر توضیح بدی چه چیزی رو میخوای ریکورد کنی شاید بشه بیشتر راهنماییی کرد.
    سونی
    الیمپیوس
    سامسونگ
    Last edited by sastwhc; 27-11-2009 at 00:27.

12. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان

مدل e200 از iriver در ایران موجود هست؟(قیمت)
    و چه فرقی با e150 داره؟
    باتشکر نیما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

digital voice recorder
    وقتی میگیم ریکورودر معمولا منظورمون همینه گرچه اگه بخوایم ملا لغتی باشیم آره ریکوردر معنی عام تریه(عام به معنی جامع تر)

دنبال کینگ یا مارکای متفرقه نرو .در مورد ریکوردر فاصله بین مارک های گمنام وبی نام به مراتب بیشتر از یه پلیر محسوس میشه
    در مورد ریکوردر روی این برند ها تحقیق کن

سری یو ایکس سونی هم جدیدتره هم مقرون یه صرفه تره در هر حال اگر دقیق تر توضیح بدی چه چیزی رو میخوای ریکورد کنی شاید بشه بیشتر راهنماییی کرد.
    سونی
    الیمپیوس
    سامسونگ
    ممنون دوست عزیز
    قبلا با دیگر دوستان هم مشورت کردم گمان کنم بهترین گزینه همین سری ux هست

الیمپیوس ظاهرا کمیابه (تو شهرستانم )اگه قرار باشه از اون بخرم تا حداکثر 130 چه مدلیش رو پیشنهاد میکنید
    نسبت به سونی بهتره یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •