سریال دیشب ساعت چند شروع شد ساعت 10؟ ما غافلگیر شدیم ساعت 10:30 زدیم کانال 1 دیدم داره میده البته بیشترشو دیدیم از اونجا که داشتن کاهنارو میاوردن قبل از اون چند دقیقه پخش شده بود اتفاق خاصی نیفتاد؟
سریال دیشب ساعت چند شروع شد ساعت 10؟ ما غافلگیر شدیم ساعت 10:30 زدیم کانال 1 دیدم داره میده البته بیشترشو دیدیم از اونجا که داشتن کاهنارو میاوردن قبل از اون چند دقیقه پخش شده بود اتفاق خاصی نیفتاد؟
ساعت 10.25 شروع شد
دقیقا شروعش از اونجا بود که کاهنان رو از تو زندان آوردند بیرون
کسی تصویری از لحظلت جوان شدن زلیخا نداره
بذاره اینجا؟
دیشب خیلی قشنگ بود خدایی حال کردم..... چند هفته بود دیگه شورشو در اورده بودن همش تکراری ولی این هفته خیلی توپ بود ... زلیخا هم از اولش خوشگلتر شده بود
![]()
جریان چیه که یوزارسیفم با ریش و عمامه و اینا اوردن؟؟
خواستن اسلامیزیسیون کنن؟
عجب !!! پس اینا از اون زمان مد بوده که الان شیوخ ما به کار میبرن
آره ، این هم سن مادر بزرگ منه ولی خوب گریم کننده های صدا و سیما ماهر ترین آرایشگر ها هستن به اضفه ی اینکه وسایل زیادی هم در اختیار دارن.... اون تیکش باحال بود که زلیخا زیر پارچه یه حرکاتی انجام میداد..... من فکر کردم داره برک میزنه...
باید یک نمره 20 در کارنامه خانم ریاحی ثبت کرد.حقیقتا توی این سریال بسیار هنر مندانه و تاثیر گذار ایفای نقش کرد.
و عجب خدای مهربونی داریم اما قدرشو نمیدونم .حتی به زلیخایی که زمانی بت پرست و هوسران بود هم بی اعتنا نیست و جواب ندای دل شکستشو به زیبایی هرچه تمام ترداد .
موی کاموایی و چشمهایی نقاشی شده
الآن که خیلی خوشگل تر از قبل شده اصلش هم همینه زلیخا به دوران قبل از ازدواج حدودا 14 سالگی بر می گرده پس طبیعیه که خوشگل تر می شه
نه بابا بیچاره فقط47سالشه فقط47(متولد1340)![]()
Last edited by mahsa1469; 21-03-2009 at 18:53.
اتفاقا اینو میدونم که عمامه و اینجور چیزا از زمان پیامبر اسلام بوده حالا از زمان حضرت یوسف رو نمدونمعجب !!! پس اینا از اون زمان مد بوده که الان شیوخ ما به کار میبرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)