سی پی یو من شما , سی پی یو شما کجا.
رم هم که 3 گیگ فرق میکنه .
من احتمالا تابستون یه Core 2 Quad بخرم که بهترین سی پی یو برای بازی , + 2 تا رم 2 گیگ .
سی پی یو من شما , سی پی یو شما کجا.
رم هم که 3 گیگ فرق میکنه .
من احتمالا تابستون یه Core 2 Quad بخرم که بهترین سی پی یو برای بازی , + 2 تا رم 2 گیگ .
من هر وقت خاستم برم بازی رو بگیرم وقت نشده این 1 - 2 روزه می رم
راستی قضیه ویروسی شدن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی ویروس داره؟؟؟؟
سلام
یک جا دیدم نوشته بود پچ برای آزاد کردن مسابقاتی مثل dirt و drag ولی هر گی دنبال لینک دانلودش گشتم پیداش نکردم می خواستم بگم اگر کسی احیانا این پچ رو برای دانلود دید به ما بگه
با تشکر![]()
![]()
![]()
سلام دوستان
بعد از چند مرحله رفتن . تازه به قابلیت های بالای بازی پی بردم. بازی بسیار زیباست. من که اصلا افت فرم یا تیک تصویر ندارم. با گرافیک بالا به روونی یه کنسول بازی می کنم. فقط این نور پردازی یه خورده اذیت میکنه. من نمیدونم این بازی راه مخفی کم داره یا من نمیبینمشون. چون همش این خورشید تو چشممه حتی تو تونل. تازه انعکاسشم تو آسفالت میفته. این تنها ایراده.همین.
داداش قربونت خدا عمرت بده. اگه گیر اوردی آمار بده ملت و نذار تو خماری. دنبالش باش
با تشکر............
کسی نیست جواب بدهراستی قضیه ویروسی شدن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی ویروس داره؟؟؟؟
ظاهرا که ویروس داره . چون من هم نصب کردم . task manager غیر فعال شده . البته حالا یه جوری باها سر می کنم . تا تموم بشه بعد که پاک کردم . ویروس کشی می کنم.. نمیشه از بازی گذشت.
سلام
باتئجه به اینکه اینجا تاپیک این بازیه و محلیه برای گفتن نظراتمون در موردش - من هم نظرم رو بعنوان یکی از طرفداران دیرینه NFS میگم... بنده با خرید undercover پولم رو دور ریختم. همین. NFS برای بنده تمام شدست.
من یه روشی میگمکه تاسک مننجرتون باز شه , اما خب حداقل برای تشکر یه دکمه تشکر بزنید .
برید توی run و اینو تایپ کنید :
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
بعدش حله و درست میشه.
البته ممکنه برای بعضی ها یک بار مصرف باشه یعنی هر بار بخواید باز کنید باید دوباره اینو بزنید.
دوست عزیز متشکرم. برای بنده همون یه بارم بازی نشد. ولی از حسن توجه شما متشکرم.
اخرش ویروس داره یا نه. ویروس یابه من که win32 رو شناسایی کرده. همون اول که نمی ذاشت بازی رو نصب کنم. منم پاکش کردم. فعلا که دارم بازی می کنم. با وجود اینکه ویندوز مشکل پیدا کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)