Hi.
I think You can use "speak English like an American" that I have the mp3 exercises,
and I dont know about its book whether it has or not.
but it is so useful and used for accent training .
You just need to look for it.
Have fun
Hi.
I think You can use "speak English like an American" that I have the mp3 exercises,
and I dont know about its book whether it has or not.
but it is so useful and used for accent training .
You just need to look for it.
Have fun
اگر تو قم هستین فکر کنم کانون زبان ایران اونجا باشه که به نظر من یکی از بهترین مراکز یادگیریزبان در کشور هست که در بسیاری از شهرهای کشور هست ...سلام به همگی قمیهای عزیز اموزشگاههای خوب این شهر را معرفی کنند
همچنین یک دوست قمی تو همین سایت داشتیم که توی یکی از زبانکده های قم تدریس می کرد ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی کانون توی سایتش اسمی از قم نیستفکر می کردم حداقل یکی دو تا قمی بیان جواب بدن
![]()
با سلام
می خواستم ببینم میشه یه مترجم متون خوب بهم معرفی کنید؟
من 2 برنامه مترجم پارس(تعریف زیاد کردن) و Power Translator 12.0 و آریا رو دیدم اما نمی دونم کدوم مناسبه
[/URL]
Last edited by cesc.cesar; 27-03-2009 at 22:50.
هیچ کدوم!!
جدا میگم. همشون خیلی خیلی لنگ میزنن.
سلامممنون ولی کانون توی سایتش اسمی از قم نیست فکر می کردم حداقل یکی دو تا قمی بیان جواب بدن
من خیلی تو این زمینه اطلاعات کافی ندارم ، ولی به نظرم خود آموزشگاه مهم نباشه ، اون استادی که انتخاب میکنید باید حرفه ای باشن ... حالا چه تو گویش باشه ، چه تو کانون زبان ، چه تو آموزشگاه جام جم !!
ولی شنیدم که جام جم یکی دوتا استاد خوب داره !! بهتره از mohammad.clrgyman بپرسی ، همون کسی که C.breezy معرفی کرده !!
جناب Top.Noth هم تو شهرهای مختلف آشنا زیاد دارن ، ولی خیلی وقته پیداشون نیست !!!
من با پارس کار کردم ، از power translator که خیلی بهتره !!!
ولی جفتشون به قولی دوستمون خیلی خیلی می لنگن ، در واقع اصلا مترجم نیست.... ولی اگه خواستی تجربه کنی ، پارس بهتره !!!
بعد می خواستم بدنم آخرین ویرایش اکسفورد که تو بازار هست چنده؟7؟
برادر من تو کانون تدریس میکنه میگه اکثر شهرهای کوچیک مثل آباده استان فارس کانون دارن ولی 99% احتمال میدم قم کانون نداره حالا دلیلش چیه معلوم نیست.
من تقریبا تو reading خوبم listening هم معمولیه ولی مشکلم تو ساخت جمله و صحبت کردنه که خیلی کندم چطور میتونم تقویتش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)