ببینم الان قیمت w902 چنده و فکر می کنین گوشی خوبی هست؟(در مقایسه با g900) ...البته به غیر از صفحه لمسیش
ببینم الان قیمت w902 چنده و فکر می کنین گوشی خوبی هست؟(در مقایسه با g900) ...البته به غیر از صفحه لمسیش
به نظرم باید قیمت رو از تاپیک خودش بپرسی...و اینکه خب از نظر صدا که 100% w902 بهتره چون سری صدا هست...البته نباید از کیفیت عالی صدای جی 900 بگذریم ...و از نظر من دوربینش هم در حد جی 900 است چون در واقع اونم کمرا فون نیست
البته من هنوز عکس های w902 رو ندیدم..چون هنوز کسی نخریده که عکس هایی که توسط خود مشتری گرفته شده ببینیم...و همشون عکس هایی هستن که سایت ها گذاشتن و با عکس هایی که خودمون می گیریم خیلی فرق دارن
آقا خوشبحالوت...من یکی که می ترسم جی 900 رو هک کنم...کسی تا حالا هکش نکرده؟؟که ما هم از تجربش استفاده کنیم؟؟
جی 900 یه فدایی می خواد...پلیییز
ما که جرات این کارا رو نداریم![]()
ای بابا این حرفا چیه فدایی کدومه اینها همشون مثل هم ان من حاضرم هر هکی خواستی اول رو گوشی خودم 700 تست کنم بعد به شما اوکی بدم...![]()
بابا ایول...ما تازه کاریمو ترسو...
تعارف اومد نیومد داره مخصوصن در مورد من یکی
می خواستم هک افزایش صدا روش انجام بدم و هکی برای دوربینش البته اگه وجود داره
..اگرم هم نشد بازم ما چاکریم..
من g900 خودمو روز دوم هک کردم
آخه اصلا هک به حساب نمیاد
یه نرم افزاره on و off میکنید دیگه
هک افزایش صدا رو هم نریختم چون نیاز ندیدم و نخواهم ریخت
چرا؟
چون مخصوص g900 نیست
![]()
چه عجب بالاخره تو هم g700 رو شوهر دادی رفت...
یادته چقدر اصرار میکردیم هکش کن میگفتی نه...
حالا چی شد که به این نتیجه رسیدی؟
اییییی شما هم اد دست گزاشتی رو کارایی که من بهشون دست نمیزنم چون توی این هک ها فایل های خود گوشی انگولک میشه ... نه اینکه یه چیزی اضافه بریزیم و بعد هم یاکش کنیم...
موافقم
نه بابا با هم مجلی نداشتم قفط وقت نداشتم . تازه میخاستم اوب آپدیت کنم گرفتار بودم..![]()
سلام یه سوال این g700 بیزینس (بدون دوربین) نمی دونید کی میاد؟ یا با چه قیمتی میاد؟
ضمنا منم g700 رو هک کردم برای ساین و افزایش صدا البته افزایش صدا فرقی نکرد دنبال هک دوربینشم کسی ندیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)