امتیاز پی سی 93% شده؟
امتیاز پی سی 93% شده؟
شنیده هام حاکی از اینه که تو euro 2008 ماله x360 مربی های واقعی رو نشون میداد ! حال می خوام بدونم تو این فیفا ، نسخه ی PC مربی نشون می ده یا نه ؟ مثلا این آقاهه که این پایین هست رو ،درست کرده؟!!!
نه دوست عزیز فکر نکنم که مربیها رو نشون بده .
1 : یورو تیمهاش کم بود و واس اونه که مربیها رو نشون میداد.
2: در فیفا کم کم 15 لیگه و هر لیگ کم کم 10 تیم داره و به غیر از تیمهای ملی حالا چطوری میخواد این همه تیمه رو مربیهاشون رو هم نشون بده؟
خب میتونه مربیهای مهم رو فقط نشون بده.
من تو یورو بعضی مربیها رو ندیدم.مث سر مربی فرانسه یا مال ایتالیا.
تو چه جوري نديدي من به خوبي يادمه كه ريمون دومنك رو ديدم ولي بيشتر تصوير مربي تيم خودتو ميبيني تو Euro
من چندین بار بازی ایتالیا با فرانسه کردم.
ولی حتی تو یک بازی سر مربی نشون نداد.
نه از ایتالیا نه از فرانسه![]()
واقعا عجيبه شايد كم بازي كردي چون من بازي رو تموم كردم ،ولي اين نشون دادن مربي ها زيادم جالب نبود چون هم خوب طراحي نشده بودن و هم رفتار ها و واكنشهاشون خيلي زود تكراري ميشد
اولا سلام به همگي در ثاني تو يورو 2008 نسخه پي سي هم مربي صاحب نام رو نشون ميداد مثل اتو ري هاگل مربي يونان و مربي صاحب نام اسپانيا آقاي آراگونس رو
كي گفته فقط تو 360 اينطوري بود تو پي سي خودم وقتي اسپانيا رو برميداشتم دائم آراگونس رو نشون ميداد.
در ضمن احتمالش خيلي هست كه مربيهاي صاحب نام رو تو فيفا 09 بازم نشون بده و حرف Easports-fifa رو بنده شخصا تاييد مي كنم كه ميتونه صاحب نام هارو نشون بده
ولی اگه رو نیمکت باشن که خیلی فوق العاده میشه.
همچنین این که مثل جام جهانی 2006 اول یه کره ی زمین رو نشون بده بعد همینطور نزدیک بشه خیلی قشنگه.
نه بابا حرفايي ميزني چه ربطي داره فيفا 2009 بياد از منوي 3 سال پيشش كپي برداره مطمئن باش براي زيباتر شدن بازي سوژه هايي بهتر از اين داره در ضمن آراگونس معمولا روي نيمكت نشون داده ميشد تو يورو ولي ري هاگل معمولا سر پا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)