تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 223 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

داره خودمونی میشه GoodPsycho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد شه*وت :
    اون زن ولگرد‌ در اصل یک فاحشه بود!
    و جان دو هم وسیله ای مثل کمربند ! ساخته بود ( توضیحش سخته ! ) و مرد رو مجبور کرده بود که اون رو بپوشه و با اون کارش رو با زنه انجام بده !! ( چه جمله ای شد ! )
    و اون مرد هم مجبور شده و اون کار رو انجام داده و بعدش هم که حال جنون بهش دست داد

در ضمن من هنوز شک دارم میلز نفر هفتم بود یا زنش !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

با سلام
    من معذرت میخوام میپرسم
    میشه لطفا بگید تکرار فیلم seven چه روز و چه ساعتی هست ؟
    با تشکر

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من معذرت میخوام میپرسم
    میشه لطفا بگید تکرار فیلم seven چه روز و چه ساعتی هست ؟
    با تشکر
    تکرارشو داد تموم شد ! به صفحه ی اول تاپیک مراجعه کن تایم تکرار برنامه ها اونجا هست !

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

«سينما يك» جديد در راه است .

رحيميان: انتخاب فيلم‌ها دشوارتر شده است ...

در حالي كه طي چند هفته‌ي اخير و در ماه مبارك رمضان شاهد پخش فيلم‌هاي تكراري در باكس سينمايي پنجشنبه شب‌هاي شبكه اول سيما بوده‌ايم، تهيه‌كننده اين برنامه از پخش سري جديد «سينما يك» ظرف دو-سه هفته آينده خبر داد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، شبكه اول سيما كه همزمان با ماه مبارك رمضان آخرين سري از برنامه «سينما يك» را تمام شده مي‌ديد، بدون اعلام قبلي فيلم‌هاي تكراري چون «جستجو در ناكجا آباد»، «سينه سرخ» و «دستبرد» را بدون استفاده از آرم سينما يك و در باكس اين برنامه به روي آنتن برد.

پخش فيلم‌هاي تكراري پنجشنبه‌ شب‌هاي شبكه اول پس از ماه مبارك رمضان نيز با به روي آنتن بردن فيلم تكراري « صعود از كي 2» ادامه پيدا كرد و اين هفته نيز سينمايي «مارتا» در باكس «سينما يك»، اما بدون استفاده از آرم اين برنامه به روي آنتن مي‌رود.

مهدي رحيميان، تهيه‌كننده سينما يك در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا كه علت اين مساله را جويا شده بود، از پخش سري جديد اين برنامه با ساختاري كاملا جديد خبر داد.

وي با تاكيد بر اين كه مجري-كارشناس برنامه «سينما يك» تغيير نمي‌كند و همانند گذشته شاهرخ دلكو است، به انجام تغييراتي در دكور و ساختار اين برنامه اشاره كرد.

تهيه‌كننده «سينما يك» در پاسخ به پرسشي درباره عناوين فيلم‌هاي مطرحي كه قرار است در قالب سري جديد اين برنامه به روي آنتن برود، اين گونه پاسخ داد: تاكنون نام فيلم‌ها، تقدم و تاخر آن‌ها براي پخش مشخص نشده و نمي‌توانيم از هيچ فيلمي نام ببريم.

رحيميان به تعداد اندك فيلم‌هايي كه مي‌توان از شبكه‌هاي تلويزيون ايران پخش كرد اشاره كرد و گفت: اين مساله انتخاب فيلم‌هاي را دشوارتر مي‌كند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا فيلم‌هاي «سينما يك» از ميان آثاري كه اداره كل تامين برنامه خارجي سيما خريداري كرده انتخاب مي‌شوند يا پس از انتخاب فيلم‌ها توسط تهيه‌كننده اين آثار خريداري مي‌شوند؟، گفت: ما ابتدا فيلم‌ها را انتخاب كرده و به اداره كل تامين برنامه سفارش مي‌دهيم و سپس فيلم‌ها خريداري مي‌شوند .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سینما یک این هفته :

مارتا " Bella Martha "

این فیلم محصول مشترک ایتالیا، آلمان، اتریش و سوئیس به کارگردانی ساندرا نتلبک، درباره مارتا زنی جوان است که سرآشپز یک رستوران خوب است. او زنی جدی و زندگیش تقریباً از عواطف خالی است. وقتی تنها خواهر مارتا در یک تصادف رانندگی جانش را از دست می‌دهد و خواهرزاده هشت ساله او به نام لینا بی‌سرپرست می‌ماند، مارتا تصمیم می‌گیرد تا پیدا شدن پدر لینا که در ایتالیا است از لینا مراقبت کند.

در این فیلم 109 دقیقه ای مارتینا گدک، ماگزیم فورست و سرجو کاستلیتو نقش‌آفرینی می‌کنند. این فیلم در سال 2002 در جوایز فیلم اروپا نامزد دریافت جوایز بهترین بازیگر مرد و زن بود که سرجو کاستلیتو جایزه بهترین بازیگر مرد را از آن خود کرد. نتلبک، کارگردان این فیلم که متولد سال 1966 در آلمان است، در سال 2003 برای فیلم "مارتا" نامزد جایزه گویا بهترین فیلم اروپایی شد.

داره خودمونی میشه sphere's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پرخوری: مرد چاق اول فیلم

طمع: وکیل فاسد

تنبلی: مردی که یکسال!!! به تخت بسته شده بود

هرزگی(که شهوت ترجمه شده): وقتی میلز و سامرست وارد خونه جان دو(قاتل) میشن و یکی از عکسها مقتول این گناه رو نشون میده(سامرست میگه: مثل اینکه یه زنه ولگرده) (فک کنم دیالوگهای اون مردی که جان دو مجبورش کرده اون زنه رو تا سر حد مرگ ....... کنه، یه جور دیگه ترجمه شده)

غرور: فک کنم زنی که فکر میکرده خیلی زیباست و جان دو تمام قطعات صورتش رو بریده و دوباره چسبونده سرجاش!(این یکی قتل رو کارگردان خیلی کم روش مانور داد)

حسادت: جان دو

خشم: بازرس میلز
    ممنون که جواب دادید.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینما چهار این هفته :

لنین در قطار " Lenin: The Train "
    ( قسمت اول )

کارگردان

Damiano Damiani

بازیگران
    Ben Kingsley ، Leslie Caron ، Dominique Sanda

محصول 1990 " ایتالیا ، فرانسه ، المان و استرالیا "

IMDB Rating : 7.0/10

خلاصه ی فیلم :

در فوریه 1917درحالیکه سراسر اروپا درجنگ و ویرانی حاصل از آن بسر می برد آلمان وامپراطوری اتریش در یک طرف جنگ قراردارند و بریتانیا ،فرانسه ،ایتالیا و روسیه در طرف دیگر و آمریکا تصمیم دارد به زودی به طرف دوم بپیوندد و آنهارا درجنگ یاری دهد اما در روسیه انقلابهای گوناگون و آشوب های اجتماعی در جریان است هزاران آواره در طول دوازده سال گذشته (از انقلاب 1905به بعد )روسیه را ترک گفته اند و درتمام اروپا پراکنده شده اند. بر این اساس یک استاد دانشگاه با نام لنین در صدد است با مبارزات سیاسی و روشنفکرانه مردم داخل و خارج از کشور را متهد کند و رهبری فکری و سیاسی کشور را به عهده بگیرد.

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

اقا من در مورد این فیلم SE7EN هنوز ابهاماتی دارم! آخر گناه زن میلز چی شد؟بالاخره بی گناه که نبوده چون قاتله وقتی میلز بهش گفت"من فکر میکردم تو آدمای بیگناه رو میکشی" عکس العمل شدید نشون داد یعنی فقط گناهکارو میکشته.اصلا چرا زن میلز قضیه حامله شدنش رو با سامرست مطرح کرد!

------------------------------------------------------------------
    چرا imdb اصلا نام Kevin Spacey (قاتل) رو در قسمت بازیگران فیلم نیاورده!

خب اگه میلز هم جزئه گناهکارا بود که اونم باید کشته میشد!

داره خودمونی میشه travis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    انفرادی زندان شاوشنک

پيش فرض

اقا من در مورد این فیلم SE7EN هنوز ابهاماتی دارم! آخر گناه زن میلز چی شد؟بالاخره بی گناه که نبوده چون قاتله وقتی میلز بهش گفت"من فکر میکردم تو آدمای بیگناه رو میکشی" عکس العمل شدید نشون داد یعنی فقط گناهکارو میکشته.اصلا چرا زن میلز قضیه حامله شدنش رو با سامرست مطرح کرد!

------------------------------------------------------------------

گناه آخر حسد هست که کوین خودش رو دارای این گناه میدونه( خودش هم میگه) لذا با اعمال این گناه و حسد ورزیدن به رابطه کارآگاه و همسر زیباش و قتل زن زمینه کشته شدن خودش ( فرد دارای این گناه)رو به دست میلز فراهم میاره

ضمنا نیاوردن اسم kevin spacy در تیتراژ ابتدایی ترفند فینچر بوده برای غافلگیر کردن تماشاچی ها
    طبیعیه که اگه اسم کوین اسپیسی رو در ابتدا میدیم و تا زمان زیادی که اثری از او در فیلم نبود انتظارش را داشتیم مثل الان شوکه نمی شدیم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و البته اسم ایشون هم جزو لیست بازیگرها هست . اخرین بازیگر رو ببین !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حرف حساب !

من که دی وی دیش رو سفارش دادم برام بیارن باید بار دیگه فیلم رو ببینم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از كجا مي‌توانم متن فيلمنامه هفت را گير بياورم؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •