مرسی حوصله کردم دقیقا این طوری شد .
حالا یه سوال : فرقی نداره با کدوم شخصیت بازی رو شروع کنیم ؟ یعنی هیچ کدوم برتری خاصی ندارن ؟
مرسی حوصله کردم دقیقا این طوری شد .
حالا یه سوال : فرقی نداره با کدوم شخصیت بازی رو شروع کنیم ؟ یعنی هیچ کدوم برتری خاصی ندارن ؟
نه فرقی نداره هرچی خودت می خوای انتخاب کن!!
بستگی به سلیقه ی خودت داره!
اره دان شد...ولی ستاپی نیست
بله دیدم ولی لینک دانلود اصلا حاکی از یه فایل سالم نیست من یکی شک دارم واقعی باشه وگرنه توی سایت رسمی یا گیم اسپات این پچ گذاشته میشد تازه چرا توی یه سایت به این زپرتی آپلود شده پچ به این مهمی چرا روی سرورهای خوب آپلود نشده فکر میکنم سر کاری باشه شما دانلودش کردی؟
سايت كه از اون تابلو ها بود مشخص بود توش فايل فيك گذاشتن واسه دانلود. به اسم فاركراي اگه بود سر و صدا ميكرد الكيه
ببینم توی 2 تا پست قبلیم یه نوشته هایی از کارگردان بازی که تو صفحه اول بود گذاشته بودم شما اینها رو تو بازی دیدی/؟؟سايت كه از اون تابلو ها بود مشخص بود توش فايل فيك گذاشتن واسه دانلود. به اسم فاركراي اگه بود سر و صدا ميكرد الكيه
نه ابدا هيچ شهروندي هم بي آزار نيست توي بازي همه مردم آزار هستند بيرون هيچ كس هم به جز بادي رسكيو ها به دادمون نميرسن اونم وقتي كه خودمون بريم و توي سيف هاوس بسپاريم بهشون. اگه هم توي اون وسط شهر به ما كاري ندارند به خاطر منقه هست كه آتش بس هست و اگه آتش بس رو بشكنيم دخلمون رو ميارن مگه اينكه فرار كنيم محاله كه بتونيم باهاشون بجنگيم حتما بايد ترك كنيم منطقه رو شايد اين نوشته ها مال قبل انتشار بود و به همين دليل موثق نيستند
سلام اوایل بازی توی 1% توی اون مرحله کهباید با gpsحرکت کنی و وقتی چراغت سبز شد با کلیک راست از تفنگ و ماشین عکس بگیری من از یکی از تفنگ ها و ماشین عکس گرفتم دیگه باید از کجا عکس بگیرم که مرحله تموم بشه؟ دو روزه دارم از زاویه های مختلف از همه جا منیدونم باید دیگه از کجا عکس بگیرم؟![]()
نه عزيز قرار نيست با gps كار كني وقتي دستت gps هست راست كليك كن تا دوربينش رو در بياره دوربين مال يه اسنايپر هست با اون بايد عكس بگيري تازه وقتي سبز شد يعني بايد از جعبه دارو عكس بندازي
یه سوال :
من تایم بازیم 3 ساعت شده و 5 درصد هم پیشرفت کردم ولی ماموریت هایی که میگیرم فعلا همه در حد از بین بردن کاروان هایی شامل دو یا سه تا ماشین هست .
ماموریت های متنوع تر نداره ؟ یا چه جوری میشه ماموریت های دیگه گرفت ؟
ما چند نوع ماموريت داريم:
- ماموريت هاي گروه هاي apr و ucl (فكر كنم اشتباه نوشتم) خلاصه اون دو گروهي كه مقر هر دو توي وسط شهر در منطقه آتش بس هست اونا باعث پيشرفت درصد بازي ميشن كه وقتي هم ميگيري اونها رو از بادي هات پيشنهاد دريافت ميكني كه براي افزايش لول بهتره پيشنهاد هاي بادي ها رو جدي بگيري و اون آبي ها رو انجام بدي.
- ماموريت هايي كه بادي ها خودشون به شما ميدن كه براي گرفتنشون بايد به بار بري جايي كه جمع ميشن باديهات
- ماموريت هاي آنتن كه به شما دستور داده ميشه شخصي رو از بين ببري
- ماموريت هاي زير زميني كه براي بدست آوردن قرص زد مالاريا گزيدگي لازم داريد.
- ماموريت هاي ويژه كه در صورت پيدا كردن چند نوار تيپ جاكال به شما داده ميشه و انجام دادنشون كاملا اختياري هست و طي اون شما نوار هاي خاص و شخصي جاكال رو به دست مياريد.
در كل اكثر كارهاي شما حالت ترميناتور داره و مي كشيد يا منفجر مي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)