تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 1004 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه mehr20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قبلا تو همين تاپيك گفته شده بود كه ساعات رايگان adsl مخابرات از 1 تا 5 هست كه بايد بگم اين ساعات اشتباهه و درستش از 1 تا 7 هست
    شما مطمینی!!!!!
    چون همین هفته پیش که رفتم مخابرات در خواست دادم بهم گفتن رایگان از 1 تا 5 هست

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما مطمینی!!!!!
    چون همین هفته پیش که رفتم مخابرات در خواست دادم بهم گفتن رایگان از 1 تا 5 هست

توصيه ميكنم به حرفهاي كارمندهاي امور مشتركين مخابرات زياد توجه نكنيد، بزرگترين هنرشون صدور فيش بانكي و بيسكوئيت خوردنِ ! دريغ از يه جو اطلاعات ، پارسال منم وقتي كه اكانت گرفتم به من گفتن ساعات رايگان از 12 تا 7 هستش كه بعدا معلوم شد از 12 تا 8 بوده

اگه سوال غير فني! داشتين به اين شماره زنگ بزنين: 2229190

و اگه مشكلي در زمينه فني مثل مشكلات شبكه و اينترنت داشتين به اين شماره زنگ بزنين: 1899

ديشب سيستم رو گذاشته بودم واسه دانلود يادم رفته بود idm رو ست كنم كه خودكار خاموش بشه، ساعت 6/5 صبح وارد كنترل پنل اكانتم شدم و ديدم هيچي كم نشده ، واسه همين امروز به پشتيباني زنگ زدم بهم گفتن از 1 تا 7 هستش نه 1 تا 5

واسه اينكه خيالت راحت بشه شما هم زنگ بزن بپرس
    Last edited by urumchi; 25-07-2011 at 19:11.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شنبه ازطریق سایت ماکس نت سفارش دادم و اونطور که نوشته بود تا ۲۴ ساعت بایستی با من تماس میگرفتن که خبری نشد
    امروز زنگ زدم و جویا شدم که گفتن پورت خالی ندارن! مثل اینکه قسمته برم پارس آنلاین؛ البته چند روزی نمیرسم برم دفتر ماکس و مبلغی که پرداخت کرده بودم رو بگیرم(بایستی دستی بریم بگیریم )

4. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شنبه ازطریق سایت ماکس نت سفارش دادم و اونطور که نوشته بود تا ۲۴ ساعت بایستی با من تماس میگرفتن که خبری نشد
    امروز زنگ زدم و جویا شدم که گفتن پورت خالی ندارن! مثل اینکه قسمته برم پارس آنلاین؛ البته چند روزی نمیرسم برم دفتر ماکس و مبلغی که پرداخت کرده بودم رو بگیرم(بایستی دستی بریم بگیریم )
    بنظر من خدا خيلي دوستت داره كه ماكس نت نصيبت نشده

خدا كنه يه وقت نگن برو پولتو از تبريز بگير چون از اين ماكس نت دزد هر چي بگي بر مياد

راستي اون ماجراي عدم ارائه سرويس 3 ماهه پارس به مركز ايثار هنوز پابرجاست؟ با پارس صحبت كردي؟

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

يه مشكل جدي واسم پيش اومده، كسي ميتونه كمكم كنه؟

مشكل من اينه:

حالت اول :

اگه سيم تلفن به مودم وصل نباشه و مودم خاموش، وقتي مودم رو روشن ميكنم و از خود مودم پينگ ميگيرم ميزنه 0 ميلي ثانيه و وارد تنظيمات مودم هم ميشه

حالت دوم :

حالا اگه بعدش سيم تلفن رو به مودم وصل بكنم وقتي مودم رو پينگ ميكنم ميزنه مثلا 80 ميلي ثانيه يا 60 ميلي ثانيه و وقتي در آدرسبار مرورگر تايپ ميكنم 192.168.1.1 وارد تنظيمات يه مودم ديگه ميشه مثل tplink يا dlink و با افت شديد سرعت مواجه ميشم، در واقع وقتي كه حالت دوم اتفاق ميفته من از طريق مودم يه كاربر ديگه به اينترنت وصل ميشم نه بوسيله مودم خودم و براي همين پينگ ميزنه 80 نه 0 !

حالا وقتي كه حالت دوم اتفاق ميفته، اگه سيم تلفن رو دربيارم پينگ بگيرم از مودم كه روشن هست تايم اوت ميده و وارد تنظيمات مودم هم نميشه

كلا اين مشكل وقتي كه سيم تلفن به مودم وصل هست بوجود مياد ولي وقتي سيم تلفن وصل به مودم نباشه همه چيز نرمالِ

لطفا راهنمايي كنيد چطور ميتونم از بروز حالت دوم جلوگيري كنم؟

پ ن:
    از مخابرات اكانت دارم اما پشتيباني مخابرات نتونست كمكم كنه
    از ويندوز xp سرويس پك 3 استفاده ميكنم
    مودمم pin Avid سيمي هستش و وايرلس ندارم و كاملا هم سالمه
    درايور كارت شبكه هم نصبه و كارت شبكه هم سالمه

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ارومچی توضیح دادم که. از مخابراته و کاری نمیشه کرد
    در مورد پارس هم هنوز تماس نگرفتم. نتیجه رو خبر میدم

9. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

سلام منم از محابرات گرفتم اما تو پینگ هر 4 تا پینگ یدونه تیم اوت میده زنگ زدم گفتن ماله ما هم اینجوریه از دوستمم که خریده بود ماله اونم اینجوری بود ماله شما هم اینجوریه ؟ درضمن از کجا بدونم که نویز خطم چقدره ؟؟
    Last edited by farhad07; 26-07-2011 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

يه مشكل جدي واسم پيش اومده، كسي ميتونه كمكم كنه؟

مشكل من اينه:

حالت اول :

اگه سيم تلفن به مودم وصل نباشه و مودم خاموش، وقتي مودم رو روشن ميكنم و از خود مودم پينگ ميگيرم ميزنه 0 ميلي ثانيه و وارد تنظيمات مودم هم ميشه

حالت دوم :

حالا اگه بعدش سيم تلفن رو به مودم وصل بكنم وقتي مودم رو پينگ ميكنم ميزنه مثلا 80 ميلي ثانيه يا 60 ميلي ثانيه و وقتي در آدرسبار مرورگر تايپ ميكنم 192.168.1.1 وارد تنظيمات يه مودم ديگه ميشه مثل tplink يا dlink و با افت شديد سرعت مواجه ميشم، در واقع وقتي كه حالت دوم اتفاق ميفته من از طريق مودم يه كاربر ديگه به اينترنت وصل ميشم نه بوسيله مودم خودم و براي همين پينگ ميزنه 80 نه 0 !

حالا وقتي كه حالت دوم اتفاق ميفته، اگه سيم تلفن رو دربيارم پينگ بگيرم از مودم كه روشن هست تايم اوت ميده و وارد تنظيمات مودم هم نميشه

كلا اين مشكل وقتي كه سيم تلفن به مودم وصل هست بوجود مياد ولي وقتي سيم تلفن وصل به مودم نباشه همه چيز نرمالِ

لطفا راهنمايي كنيد چطور ميتونم از بروز حالت دوم جلوگيري كنم؟

پ ن:
    از مخابرات اكانت دارم اما پشتيباني مخابرات نتونست كمكم كنه
    از ويندوز xp سرويس پك 3 استفاده ميكنم
    مودمم pin Avid سيمي هستش و وايرلس ندارم و كاملا هم سالمه
    درايور كارت شبكه هم نصبه و كارت شبكه هم سالمه

سلام به همه دوستان

خودم اين مشكل رو حل كردم

تنها كاري كه كردم اين بود كه مودم رو بعد از رست دستي رو حالت PPPoE تنظيم كردم و حالا خودكار به اينرتنت وصل ميشم نه با كانكشن

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها اینترنت شما هم از ساعت 8 تا 11 شب 5 مرداد قطع بود ؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کلا ۵ مرداد چند دفعه قطعی داشتم ولی کلا ۸ تا ۱۱ قطع نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •