تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 1126 اولاول ... 16661061121131141151161171181191201261662166161116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با تشکر از ninabina عزیز
    اما دوستان این خبر که خبر جدیدی نبود و قبلا هم این قانون وجود داشت !!! قبلا هم دوستان گفته بودن و دانشگاه هم اعلام کرده بود که در صورتی که دانشجو تو کلاس حضورنداشته باشه، 6 نمره رو سیستم بر اساس فرمول : 1.4 * نمره برگه محاسبه میکنه و اگه حضور داشته باشه، استاد 6 نمره رو بر اساس فعالیت و یا میان ترم به مرکز اعلام میکنه و فرمول : 6 نمره + نمره برگه محاسبه میشه
    این مطلب تو خبری که این دوستمون گذاشتن هم مشهوده :

[B]... حضور دانشجويان دانشگاه پيام ‌نور در كلاس‌هاي درس تأثير مثبت در آزمون پايان ترم آن‌ها دارد و 6 نمره پايان ترم را به خود اختصاص مي‌دهد، اين 6 نمره بر اساس فعاليت‌هاي علمي و ارايه مقاله است. حضور دانشجويان دانشگاه پيام ‌نور در كلاس‌هاي درس اجباري نيست دانشجويان پيام ‌نور كه در كلاس‌هاي درس شركت مي‌كنند مي‌توانند با آزمون ميان ترم و حضور فعال در كلاس درس تا 6 نمره پايان ترم خود را به دست آورند، هر استادي مي‌تواند با توجه به نوع مفاهيم آموزشي از دانشجويان كنفرانس يا پژوهش بخواهد كه با اين روند جنبه پژوهشي دانشجويان دانشگاه پيام‌ نور نيز تقويت مي‌شود
    اما سوال این است که چرا این تغییر دیر و بدون اطلاع عمومی اعمال شده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

با تشکر از ninabina عزیز
    اما دوستان این خبر که خبر جدیدی نبود و قبلا هم این قانون وجود داشت !!! قبلا هم دوستان گفته بودن و دانشگاه هم اعلام کرده بود که در صورتی که دانشجو تو کلاس حضورنداشته باشه، 6 نمره رو سیستم بر اساس فرمول : 1.4 * نمره برگه محاسبه میکنه و اگه حضور داشته باشه، استاد 6 نمره رو بر اساس فعالیت و یا میان ترم به مرکز اعلام میکنه و فرمول : 6 نمره + نمره برگه محاسبه میشه
    این مطلب تو خبری که این دوستمون گذاشتن هم مشهوده :
    دوست عزیز قبلا وقتی این 6 نمره میتونست بهت تعلق بگیره که از 14 حداقل 7 میشدی ولی اگه این قانون تصویب بشه لازم نیست حتما 7 بشی،ممکنه حتی از 14 نمره 4 بشی بعد استاد بهت 6 بده و قبول شی

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

هنوز کاملا تایید نشده چون بخشنامه نشده به دانشگاه ها ولی مثل اینکه اصل کارش تموم شده.
    خدا کنه هر چه زودتر اجرایی بشه.
    دوستان عزيز اجرايي شده ..

تو سايت پيام نور نوشته

اينم لينك نامه اي كه به كليه مراكز پيام نور ارسال شده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب الان تکلیف من که دو تا درس را خود خوان برداشتم چیه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

خوب الان تکلیف من که دو تا درس را خود خوان برداشتم چیه
    خود خوان ها شامل این قانون نمیشه چون نمره ای از استاد دریافت نمیشه که.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

کسی از دوستان کتاب اصلی اصول حسابداری 3 رو داره؟ نوشته ی برزیده و شریعت پناهی
    من 2 تا کتاب راهنما گرفتم اما فصلهاشون با هم متفاوته!! حالا موندم که کدوم درسته! کسی میتونه از روی کتاب اصلی اسم فصل ها رو بنویسه؟ (دیروز رفتم انقلاب کتاب اصلی رو کسی نداشت به جز این 2 راهنما هم هیچی دیگه توی بازار نبود!)

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

کسی از دوستان کتاب اصلی اصول حسابداری 3 رو داره؟ نوشته ی برزیده و شریعت پناهی
    من 2 تا کتاب راهنما گرفتم اما فصلهاشون با هم متفاوته!! حالا موندم که کدوم درسته! کسی میتونه از روی کتاب اصلی اسم فصل ها رو بنویسه؟ (دیروز رفتم انقلاب کتاب اصلی رو کسی نداشت به جز این 2 راهنما هم هیچی دیگه توی بازار نبود!)
    من 2 تا لینک دانلود براتون پیدا کردم امیدوارم به کارتون بیاد.
    کد:
    or
    کد:

8. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

993

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من 2 تا لینک دانلود براتون پیدا کردم امیدوارم به کارتون بیاد.
    کد:
    or
    کد:
    مرسی خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

رئيس دانشگاه پيام نور گفت: زمان امتحانات دانشگاه پيام نور در روز انتخابات رياست‌جمهوري تغيير نمي‌كند.

محمد حسيني با بيان اينكه امتحانات پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور به صورت كشوري و سراسري است، افزود: امتحانات دانشگاه پيام نور فقط در داخل كشور برگزار نمي‌شود بلكه امتحانات پايان نيمسال تحصيلي در كشورهاي ديگر نيز برگزار مي‌شود. وي با اشاره به برگزاري ترم تابستان دانشگاه پيام نور پس از امتحانات پايان نيمسال تحصيلي جاري، گفت: هر گونه تغييري در زمان برگزاري آزمون‌هاي پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور مشكلات زيادي را براي اين دانشگاه به وجود مي‌آورد.
    رئيس دانشگاه پيام نور درباره امتحانات پايان نيمسال تحصيلي اين دانشگاه، گفت: امتحانات پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور بسيار سخت است و دانشجويان اين دانشگاه بايد تمام موارد منابع آموزشي را به طور كامل بدانند در غير اين صورت نمي‌توانند در اين آزمون‌ها نمره بياورند.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز قبلا وقتی این 6 نمره میتونست بهت تعلق بگیره که از 14 حداقل 7 میشدی ولی اگه این قانون تصویب بشه لازم نیست حتما 7 بشی،ممکنه حتی از 14 نمره 4 بشی بعد استاد بهت 6 بده و قبول شی
    پس معلومه دانشگاه مربوطه شما اطلاع رسانی نکرده..من این قضیه رو ترم قبل می دونستم و بخشنامه هم مال همون موقع بود اما حرف و حدیث پیرامونش زیاد بود یکی میگفتن فقط سیستم نمره میده یکی میگفت استاد می تونه 6 نمره رو بده ..که خودم شخصا رفتم پرسیدم دیدم همین قانون رو تایید کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •