ماشین دست دوم رو همینطوری نمیشه قیمت داد ولی تو تمیزترین حالت فکر کنم 18 تومن
ماشین دست دوم رو همینطوری نمیشه قیمت داد ولی تو تمیزترین حالت فکر کنم 18 تومن
دوستان اگه میشه قیمت انواع تولیدی GLX رو با توجه به رنگهائی که امروزه رو بورسه بگید ،اگه بشه تفاوتهاشون رو هم بگید . ممنون ....
سلام ..
دوستان اگه میشه یه خودرو خوب تو مایه های 18 تومن معرفی کنید ... ممنون میشم ...
البته نگفتید صفر یا دست دوم ؟سلام ..
دوستان اگه میشه یه خودرو خوب تو مایه های 18 تومن معرفی کنید ... ممنون میشم ...
یا اینکه برای چه نوع استفاده ای میخواین؟(شهر ، جاده و مسافرت)به هر حال اگه کمی اتظارات خودتون رو بگید بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد
اما در کل تو این مایه ها ماشین صفرکیلو متر سمند سورن - 206 sd و تندر 90 فول از گزینه های خوب برای شما هستند.
آقا پرایدم سفارشی میزنن؟
منظورم اسپرته؟
چنده اونوخ؟
سلام ... خیلی ممنون از جوابتون .. یه ماشین شهری باشه دیگه ( اونم صفر ) برای استفاده خانوادگی می خواهیم ... خودم به ال 90 رسیدم شنیدم مدل e2 قیمتش طرفای 15 تومن ترمز abs و ایر بگ و غیره داره شتابش هم خوبه ... حالا بین پژو پارس و سمند سورن و 206 sd و همین ال 90 شما کدوم رو می گید بهتره ؟ شنیدم پژو پارس مصرف بنزینش یکم زیاده ..نیست ؟ بعد 206 هم به نظر خانواده یکم کوچک میپره ...
حالا نظر شما رو بدونم خوشحال میشم .. بازم تشکر ...
پژو پارس رو کلا بزار کنار چون نسبت به رقبا که خودتون نام بردید هیچ چیز برای گفتن نداره یعنی هم از کیفیت ساخت که افت شدیدی کرده در مورد مصرف سوخت هم که موتورش قدیمیه و به مراتب مصرف سوخت بیشتری هم داره در ضمن قیمتش هم زیادی بالا رفته...
پرشیا فقط به جز قیافه ی جذابش چیزه دیگه ای نداره...
در میان این ها 206 sd خیلی خوب بود اما فضای پای عقب سرنشینان کوچیک و تنگه شاید اذیت کنه پس اگه امتحان نکردید یه بار خودتون عقبش بشینید اگه پسندیدید که من این ماشین رو اولین گزینه برای شما میدونم.
تندر 90 : ماشینه خوبیه - کیفیت ساخت خوبی هم داره هیچ چیزی هم از ماشینای زیر 20 تومن کم نداره...
فقط مشکل کمبود قطعات داره - برای مسافرت و خانواده هم مناسبه...برای شهر هم همین طور.
سمند سورن:برای مسافرت که عالیه - امکانات خوبی داره - مثل بقیه به غیر از پارس کیفیت ساخت خوبی داره.
مصرفش همون مثل پارس هستش (موتورشون یکیه...)
در کل اینا رو جمع بندی میکنم
1- 206 SD تیپ V8
2- تندر 90 E2 فول
3- سمند سورن
4- پژو پارس
دوستان کسی نمیخواد به سوال من پاسخ بده ؟!
دوستان اگه میشه قیمت انواع تولیدی GLX رو با توجه به رنگهائی که امروزه رو بورسه بگید ،اگه بشه تفاوتهاشون رو هم بگید . ممنون ....
54 الی 57 میلیوندوستان قیمت c5 new رو میخوام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)