تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 288 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان سوال دارم!
    تو سایت سنجش زده " خرید کارت اعتباری ثبت علاقمندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی- آزمون کارشناسی ارشد سال 1392" من قبلا موقع ثبت نام این کارتو گرفتم و الان هم که کارتمو پرینت گرفتم تو قسمت "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم: مي باشيد" زده.حالا به نظرتون باید بازم بگیرم؟!(فک کنم نمی خواد نه؟!)

سوال دیگه: قضیه این جمله که گفته "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم" چیه به نظرتون؟یعنی که تو انتخاب دانشگاه می تونم دانشگاه پیام نور و غیر انتقاعی هم استفاده کنم یا قضیه یه چیز دیگست؟!

اگر نوشته علاقه مند ميباشيد كه ديگه لازم نيست دوباره كارت بخريد اون گزينه خريد كارت علاقه مندي رو براي كسايي گذاشتن كه موقع ثبت نام اوليه علاقه مندي نداشتن و الان نظرشون عوش شده......

بله اگر شما در نتايج اوليه مجاز بشيد ميتونيد از اين دو نوع دانشگاه هم انتخاب كنيد...

2. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام . دوستان من رشته علوم کامپیوتر شبانه هستم . امسال ارشد شرکت می کنم . این ترم یعنی ترم 8 که بگذره فقط واسم 4 واحد عمومی می مونه . اگه خدایی نکرده کنکور قبول نشدم می تونم این 4 واحد را نگه دارم مهر بردارم تا مشکل نظام وظیفه پیش نیاد ؟یا حتما باید تابستان معرفی به استاد بگیرم؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا این که گفتند قبول شدگان در آزمون ارشد امسال حق شرکت در آزمون سال بعد رو ندارند، قبول شدن به معنای مجاز شدن اولیه هست و یا قبول شدن نهایی ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا این که گفتند قبول شدگان در آزمون ارشد امسال حق شرکت در آزمون سال بعد رو ندارند، قبول شدن به معنای مجاز شدن اولیه هست و یا قبول شدن نهایی ؟
    قبولی قطعی در رشتهای روزانه منظور هست.

6. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت reza.khocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام یه سوالی داشتم
    من ترم 8 هستم میخوام سال بعد کنکور بدم ولی برای این که سربازی نرم میخوام چند واحدی هم برای ترم 10 بزارم بمونه که تا اومدن جواب کنکور مشغول به تحصیل باشم
    سوالم این هست که اگه بخوام ترم 9 درس رو تموم کنم و بهمن ماه کنکور بدم تا شهریور ماه که جواب ها میاد مسله سربازی چی میشه و این که اصلا من میتونم قبل گرفتن مدرک کارشناسی برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟
    ممنون

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام ، وقت دوستان بخیر
    دوستان سوالی داشتم:
    من ترم 6 روزانه مترجمی زبان می خونم و امسال خواستم به صورت آزمایشی تو آزمون شرکت کنم تا با نحوه سوالات و کلا امتحان آشنا بشم.
    من شنیده بودم اونایی که می خوان به صورت آزمایشی فقط شرکت کنن، باید موقع ثبت نام تو سایت، مورد 29 (منحصراً متقاضی شرکت در المپیاد می باشم) رو تیک بزنم
    و من هم این کارو کردم... اما دیروز که کارتو از سایت سنجش گرفتم، این مورد (که عددش هم تغییر کرده بود و مورد 16 شده بود!!) توی کارت به این صورته :
    16-منحصرا علاقمند به شرکت در المپیاد علمی و دانشجویی : نیستید !!
    جریان چیه دوستان ؟ من که تیک این گزینه رو زده بودم...
    رفتم دوباره دفترچه رو هم نگاه کردم، چون قبلا با دقت نخونده بودمش. و دیدم که اصلا گروه رشته ی زبان تو موارد المپیاد نیست و این المپیاد فقط برای یه سری رشته هاست!
    اصن کلا میشه یکی توضیح بده جریان این المپیاد چیه و تیک زدن گزینش چه نتیجه ای داره ؟ آیا منظور همین آزمایشی شرکت کردن تو آزمونه یا این که نه ، اصن قضیه منحصرا المپیاد یه چیز دیگست؟
    آیا من باید این مورد رو تو کارتم ویرایش کنم؟

ممنون میشم پاسخ بدید، با تشکر فراوان.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام یه سوالی داشتم
    من ترم 8 هستم میخوام سال بعد کنکور بدم ولی برای این که سربازی نرم میخوام چند واحدی هم برای ترم 10 بزارم بمونه که تا اومدن جواب کنکور مشغول به تحصیل باشم
    سوالم این هست که اگه بخوام ترم 9 درس رو تموم کنم و بهمن ماه کنکور بدم تا شهریور ماه که جواب ها میاد مسله سربازی چی میشه و این که اصلا من میتونم قبل گرفتن مدرک کارشناسی برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟
    ممنون
    سلام
    برای ارشد شما باید تا 31 شهریور مدرکتون رو بگیرید.
    اگر هم شما به سربازی هم بروید و قبول بشوید.ترخیص از خدمت میشوید ...

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

زمان ثبت نام کنکور 92 رد شده؟
    کاری میشه کرد؟
    Last edited by rezarrrr; 06-02-2013 at 12:55.

13. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    سوالات ارشد کنکور آی تی سال های گذشته رو میخواستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •