حجمی رو گفتم ها ؟
ولی با توجه به این که یک گیگ بالک گرفتی ، حجمی هم داری اما با سرعت 128 ؟ درسته ؟
پس ضرر کردی تا حالا ، 128 رو 512 می دن دوست من![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حجمی رو گفتم ها ؟
ولی با توجه به این که یک گیگ بالک گرفتی ، حجمی هم داری اما با سرعت 128 ؟ درسته ؟
پس ضرر کردی تا حالا ، 128 رو 512 می دن دوست من![]()
اره حجمی دیگه!
بابا ۵۱۲ هست.. سرعتش خیلی خوبه. اول گفت دانشجویی گفتم اره گفت پس کارت دانشجویی هم بذار کنار که ۵۱۲ بدیم.. دیگه اینقدرام اسکل نیستن که![]()
ببین من قبول دارم که از لحاظ سرویس دهی و پشتیبانی بدن ولی از لحاظ قطع نشدن و سرعت خوبه انصافا.
بابا کجا از لحاظ پشتیبانی بدن . شما اگه تو فرومهای دیگه یه چرخی بزنید و ببینید که ملت راجع به شرکت های دیگه چی می گن اون وقت می گید قربون همین آسیاتک خودمون.
میدونید چیه اکثر منشیهای اسیا تک گیجن
من کاری ندارم که بقیه چطوری اند ، اگه بخوای اون طوری حساب کنی ، تو کشور های دیگه دارن 20 مگ رو می دن 20 دلار ، آن لیمیتد ، من اون جوری که باید باشه ، انتظار دارم ازشون .
زنگ می زنم می گم چرا دیگه خرید الکترونیکی ندارید ، می گه 3 _ 4 روزه که برداشته شده ...
می تونستند زودتر خبر بدن ، من لنگ این کار نشم ، نمی تونستن؟
بعید می دونم دوست من ، این ها یه هیچ کی ارزون تر نمی دن ، سر و صداش رو هم در نیار ، دیدی ازت بیشتر هم گرفتن ها
عددی اش باید 16 باشه ، اما فکر می کنم تا 14 و 15 هم گاهی پایین بیاد ، اما کسانی که داشتن ، راضی بودن ، آقا وحید که راضی بوده ... ( من نداشتم )
( تو پرانتز ، کسی نخونه ، حامد جان ، سعی کن حتی الامکان ، پست های پشت سر هم نزنی ( مطالب ات رو یه کاسه کن ) شرمنده ، دوست ندارم کسی رو نصیحت کنم![]()
چه قدر هم بقیه نخوندند ...
)
خوب من هم دقیقا همین مشکلی رو که تو داشتی دارم
هیچ راهی بجز تماس با 1844 کوفتی نداره ؟
بچه ها دوستانی که 512 محدود دارن سرعت دانلودشون چنده؟؟
من قبلا 128 نامحدود داشتم 14 15 بود ولی فعلا 512 محدود گرفتم سرعتم دانلودم با برنامه های دانلود منیجر حداکثر 50 تا 52 هست
البته با خوده فایرفاکس معمولا از 30 بالاتر نمیره کسی همچین مشکلی داشته؟؟
راستی اینکه آدم هر روز بره چک کنه چقدر از حجمش کم شده کاره سختیه کلا می خوام ببینم بیخودی کم نمی کنن؟؟
یکی از دوستام می گفت من زیاد استفاده نکرده بودم ولی حجمم خیلی زود تموم می شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)