داداش اينو يه امتحاني بكن اگه كارت راه نيفتاد من خودكشي مي كنم
نرم افزار بسيار قدرتمند كانورت باكيفيت 100%
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش اينو يه امتحاني بكن اگه كارت راه نيفتاد من خودكشي مي كنم
نرم افزار بسيار قدرتمند كانورت باكيفيت 100%
نیازمند بهترین کانورتور برای تبدیل Rmvb به Avi ...
ممنون .
سلام
Xilisoft RMVB Converter 5.1
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.یه برنامه میخوام برای حذف 2 نوار سیاه بالا و پایین موجود توی فیلم های 4:3 و تبدیلش به 16:9
اگه بشه چپ و راست تصویر رو هم باهاش زد که دیگه بهتر.توی این عکس سعی کردم بهتر منظورمو برسونم :
![]()
Last edited by -reza-; 24-01-2010 at 22:31.
من 2.3 تا showe orjinall دارم که هر کار ميکنم نميتونم kilip خاصی که ميخوامو از دلش بيرون بکشم تو cd هم ميرم کل kilipa همه تو يک فايلن انگار همه به هم چسبيدن ولی اينطور نيست نميدونم اين اورجينالارو چطوری تبديل ميکنن که نميشه گلچين کرد
مسئله دوم تو convert کردن dvd يا mpg و.... قيره هر کاری ميکنم وقتی کنورت ميشه به avi ،divix صدا عقب يا جلوتر از لب اشخاص ميشه با 3،4 تا برنامه convertam اين تبديلو انجام دادم نميدنم راهی داره يا شايدم يه برنامه مخصوص ميخواد mer30
سلام
من یک کانورتور میخوام که فایلهایی رو که با برنامه Sony IC Recorder ضبط شده را به فرمت mp3 تبدیل کنه.
مرسی
اگه کسی اینجا جواب نمیده خب تاپیکو قفل کنید که ما روزی 3 بار سر نزنیم که ببینیم خدایی نکرده کسی جواب داده یا نه!
TMPGEnc
برنامه رو که گرفتین ،برین تو settings بعد برین تو تب advanced ،بعد video arrange methode رو Full screen کنید. clip frame رو انتخاب کنید .این سایز رو انتخاب کنید : 720:430 ، و تایید کنید . تیک clip frame رو بزنین ،source aspect ratio رو 1:1 بذارین .تو تب video برین و aspect ratio رو 16:9 انتخاب کنین و resolution رو 720x576 انتخاب کنین .
امیدوارم مشکلتون بر طرف بشه .
Switch Sound File Converter 2.03
محتوای مخفی: Info
لطفاً برنامه Ableton Live 6.0.7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)