که اینطور...چون میخواستم ببینم از چه برنامه ای استفاده شده
که اینطور...چون میخواستم ببینم از چه برنامه ای استفاده شده
سلام .
یه فایل تک لینک ۱۶ گیگی رو دانلود کردم . بعد از اکسترکت بصورت ۲ تا فایل تصویری ۷.۹ گیگی درمیاد(در واقع ۲ دیسک) . حالا اون فایل دیسک ۲ـش بدون مشکل اجرا میشه . اما دیسک ۱ اجرا نمیشه و وقتی اجراش میکنم KM باز میشه ولی چیزی پخش نمیشه . وقتی میخوام کا ام رو ببندم هم این پیغام رو میده :
بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟ گفتم شاید موقع اکسترکت ایراد پیدا کرده . ۲ دفعه دیگه اکسترکت کردم و بازم همین مشکل.
ممنون .
دوتا 9DVDه. به نظر مشکل اکسترکت هم نیست..
پسوند فایل چیه؟
با برنامه دیگه تست نکردی؟
سلام .
جفتشون MKV هستن .
دیسک ۱ـش رو که ایراد داره رو توی VLC بازش میکنم که هیچ اتفاقی نمیفته . یعنی حتی ارورم نمیده . با Media Player هم بازش میکنم ارور Cant Open... میده !!!.
و دیسک ۲ـش که سالم هست رو توی جفت برنامه ها بدون مشکل اجرا میکنه .
۸ گیگ رو هواس
.
سلام عزیز
شما توی KM که اجراش میکنی تا قبل از ظاهر شدن اررور CTRL+TAB رو بزن..اطلاعاتش رو کپی کن اینجا...اطلاعات MKV سالم رو هم بده
اگر نتونستی صفحه Info رو در KM بببنی(بخاطر اررور) با GOM چکش کن وقتی GOM نتونه اجراش کنه شما رو لینک میکنه به صفحه کدکهاش...ببین چیز خاصی رو برای دانلود معرفی میکنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
روی اون خرابه این کار جواب نمیده . یعنی اطلاعات رو نمایش نمیده . ولی این برا سالمه (هر چند فکر کنم که بکار نمیاد )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ.ن ۱ : GOM رو هم دارم دان میکنم . خبرشو میدم ...
پ.ن ۲ : گام هم نمیتونه اجرا کنه و Find Codec رو که میزنم میره واسه سرچ و ... :
فکر کنم سرکاریه کلا ...
و ممنون ازت آرش جان
.
![]()
Last edited by OSEN; 25-03-2011 at 17:43.
به نظر من فایلتو با یکی از نرم افزارهای hex ادیتور ، مثل Winhex باز کن
اگه بیشتر اطلاعات فایل موجود بود (و مثلاً همه ی سکتورهاش صفر نبود) ، با یکی از نرم افزارهای ترمیم کننده ی فایلهای تصویری میشه درستش کرد
امیدوارم طوری توضیح داده باشم که بتونید انجام بدید.
خوب اگه نتونستی پلی بک اینفو رو بگیری/مال اون یکی فایل هم بدرد نمیخوره ...میخواستم باهم مقایسه اش کنم....
بعیده سرکاری باشه ...چون یکیشون سالمه...ضمنن تاحالا فیک بالای 2 گیگ هم ندیدم...
با توجه به اینفو فایلت یک کار دیگه هم میتونی بکنی وقتی فایلو رو با KM اجرا کردی...F2 رو بزن و اینجا رو تغییر بده و در مدهای مختلف امتحان کن:
![]()
سلام،
ببخشید من یک فیلمی دانلود کردم که پسوندش مثل زیر هست ، فکر می کردم پس با winrar می شه باز کردن اما نشد !
a.001
a.002
a.003
با چی باید این ها رو با هم ادغام و باز کنم؟
اگه تکراری بود ، ببخشید دیگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)